99Bitcoins koopgids – Alles over 99BTC kopen in 2024

99bitcoins kopen learn to earn

Alles leren over blockchain-technologie en tegelijkertijd geld verdienen terwijl je je kennis bijspijkert? Dan is 99Bitcoins kopen echt wat voor jou! Dit bijzondere, nieuwe cryptoproject biedt je niet alleen de kans veel te leren, maar kan ook hoge winsten opleveren. Lees deze 99Bitcoins koopgids voor alles wat je weten moet over deze community token.

99Bitcoins – Samenvatting

Om een handig overzicht te bieden, hebben wij enkele bijzondere eigenschappen van 99Bitcoins ($99BTC) eenvoudig op een rijtje gezet. Waarom lopen investeerders warm voor deze token?

 • Tokenisering van een platform: 99Bitcoins heeft al een community van meer dan 700.000 crypto geïnteresseerden, en zet met het uitbrengen van een eigen token nu de volgende stap.
 • Learn-to-earn: Door op het platform lessen over crypto te volgen, verdien je grote rewards. Zo krijg je extra crypto, terwijl je ook van alles opsteekt over Web3-trading en -technologie.
 • Staking rewards: Het is ook mogelijk de token te staken en hiermee extra rewards te krijgen. Hierdoor kun je, ook zonder te leren op het platform en zonder actief te traden, extra tokens verdienen.
 • Cross-blockchain integratie: De 99Bitcoins token wordt beschikbaar op verschillende grote blockchains. Hierdoor kun je gebruikmaken van de voordelen van verschillende technologieën.
 • Presale token: Omdat de token nu nog in de presale zit, is er sprake van een geleidelijk opgebouwde prijsstructuur. Dit biedt tot aan de exchange listing een zeldzame vorm van koerszekerheid.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

99Bitcoins kopen met dit eenvoudige stappenplan

Ben je van plan om zo snel mogelijk 99Bitcoins in huis te halen? Dan is deze koopgids precies wat je nodig hebt. In het onderstaande stappenplan staat overzichtelijk weergegeven hoe je zo snel en simpel mogelijk 99Bitcoins kopen kunt.

 1. Stap 1: Bezoek de website en koppel je wallet

  De eerste stap die je moet zetten wanneer je 99Bitcoins kopen wil, is een bezoekje brengen aan de officiële website van het project. Door in het rechter menu op de startpagina op ‘connect wallet’ te klikken, kun jij je wallet connecten. Heb je nog geen crypto wallet? Neem dan onze pagina met beste crypto wallets door.

  99bitcoins kopen wallet connect

 2. Stap 2: Vul het aantal tokens in dat jij wilt kopen

  Wanneer je wallet gekoppeld is aan de 99Bitcoins website kun je invullen met welke coin je wilt betalen. Betalingen met ETH, USDT en kaartbetalingen zijn mogelijk. Wanneer je met BNB koopt kun je de token helaas niet staken. Vul in hoeveel tokens je wilt kopen en controleer alle info.

  99bitcoins kopen stap 2

 3. Stap 3: Bevestig de aankoop en stake de token

  Na het aankopen van de token kun je ervoor kiezen deze direct te staken (mits je niet met BNB gekocht hebt). Dit kan een mooie APY opleveren, die dynamisch is. Staken weinig mensen hun tokens, dan krijg jij extra veel opbrengst. Zo kun je op een mooie manier passief geld verdienen met crypto.

  99bitcoins kopen staking

 4. Stap 4: Trade en leer

  Aan het einde van de crypto presale zal een minting event plaatsvinden, waarbij de munt ‘geslagen’ wordt. Vanaf dit moment kun jij je tokens claimen en hiermee traden. Ook kun je ervoor kiezen ze te blijven staken tegen extra opbrengst. Zolang je de token in bezit hebt krijg je toegang tot het exclusieve learn-to-earn mechanisme waarmee je door het volgen van crypto-lessen extra tokens kunt verdienen.

  99bitcoins kopen learn to earn

Wat is 99Bitcoins eigenlijk?

