Meet the ICO’s (3): Dogezer, CoolCousin en Friendz

Bitcoin Magazine Benelux was aanwezig bij De Dag van de Crypto in de Rai op 29 en 30 januari. Een vol programma alwaar trendwatcher Vincent Evers zowel toezichthouders, als De Nederlandsche Bank (DNB) en Autoriteit Financiele Markt (AFM), als ICO’s samenbracht.

Een velerlei aan nieuwe bedrijven die geld op proberen te halen middels de zogeheten ICO’s wilden zich graag introduceren. Overigens klopt dat niet volledig. Verschillende bedrijven bleken geen startup te zijn maar al een jarenlange business te hebben en een overstap te willen maken naar de blockchain.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In vijf artikelen voor Bitcoin Magazine Benelux geeft een gedeelte daarvan, er waren in totaal zo’n 35 bedrijven aanwezig, een uitleg over hun specifieke project en bijbehorende blockchainoplossing voor de toekomst.

Dogezer

Dogezer is bezig met een blockchainplatform dat alle noodzakelijke tools integreert voor mensen die samenwerken aan innovatieve projecten. Projecten worden beloont met specifieke tokens naar resultaat, dit om samenwerking te bevorderen. Dogezer betreft een platform voor zowel ondernemers, software engineers, UIUX Designers, creatievelingen, verkopers, marketing specialisten en eenieder die zich bezig houdt met zowel de ontwikkeling, productie als promotie van welk software product dan ook.
https://youtu.be/1wDpIpAUPq8

CoolCousin

CoolCousin bestaat sinds 2015 en betreft een reis-app die mensen virtueel met elkaar in contact brengt, waarbij locals tips en aanbevelingen geven. Volgens CoolCousin een markt waarop social media sites als Facebook nog geen oplossing voor hebben gevonden.
https://youtu.be/TRj5_WsFBwA

Friendz

Het hoofddoel van Friendz is om merken in contact te laten komen met haar publiek. Zij doet dat door middel van het gebruikmaken van de meest sterke marketing tool beschikbaar: mond op mond reclame op social media. Simona Fontana, Queen of financials bij Friendz, legt uit.
https://youtu.be/X0u9JLtMOFE

Zie de volgende ICO’s

Lees meer over:
Dag van de CryptoICO