Historische airdrop: Stellar geeft 125 miljoen dollar weg

De stichting achter cryptomunt Stellar (XLM) kondigt een historische airdrop aan: 125 miljoen dollar aan XLM wordt verdeeld onder nieuwe inschrijvers op de Blockchain Wallet. Inmiddels is er een wachtlijst ontstaan.

Stellar

Stellar Lumens hoopt dat met deze actie minstens 30 miljoen leden een wallet aanmaken bij Blockchain.com. Het eerdere record staat op naam van Dfinity, die in juni 35 miljoen dollar van haar tokens weggaf.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Airdrops

Medeoprichter Jed McCaleb, ook oprichter van Mt. Gox en mede-oprichter van Ripple, zegt: “Wij geloven dat airdrops centraal staan bij het creëren van een meer inclusieve digitale economie. Het gratis weggeven van XLM en de samenwerking met Blockchain.com is bedoeld om XLM uiteraard populairder te maken. Gebruik maakt een netwerk vele malen nuttiger en dat is wat we nastreven met Stellar Lumens.”

Meer Stellar Lumens?

Bron: The Block Crypto

Inschrijven nieuwsbrief


Lees meer over:
StellarXLM

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...