Cardano (ADA) prijs klaar voor epische doorbraak?

14172 totale weergaven
cardano koers verwachting

De cryptowereld bruist! Cardano (ADA), de populaire cryptocurrency, heeft de afgelopen 24 uur een spectaculaire stijging van 28,9% in handelsvolume gezien op de derivatenmarkt. Volgens CoinGlass bereikten de eeuwigdurende futures op ADA maar liefst $ 362,30 miljoen in één dag.

Ook op de spotmarkt was het een drukte van belang, met een handelsvolume van $ 306,29 miljoen volgens CoinMarketCap. Dit brengt het totale handelsvolume van ADA op zowel de spot- als derivatenmarkten op een duizelingwekkende $ 668 miljoen in één dag.

Opvallend is dat het handelsvolume op de spotmarkt licht daalde, terwijl de futuresmarkt juist fors steeg. Dit suggereert dat ADA-handel vooral speculatief van aard was, gericht op snelle winsten in plaats van langetermijninvesteringen.

Cardano (ADA) Prijsvooruitzichten: Gaat ADA Eindelijk Door de $ 0,46 Grens?

Met zoveel speculatie rondom Cardano is het geen verrassing dat de koers in beweging is. Vandaag zag ADA een mooie stijging en bereikte het de cruciale grens van $ 0,46. Helaas kon de munt dit niveau niet vasthouden.

Deze zone vormt een sterk plafond voor ADA, waar de prijs al geruime tijd tegenaan hikt. Dit heeft zelfs geleid tot grappen dat ADA eigenlijk een stablecoin is van $ 0,45. Maar als Cardano deze grens weet te doorbreken, zullen de grappen snel verstommen.

ADA

Wat betekent dit voor jou als crypto-enthousiasteling?

De forse stijging in handelsvolume en de naderende doorbraak van de $ 0,46 grens zijn veelbelovende signalen voor Cardano. Dit zou het begin kunnen zijn van een nieuwe groeifase voor ADA.

Wil je profiteren van deze mogelijke doorbraak?

Houd de Cardano koers nauwlettend in de gaten en overweeg om nu in te stappen.

De toekomst van ADA ziet er rooskleurig uit!

xoxo Sophia!

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....