Kwartaalupdate Tokenbox: lancering alphaversie platform en TBX-token genoteerd aan diverse beurzen

383 totale weergaven

Persbericht - Tradingplatform Tokenbox.io heeft een kwartaalverslag uitgebracht waarin het Russische bedrijf terugblikt op het tweede kwartaal van 2018.

Livegang platform

Op 5 juni is de Alpha Versie van het platform live gegaan. Samen met een registratieoptie en een KYC-procedure is een Refer-A-Friend Bonusprogramma gestart. Op dit moment hebben ruim 400 traders zich geregistreerd op het platform en hebben zij het complete KYC-proces doorlopen. Momenteel wordt de nieuwe productwebsite getest, die binnenkort in gebruik wordt genomen. Eind dit jaar is het platform volledig operationeel.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

TBX token op IDEX beurs

In mei werd de TBX token genoteerd op de IDEX beurs, die momenteel het op één na hoogste handelsvolume heeft van alle gedecentraliseerde beurzen na Bancor. Daarnaast is het TBX token profiel toegevoegd aan de Hotbit beurs.
In juni ging Tokenbox een samenwerking aan met Changelly, een cryptocurrency beurs die trading diensten verleent.
Ook op juridisch gebied heeft Tokenbox niet stil gezeten. In april dit jaar is TKNBX OU (registratienummer 14478337) opgericht in de jurisdictie Estland, als onderdeel van de Europese Unie. Het is een actieve besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. In mei 2018 zijn er twee exploitatievergunningen ontvangen die het mogelijk maakten de volgende activiteiten uit te voeren:

Handelsmerk en DLT-licentie

Via TKNBX OU werd een aanvraag voor het handelsmerk TOKENBOX in de EU ingediend. De regelgeving in de crypto-industrie evolueert snel en Tokenbox volgt deze ontwikkelingen actief. Quadrat Enterprises Limited (onderneming nr. 117159), de in Gibraltar gevestigde dochteronderneming van de Tokenbox, voert momenteel besprekingen met vooraanstaande juridische adviseurs over de volgende stappen met betrekking tot het verkrijgen van een DLT-licentie. Ook andere mogelijke opties om het aanbod op het platform te ondersteunen worden onderhandeld.

Sterke aanwezigheid op events

Naast het vervullen van de nieuwe plannen, wilden de teamleden de wereld graag vertellen over Tokenbox en de laatste trends in de snel evoluerende cryptowereld toelichten. In april waren Tokenbox, medeoprichter en managing partner Vladimir Smerkis, en Tokenbox Media Director Ola Yarosjevskij gastheer van het Armenian Blockchain Forum in de stad Jerevan, Armenië.
In mei sprak Pavel Salas, de CEO van de Tokenbox, over de toekomst van het crypto assets management op de CHAINGES conferentie in Amsterdam. Eind mei bezocht Tokenbox de Blockshow, een van de meest opwindende bijeenkomsten georganiseerd door Coin Telegraph in Berlijn.

Multicurrency wallet

In het komende kwartaal wordt niets minder dan een gloednieuwe wallet gelanceerd met daarin zes opgenomen cryptocurrencies (Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin en TBX-token). Deze wordt in een testmodus gelanceerd. De doelstellingen van het team voor de komende maanden zijn dat wel:

Tokenbox nieuwsupdates

Het team deelde ook een speciale editie van Token News, waarin de interessantste gebeurtenissen van de eerste zes maanden van 2018 aan bod kwamen en wordt besproken wat de vooruitzichten zijn voor de rest van het jaar.

Interview tijdens Berlijn Blockshow eind mei 2018

Disclaimer: bovenstaand persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Tokenbox.io.

Lees meer over:
cryptoexchangetoken

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...