Interview met CEO van Smilo : Zijn eigen ‘ideale blockchain’.

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn ook gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes over nieuwe technologische ontwikkelingen, massa-adoptie en opkomende altcoins.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Interview met CEO van Smilo : Zijn eigen ‘ideale blockchain’.

In deze nieuwe aflevering van FomoFlash een interview met oprichter en CEO Elkan Roelen van Smilo.

Smilo is een project van eigen bodem en daar wil ik alles over weten!

Smilo in het kort: Smilo-platform is het eerste blockchain platform met de combinatie van hybride transacties, hybride smart contracts en hybride gedecentraliseerde applicaties.

Smilo’s bedoeling is om de blockchain te gebruiken als een alternatief protocol voor gedecentraliseerde applicaties. Met het Smilo-platform kunnen bedrijven, overheden en organisaties een blockchain creëren.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Lees meer over: