Twee Nederlandse foodgroothandels accepteren INS als betaalmiddel

773 totale weergaven

Twee Nederlandse winkels accepteren de cryptomunt INS als betaalmiddel. Het gaat om soepleverancier Henri en 100%eco, een groothandel in toilet – en reinigingsartikelen.

Henri levert soepen en kant-en-klare maaltijden aan horecaketens, retailers, verpleegtehuizen en restaurants. 100%eco is in Nederland distributeur van duurzame hygiëne artikelen zoals toiletpapier en – reinigers en tissues. Het is onderdeel van de Canadese groothandel Cascades, waar 11.000 mensen werken.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Supply chain foodmarkt

Met haar blockchain wil het INS platform de tussenhandel overbodig maken en een directe en transparante relatie aanbrengen tussen groothandel en eindgebruiker, het zogenaamde “Direct-To-Consumer-model”. Aanbieders kunnen op het platform hun producten aanbieden tegen een bepaald aantal INS.

INS op Binance

De koers van de cryptomunt INS is maandagochtend omhoog geschoten naar 14 dollar. De huidige koers ligt rond de 12 dollar. Het nieuws dat de populaire ruilbeurs Binance INS heeft opgenomen voor de handel, helpt zeker. INS is sinds vandaag te verhandelen op Binance en eerder al op het kleinere OKEX in de paren INS/BTC en INS/ETH.

ICO

De ICO van INS kan een doorslaand succes genoemd worden door maar liefst 60.000 Ethereum op te halen. Op moment van de ICO een bedrag van 41,5 miljoen dollar (ca. 34 miljoen euro), maar inmiddels is de koers van Ethereum stabiel doorgegroeid. 60.000 Ethereum is op moment van schrijven 66 miljoen euro waard.

Bron: INS

Lees meer over:
cryptomunt

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...