Het zou goed kunnen dat de naam 99Bitcoins ergens een belletje doet rinkelen. Dit Web3 platform is namelijk al meer dan 10 jaar actief als een soort kennisbank van alles wat met crypto- en blockchaintechnologie te maken heeft. Veel ervaren traders van nu hebben hun eerste stappen gemaakt met dank aan 99Bitcoins. Het platform heeft een community van meer dan 700.000 volgers en meer dan 2 miljoen mensen die op regelmatige wijze een nieuwsbrief ontvangen.

Nu is het tijd voor de volgende stap in de evolutie van dit bijzondere platform, met de tokenisering van het project. Blockchain technologie, zoals het BRC-20 netwerk (Bitcoin) maakt het mogelijk om websites en Decentralised Apps (DApps) te ontwikkelen en hier een eigen token aan te koppelen. Als trading platform en met educatieve doelen kan 99Bitcoins door deze sprong te maken zichzelf ontwikkelingen en verder groeien.

99Bitcoins tokenhouders krijgen toegang tot alle functionaliteiten van het platform, zoals staking rewards, exclusieve webinars, extra educatieve content, trading signalen en meer. Daarnaast is het goed mogelijk dat de waarde van de token gaat stijgen naarmate het platform zichzelf verder ontwikkeld.

Naam Token 99Bitcoins
Ticker $99BTC
Netwerk Ethereum
Totaal aantal tokens 99.000.000.000
Aantal tokens (van het totaal) in presale 15,00%
99Bitcoins tokenomics

99Bitcoins tokenomics

De tokenomics, oftewel de verdeling van het totale aantal tokens, ziet er bij de 99Bitcoins token als volgt uit:

Onderdeel Percentage van het totaal Aantal tokens
Presale 15% 14.850.000.000
Staking beloningen 14% 13.860.000.000
Projectondersteuning 23% 22.770.000.000
Community Rewards 17% 16.830.000.000
Liquiditeit 8% 7.920.000.000
Marketing 23% 22.770.000.000

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

99bitcoins kopen 3

Eigenschappen van het 99Bitcoins project

Dat 99Bitcoins al jarenlang een gerenommeerd kennisplatform op het gebied van crypto is, komt naar voren uit de manier waarop zij zelf een token in elkaar gezet hebben. 99Bitcoins combineert op slimme wijze verschillende verdienmogelijkheden, en de samenstelling van de token zorgt ervoor dat deze investeerders veel geld kan opleveren – en flink in waarde kan gaan stijgen. Wat is deze unieke combinatie van eigenschappen?

PresaleTrading signalsStaking rewardsCross-blockchainLearn-to-EarnCrypto airdrop

Presale token

Het 99Bitcoins project bestaat al zeer lang, maar de ontwikkeling van een eigen token is een relatief nieuwe ontwikkeling. Men heeft ervoor gekozen om de token niet gelijk op de exchanges te plaatsen, maar eerst een uitgebreide crypto presale te organiseren. Dit biedt de nodige voordelen, ook voor de investeerders. De presale is opgebouwd uit verschillende fasen, waarbij in elke nieuwe fase de prijs iets zal stijgen. De prijs op het moment dat de token op de exchanges verschijnt, zal dus sowieso hoger liggen dan in de eerdere fasen van het project. Dankzij presale staking kun je bovendien al extra inkomsten genereren zonder dat de token op de beurs verschenen is.

Trading Signals

De grote community van 99Bitcoins ligt constant op de loer op zoek naar nieuwe mogelijkheden om geld te verdienen met crypto. Met behulp van experts en analisten wil 99Bitcoins haar tokenhouders constant op de hoogte houden van de nieuwste trends en ontwikkeling. Ziet men een token die op het punt staat om te exploderen? Dan wordt jij als eerste geïnformeerd. Zo kun je traden zoals normaal alleen de pro’s kunnen!

