Nederlandse ondernemer Steijn Pelle wordt project lead bij Coinbase

897 totale weergaven

De Nederlandse ondernemer Steijn Pelle (Linkedin) gaat aan de slag bij cryptoruilbeurs Coinbase. Hij gaat leiding geven aan een groep innovators bij de marktleider. Zijn kennis over het snel vergroten van klantenbestanden toepassen op grotere schaal, zo legt Pelle uit aan Emerce. Pelle werd in 2012 nog uitgeroepen tot “ondernemer van het jaar”, toen hij met compagnon Bernd Damme. stapt over na twee jaar bij start-up HealthTap. Pelle: “De wereld staat aan de vooravond van een economische revolutie. Digitale munteenheden veranderen het spel in veel opzichten. Dit is een van de beste voorbeelden van de kracht van netwerken sinds de opkomst van internet.”

Coinbase

Coinbase is marktleider met een omzet van circa één miljard dollar in 2017. De markt van de ruilbeurzen is in korte tijd zeer snel gegroeid. Er zijn tientallen ruilbeurzen, groter en kleiner, actief. Coinbase ia binnen de industrie altijd vrij conservatief geweest door de notering van slechts vier munten: bitcoin, ethereum, litecoin en bitcoin cash. Critici vinden dan ook dat Coinbase hard aan de weg moet timmeren om concurrerend te blijven. Het meeste handelsvolume in bitcoin wordt bijvoorbeeld door Bitfinex uit Hongkong afgehandeld.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Lees ook: Binance grootste cryptoruilbeurs in handelsvolume, Bitfinex grootste bitcoinmarktplaats

Cryptovalutamarkt

De cryptovalutamarkt trekt vandaag weer wat aan. De meeste altcoins staan woensdagochtend in het groen. De vraag is of er een “altcoinseizoen” staat aan te komen, of dat de verwachtingen te positief zijn. Sommigen verwachten namelijk een “bulltrap”, een signaal dat op een aantrekkende markt duidt, maar juist een val blijkt te zijn.

Bron: Emerce

Lees meer over:
beleggenCoinbasepersonalia

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...