“Bitcoin koers naar $7.000 door FOMO”, aldus deze vermogensbeheerder

923 totale weergaven

Bitcoin koersDe bodem van bitcoin is bereikt en de koers gaat richting $7.000 dollar de komende maanden vanwege FOMO, aldus vermogensbeheerder Nigel Green. Green is oprichter en CEO van DeVere Group, een investeringsfonds van $10 miljard. Zij beleggen voor rijke individuen en family offices. Volgens hem is de cryptowinter voorbij en gaat de cryptomarkt betere tijden tegemoet.

“Cryptowinter voorbij, FOMO speelt op”

Green licht het verder toe: “De cryptomarkt heeft de bodem bereikt en de cryptowinter is voorbij. De koers van bitcoin gaat de komende weken en maanden gestaag groeien. De prijs van bitcoin heeft ook een positief effect op de altcoins. Ook trekt het nieuwe investeerders aan”.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Volgens hem is de rally pas net begonnen en is dit jaar een koers van $7.000 haalbaar. Green voorspelt dat zowel particuliere en zakelijke beleggers instappen vanwege Fear of Missing Out (FOMO). Het gevoel de boot te missen.

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]This dramatic jump is likely to attract many investors who have been sitting on the sidelines. In addition, it can be expected to reignite institutional interest.[/penci_blockquote]

[penci_blockquote style=”style-2″ align=”none” author=””]I feel that there’s a growing sense amongst institutions that unless they embrace this sector, their competitors could move way out in front and they might find it difficult to catch up. This is especially true as the public – their customers – are increasingly eager to explore the opportunities themselves.[/penci_blockquote]

“Whale kocht $100 miljoen aan BTC”

De groeispurt van Bitcoin op maandagnacht heeft volgens marktvolgers verschillende verklaringen.

Een mysterieuze koper heeft in zéér korte tijd circa 100 miljoen dollar aan bitcoin gekocht, zo luidt de verklaring. De koop heeft simultaan plaatsgevonden op drie beurzen: Coinbase, Kraken en Bitstamp. Het gaat om circa 20.000 stuks BTC die verspreid worden ingekocht.

Volgens Youtuber Datadash zijn het vooral “OTC-kopers” geweest die hun positie in crypto via de diverse beurzen aan het versterken zijn.

Meer crypto nieuws

Bron: CCN

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...