Meet the ICO’s (1): Polyswarm, Budbo en Nostrum

Bitcoin Magazine Benelux was aanwezig bij De Dag van de Crypto in de RAI Amsterdam op 29 en 30 januari. Een vol programma alwaar trendwatcher Vincent Evers zowel toezichthouders, als De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiële Markt (AFM), als ICO’s samenbracht.

Een velerlei aan nieuwe bedrijven die geld op proberen te halen middels de zogeheten ICO’s wilden zich graag introduceren. Overigens klopt dat niet volledig. Verschillende bedrijven bleken geen startup te zijn, maar al een jarenlange business te hebben en een overstap te willen maken naar de blockchain.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In vijf artikelen voor Bitcoin Magazine Benelux geeft een gedeelte daarvan, er waren in totaal zo’n 35 bedrijven aanwezig, een uitleg over hun specifieke project en bijbehorende blockchainoplossing voor de toekomst.

PolySwarm

PolySwarm is ’s werelds eerste bedreigingsverkenningsmarkt. Een gedecentraliseerde marktplaats van anti-malware-experts die wedijveren om online bedreigingen van vandaag de dag zo goed mogelijk te detecteren. PolySwarm stimuleert snelle innovatie in cybersecurity met specifieke economische prikkels die een wereldwijde gemeenschap van beveiligingsdeskundigen belonen voor tijdige en nauwkeurige malware-identificatie.
https://youtu.be/3VtNX6tKUKU

Budbo

Opgericht in 2016 wordt Budbo ook wel de Tinder voor wiet genoemd. Nu ook in de VS wiet en marihuana steeds meer een legale status krijgen een ideale tijd voor Budbo om met een blockchainoplossing te komen voor de sector. Met een 16 koppen tellend team en ook een advisory board bestaande uit 18 man lijkt er genoeg kennis in huis om het project tot slagen te brengen.
https://youtu.be/O5DdrZvQfg8

Nostrum

Nostrum, of Home Meal Replacement, een Spaans bedrijf dat sinds 1999 bestaat, produceert, distribueert en verkoopt maaltijden. Daarbij maakt zij gebruik van traditionele recepten en 100 procent natuurlijke ingrediënten. Op het moment heeft zij 130 restaurants in zowel Spanje als Frankrijk. Op het moment kijkt het richting de Zwitserse markt en is Nostrum van plan nog eens 250 restaurants te openen. Met haar zogeheten Meal Token, dat begin dit jaar middels een ICO op de markt komt, wil zij de wereld veroveren.
https://youtu.be/KRKAk4TMfY0

Zie de volgende ICO’s

Lees meer over:
Dag van de CryptoICO