Dutch Blockchain Week event uitgelicht: Women in Tech (4 juni)

821 totale weergaven

Van 2 t/m 7 juni wordt op initiatief van Blockchain Netherlands voor het eerst de Dutch Blockchain Week georganiseerd. Samen met een groot aantal Nederlandse blockchain-organisaties wordt deze week benut om heel veel activiteiten samen te brengen.

Blockchain Talks

Een van de organiserende partijen is Blockchain Talks dat maar liefst drie evenementen organiseert. Op 4 juni om 19:00 uur organiseren zij Women in Tech. Deze avond staat in het teken van een paneldiscussie over diversiteit in de techniek.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Diversiteit

Allemaal relevante vragen. Veel paneldiscussies over dit onderwerp worden echter gevoerd door vrouwen alleen. Niet bepaald een voorbeeld voor diversiteit en ook niet bevorderlijk voor een ruime blik.

Bij deze discussie schuift echter ook een aantal mannen aan die hun sporen in de techniek hebben verdiend. Maar uiteraard ontbreken ook de vrouwen niet. Diversiteit in volle glorie en een kans om dit onderwerp echt van twee kanten te bespreken.

De avond is bedoeld om de luisteren, vragen te stellen en te leren. Niet drammen, maar doen. Gewoon een toffe avond waar gelachen wordt en waar je interessante mensen ontmoet.

Leuk voor zowel mannen als vrouwen.

Locatie

De locatie is bij Meet Berlage, Oudebrugsteeg 9 in Amsterdam. Bekijk het complete programma en meld je aan via deze link.

Bekijk hier het complete programma van Blockchain Talks en hier van de Dutch Blockchain Week.

Blockchain Talks organiseert sinds oktober 2017 maandelijks educatieve evenementen over bitcoin en blockchain. Het doel is mensen echt iets te leren over deze onderwerpen en een podium te bieden aan sprekers die hun naam nog niet hebben gevestigd, maar wel een positieve bijdrage hebben geleverd aan de crypto- en blockchainindustrie. Inmiddels hebben meer dan 25 evenementen plaatsgevonden met ruim 100 internationale sprekers en ruim 1200 unieke bezoekers. Klik hier voor de reviews.

Lees meer over: