VIDEO Top 3 Altcoins – interviewcompilatie tijdens Consensus Singapore 2018 (+prijsvraag!)

Bitcoin Magazine NL was als mediapartner aanwezig bij de Consensus beurs in Singapore, de eerste keer dat Consensus Azië aandoet. Singapore ontpopt zich steeds meer als cryptohub binnen Azië als tegenhanger van HongKong, waar ook veel cryptobedrijven gevestigd zijn. Tijdens de beurs stelden we een aantal bezoekers met de simpele vraag: "wat zijn jouw 3 favoriete altcoins?" Veel genoemde coins zijn ethereum, dash en bitcoin cash. Opvallend is dat veel mensen ethereum als eerste noemen, blijkbaar is er ondanks de recente daling van de koers en haperende vernieuwingen nog veel vertrouwen in "ether".

Ethereum

We zien alles buiten bitcoin als "altcoin" voor het gemak, dus ook een baanbrekend project en veelgebruikte munt als ethereum. Daar kunnen natuurlijk de meningen over verschillen. Ik stelde Joe Lubin, medeoprichter van Ehtereum, tijdens een lunch bij het congres Blockchainlive in Londen ook deze vraag, waarop hij zei: "Altcoins vind ik niet de juiste benaming voor een aantal cryptovaluta. Vind jij ethereum een altcoin?"

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Top 3 Altcoins - compilatie

Bekijk hier onze compilatie met bijbehorend muziekje.

Prijsvraag

En wat zijn jouw 3 favoriete altcoins? Stuur je antwoord naar [email protected] en maak kans op een HODL cap!

Inschrijven nieuwsbriefDoor: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...