Airdrop alert! Coinbase geeft 1 miljard Stellar Lumens (XLM) weg

1177 totale weergaven

Airdrop alert! Coinbase geeft maar liefst één miljard Stellar Lumens (XLM) weg, ca. 100 miljoen dollar tegen de huidige koers. Iedereen die bereid is om het Stellar-protocol te bestuderen, komt voor de bonus in aanmerking. De actie is voorlopig alleen voorbehouden aan Amerikaanse klanten. Klanten uit andere werelddelen die zich aanmelden, komen op een wachtlijst te staan.

Lees ook – Historische airdrop: Stellar (XLM) geeft $125 miljoen weg via Blockchain.info

Coinbase Earn programma

De actie maakt deel uit van het zogenaamde Coinbase Earn programma, een educatief programma van de ruilbeurs. Het bedrijf verklaart dat dit de ‘grootste actie tot nu toe’ is. Iedere deelnemer krijgt $50 om het Stellar-protocol te bestuderen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

In samenwerking met Stellar zijn er vijf educatieve video’s van elk maximaal drie minuten gemaakt. Na het bekijken van de video’s en het beantwoorden van een aantal vragen, verdienen gebruikers de beloning.

Coinbase vermeldt dat de eerste groep uitnodigingen zijn verzonden om deel te nemen aan het programma.

Coinbase Pro

Eerder deze maand voegde Coinbase ondersteuning toe voor XLM op zijn belangrijkste retailbeleggersplatform. Ook is Lumens te verhandelen op Coinbase Pro.

Bron: Cointelegraph

Cryptonieuws