Prem’s Crypto Marketupdate: My Ether Wallet gehackt; bitcoin bodemt tot 6.300 dollar; CBOE lanceert cryptofonds

289 totale weergaven

Actuaris en cryptovlogger Premindra Rajaram, geboren en getogen in Amsterdam, gaat voor Bitcoin Magazine NL regelmatig een update geven over de laatste ontwikkelingen op de cryptovalutamarkt. In deze aflevering: bodem op bitcoin 6.300 dollar, vooral altcoins bloeden. Slechts drie altcoins staan in het groen: Mithril, Kucoin Shares en Centrality. De veel gebruikte wallet My Ether Wallet is voor een periode van vijf uur gehackt via een zogenaamde VPN-hack, derivatenbeurs CBOE uit Chicago heeft een licentie aangevraagd voor het lanceren van een Exchange Traded Fund, een cryptofonds dat op de CBOE verhandeld gaat worden. Bekijk de update hieronder.

Prem's Crypto Market Update woensdag 11 juli 2018

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Over Premindra Rajaram

Premindra Rajaram is een zeer ervaren actuaris en data analist. Hij is momenteel managing partner bij AFF en heeft voorheen onder meer leidinggevende en consultant posities vervuld bij Prosperity Analytics, Ernst & Young, AON, American Express, KPMG, MeesPierson en Dexia Securities. Prem is geboren en getogen in Amsterdam en woont met zijn familie in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Prem's Crypto Marketupdate: My Ether Wallet gehackt; bitcoin bodemt tot 6.300 dollar; CBOE lanceert cryptofonds

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...