Bitcoin (BTC) lijkt stabiel, een nep-Satoshi wordt aangepakt op Twitter

Bitcoin (BTC) lijkt stabiel, een nep-Satoshi wordt aangepakt op Twitter

Bitcoin (BTC) schommelt sinds eind oktober rond een prijs van $9.200. De koers kent een wat rustigere periode.

De prijs van BTC is niet te voorspellen, maar je kunt je wel voorbereiden op bepaalde scenario's. In onze recente analyse duiken we in de grafieken om de toekomstscenario's te bekijken.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

[caption id="attachment_47600" align="alignnone" width="800"] De prijs van bitcoin dit jaar.[/caption]

Bitcoin (BTC) lijkt stabiel, een nep-Satoshi wordt aangepakt op Twitter

Oplichters

De wereld van bitcoin zit vol met mensen die anderen willen misleiden. En soms, soms lopen ze tegen de lamp.

Andreas Antonopoulos is een bekende spreker en auteur in de bitcoinspace. Op events gaat hij met talloze mensen op de foto. De Duitser Jorg Molt wist ook een kiekje te scoren.

Molt gebruikt deze foto echter niet om leuke herinneringen op te halen, de beste man claimt vrienden met Andreas te zijn. Craig Wright heeft er een overigens een concurrent bij, want ook Molt claimt zo nu en dan Satoshi Nakomoto te zijn.

Ondertussen gaat onderstaande tweet rap Twitter over, dus het is nog maar de vraag hoe lang Molt nog zijn leugens kan verspreiden.

Het is misschien makkelijk scoren, maar een vlogger/YouTuber confronteert Molt tijdens een conferentie.

?s=19

Over smaakt valt niet te twisten.

Olie op het vuur

Tuur Demeester gooit weer eens wat olie op het vuur in de Bitcoin vs Ethereum discussie. Demeester is een bekende bitcoiner en spreekt zich uit tegen de manier waarop Ethereum wordt aangestuurd.

Volgens de Belg is het een kwestie van tijd voordat de ontwikkelingen nog centraler worden geregeld en het netwerk niet meer functioneert. Hij heeft een aantal quotes verzameld om aan te geven wat hij bedoelt.

Wat vind jij? Discussieer mee in ons telegramkanaal.

Op zoek naar een extra dosis bitcoin? Check dan onze nieuwe podcast: Hup Bitcoin. In de eerste afleveringen praten we met Patrick van der Meijde over het Lightning Network en Arnhem Bitcoinstad.

Lees meer over:
Bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties