Persbericht – BlockShow Europe 2018 strijkt 28 en 29 mei neer in Berlijn; organisatie verwacht 3.000 man

1032 totale weergaven

Persbericht – Ruim vier maanden na het grote en succesvolle evenement in Singapore komt het BlockShow-team terug om BlockShow Europe 2018 aan te kondigen. De derde grote conferentie van het merk die gewijd is aan het ontdekken van de laatste innovaties, trends en sensaties die momenteel plaatsvinden in zowel de Europese als wereldwijde blockchain-scene.

Deze keer wordt het event gehouden op 28-29 mei in Berlijn. En waarom Berlijn? Berlijn werd gekozen als één van de belangrijkste Europese centra voor de ontwikkeling van FinTech en de blockchain; daarnaast zijn in de stad veel investeerders, start-ups en bedrijven gevestigd in zeer innovatieve industrieën.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Groei

Net als de vorige keer biedt BlockShow u deze keer de meest interessante blockchaintoepassingen, veel content van hoge kwaliteit en een mooie netwerkervaring. Bij elk nieuw evenement blijft het BlockShow-team het tempo en de omvang van zijn activiteiten opvoeren.

In mei van dit jaar wordt BlockShow Europe door meer dan 3 000 deelnemers bezocht; meer dan 150 projecten worden gepresenteerd en meer dan 120 organisaties en bedrijven zullen hun steun verlenen aan het komende evenement. Dat zijn twee keer zoveel waarden als tijdens de recente conferentie in november 2017 en gemiddeld vijf keer zoveel als in april vorig jaar in München.

Focus

BlockShow Europe geeft podium aan veelbelovende blockchainbedrijven, de meest succesvolle projecten en inzichten zoals Internet of Things, AI, cybersecurity, stemmen via de blockchain en vele andere toepassingen. Tegelijkertijd zijn er veel centrale banken en Europese regeringen vertegenwoordigd, die hun visie en huidige ervaring met het gebruik van de blockchaintechnologie zullen delen.

Wet – en regelgeving

Wereldwijd claimen blockchainexperts dat 2018 het jaar wordt van de regulatie van de blockchaintechnologie. Het belangrijke thema wet – en regelgeving komt ook uitgebreid aan bod.

Meer dan 70 internationaal erkende sprekers en deskundigen van banken, instellingen en tal van innovatieve industrieën gaan spreken tijdens het event. Tijdens enkele toespraken, discussies en panelsessies zullen ze allemaal professionele inzichten, kennis en nog veel meer van hoge kwaliteit opleveren. We zijn blij de eerste sprekers te introduceren:

Start-ups

Deze editie is er ook ruimte voor diverse start-up competities. De meest veelbelovende ICO’s en andere start-ups komen aan bod om hun blockchainidee te presenteren.

BlockShow heeft een wereldwijd expertplatform met meer dan 100 wereldwijde blockchainexperts, inclusief meer dan vierhonderd bedrijven. Enkele meningen:

“BlockShow is echt geweldig. Ik heb een aantal evenementen in de VS meegemaakt en dit was mijn eerste reis buiten de VS in de afgelopen vier jaar en ik moest een evenement kiezen. Cointelegraph is niet nieuw voor de industrie, die jongens zijn er al vele jaren. Ze zetten een event met visie neer. Je moet weten waar je vandaan komt, voordat je weer waar je naartoe gaat. Ik vond het een geweldige ervaring.”

Charlie Shrem, oprichter van de Bitcoin Foundation, oprichter bij CryptoIQ

“Het is een goed samengesteld evenement! Het BlockShow Team heeft ons zeer goed geholpen met onze speciale eisen om onze Lamborghini de eventhal binnen te krijgen. We konden een zeer goede presentatie geven. De netwerkmogelijkheden zijn groot, met speciale ruimtes om dit mogelijk te maken en afterparties georganiseerd door Blockshow. We waren erg onder de indruk van alle extra inspanningen met het artwork, CT en Blockshow stijl. Over het algemeen hadden we een fantastische drie dagen en zou graag een deel van het volgende evenement BlockShow evenement! Goed gedaan”.

Sheree Ip, Legal & Blockchain Development bij BitCar

Met 20% korting naar Berlijn

Lezers van Bitcoin Magazine NL krijgen 20% korting met de kortingscode 20BITCOINMAGAZINENL. Ga naar de ticketverkoop en claim die korting!

Tot ziens in Berlijn!

Disclaimer: dit persbericht maakt deel uit van een mediapartnerschap tussen BitcoinMagazineNL en Blockshow Europe.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsevents

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...