VIDEO Misss Bitcoin: Wat is de echte waarde van bitcoin?

Misss Bitcoin is terug met haar Engelse video, in deze video bespreekt zij een onderschat, maar heel belangrijk onderwerp. In deze video serie bespreekt Misss Bitcoin zeer lastige onderwerpen op een heel eenvoudige manier.

Deze keer is Maddie dieper in de materie omtrent ‘waarde’ gedoken. Want wat is waarde eigenlijk? Wanneer is een product voor ons waardevol? en hoe verhoud zich dat tot de prijs van een bepaald opject of product? Op al deze vragen zal zij in deze video, door middel van een heel simpel voorbeeld, antwoord geven. En dat deze keer geheel in het Engels.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ook komt de belangrijkste vraag aanbod: Wat is de ‘echte’ waarde van bitcoin?

https://youtu.be/YJYQoaok_j4

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...