Binance US evalueert 30 cryptomunten voor op Amerikaanse cryptobeurs

Binance US evalueert 30 cryptomunten voor op Amerikaanse cryptobeurs

De laatste weken is Binance veel in het nieuws. De ene keer omdat er veel onrust is ontstaan door een oude hack die weer tot leven is gekomen. De andere keer omdat er problemen zijn om munten in de Verenigde Staten aan te bieden. Ook werd enkele dagen terug de nieuwe token voor het Launchpad aangekondigd. Dit artikel gaat over het tweede punt: Binance en Amerika.

Binance US

Voordat we in gaan op dit exacte nieuws, schetsen we eerst even de huidige situatie. Vanaf 12 september mogen de Amerikaanse handelaren geen gebruik meer maken van het reguliere handelsplatform. Het heeft te maken met de onzekere regelgeving omtrent bitcoin en cryptomunten in de VS. Er zijn traders die via een VPN de exchange blijven gebruiken, maar Bince kwam al snel met het nieuws dat er een speciale beurs komt voor deze Amerikanen: Binance US.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Lees ook: Waarom opent Binance een Amerikaanse cryptobeurs?

Ongeveer 15% van de gebruikers van Binance komen uit de VS. Binance US heeft zowel wettelijke als morele verplichtingen om haar gebruikers te beschermen tegen frauduleuze blockchain-projecten. Daarom is er een Digital Asset Risk Assessment Framework ontwikkeld om projecten te selecteren die een realistische kant hebben om de wereld te verbeteren. Binance US is een op maat gemaakt platform dat voldoet aan alle regeltjes die in het land op gesteld zijn. Dit betreft grofweg gezegd vijf eisen:

Onderzoek naar 30 munten

Er is een shortlist gemaakt van 30 munten die worden onderzocht en geëvalueerd aan de hand van dit framework. Het gaat om ADA, ATOM, BAT, BCHABC, BNB, BTC, DASH, EOS, ETC, ETH, HOT, IOTA, LINK, LOOM, LTC, MANA, NANO, NEO, REP, RVN, VET, WAVES, XLM, XRP, ZIL, ZRX. Verder worden ook de stablecoins TUSD, USDC, USDT, en PAX genoemd.

Binance US evalueert 30 cryptomunten voor op Amerikaanse cryptobeurs

Opvallende afwezige op deze lijst is TRON. De munt van Justin Sun is op dit moment dus nog geen optie voor Binance US. Bitcoin SV, toch de nummer negen van de cryptomarkt, is ook niet vertegenwoordigd. Tezos (XTZ) is een derde grote naam die veel cryptoliefhebbers missen in het onderzoek.

Bron: Binance

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties