CZ: ‘Big money’ is klaar voor bitcoin en andere cryptocurrency

Het is weer tijd voor wat extra hopium. De CEO van de grootste cryptobeurs van dit moment, ChangPeng Zhao, ziet de recente stijging in prijs een mooie indicatie. Volgens de frontman van Binance is ‘het grote geld’ klaar voor eerste stapjes in de cryptomarkt.

Lees verder: CZ van Binance is niet de enige die wat FOMO verwacht door recente stijgingen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Afwachten

Dit soort uitspraken zijn altijd relatief makkelijk te maken, zeker voor iemand die gebaat is bij veel handel op zijn eigen cryptobeurs. Maar in dit specifieke geval gaat het ook over het aantal Tethers (USDT). De waarde in die munt staat natuurlijk ‘langs de zijlijn’ en het is een logische stap om de conclusie te trekken dat dat geld uiteindelijk weer in een ‘echte’ cryptovaluta zal gaan. Tethers worden trouwens meer gebruikt dan ooit tijdens de handel in cryptovaluta.

Niet alleen CZ is bullish

Ook andere partijen komen naar buiten met hun hoopgevende verwachtingen. Je moet het met een korreltje zout nemen, maar het is vaak leuker om te lezen dan het zoveelste doemscenario. CNBC full-time crypto bull Brian Kelly ziet bitcoin binnenkort ook de $6.000 nog aantikken. Hij denkt dat de bodem is bereikt.

“Sentiment has shifted here. All indications that we have – whether it be fundamentals, technicals, the quantitative analysis we do – all suggest that we probably have at least started to put in the bottoming process.””

Meer crypto nieuws

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...