Staking rewards

De introductie van smart staking heeft gezorgd voor een ware revolutie in de crypto wereld heeft plaatsgevonden. Verouderde tokens zoals (met alle respect) Bitcoin maken gebruiken van een proof-of-work mechanisme, waarbij tokens ‘gemined’ moeten worden. Dit kost erg veel geld en energie, en is bovendien slecht voor het milieu. Het proof-of-stake mechanisme waar een staking coin als 99Bitcoins over beschikt is een stuk milieuvriendelijker, en kost bovendien niets. Door je tokens in een staking contract te stoppen krijg je extra tokens uitgekeerd – een beetje vergelijkbaar met de rente die je krijgt op je spaarrekening (al is de winst vaak wel hoger).

Cross-blockchain functionaliteit

Het is de bedoeling dat de 99Bitcoins token op meerdere blockchains beschikbaar zal komen. Dit geeft investeerders een belangrijk voordeel, namelijk de optie om te handelen onder de meest gunstige voorwaarden. Hoewel de waarde van 1 $99BTC op alle chains gelijk zal zijn, heeft de ene chain lagere gas fees, een hogere snelheid of een mogelijkheid tot staking die een andere chain niet heeft. Door slim gebruik te maken van verschillende chains kun je veel voordeel halen uit het gebruik van 99Bitcoins

Learn-to-earn

99Bitcoins is in de eerste plaats natuurlijk een platform dat beginnende en ervaren investeerders wil helpen met het ontwikkelen van hun skills. Door verschillende lessen te voltooien krijg je extra tokens uitgekeerd – een mooie beloning na werken. Denk overigens niet dat je avond aan avond door saaie tekstboeken moet ploeteren om je rewards te krijgen. 99Bitcoins staat ervoor dat hun lessen interactief, educatief en uitdagend zijn. Aan de hand van quizzen en tutorials op jouw niveau zet je steeds een stapje verder en steek je werkelijk wat op.

Gratis crypto airdrop

Crypto airdrops, oftewel het gratis weggeven van tokens, is een beproefde methode om een een nieuw cryptoproject onder de aandacht te krijgen. Het team achter 99Bitcoins organiseert ook een grote airdrop, waarbij aan 99 gelukkigen in totaal $99.999 99Bitcoins uitgekeerd zal worden. Ook zonder zelf 99Bitcoins te kopen kun je meedoen aan deze ‘loterij’, namelijk door verschillende stappen (zoals het project volgen op X) te voltooien.

99Bitcoins koopgids – Redenen om nu te kopen?

99Bitcoins is een token die de potentie heeft om flinke stijgingen neer te zetten. Misschien denk je erover na om deze token in de gaten te houden, en pas later te kopen. Dit kan een verstandige beslissing zijn wanneer je grote initiële koersschommelingen na de launch wilt vermijden. Toch zijn er de nodige redenen aan te wijzen waarom nu investeren verstandiger is.

Bitcoin halving

Verwacht wordt dat de Bitcoin halving voor grote koersstijgingen zal gaan zorgen bij alle grote tokens. Bij een Bitcoin Halving gaat de opbrengst die een miner krijgt voor zijn geleverde werk door de helft, waardoor er minder Bitcoin beschikbaar komt. Deze supply shock vertaalt zich in een grotere vraag naar Bitcoin – en aanverwante tokens zoals de BRC20 coin 99Bitcoins.

Oplopend prijsschema presale

De presale van 99Bitcoins heeft een oplopend prijsschema: na elke afgeronde fase zal de prijs van 99Bitcoins omhoog gaan. Dit is fijn voor investeerders die de token vroeg kopen, want zij hebben de zekerheid dat de waarde van hun investering zal stijgen. Hoe eerder je erbij bent, hoe meer 99BTC je zult krijgen voor hetzelfde bedrag.

Smart staking

Bij het kopen van de token krijg je de optie deze meteen te staken. Zo kun je nog voor de exchange listing extra rendement verdienen op  je investering. Hoe eerder je in de token investeert, hoe minder andere stakers deze optie aan het verkennen zijn: jouw rendement is hoger zolang er weinig andere stakers zijn. Ook dat is een reden om niet te lang te wachten met de aankoop van deze token.

99bitcoins kopen 4

Conclusie

99Bitcoins is een bekende naam in de cryptowereld, dat als kennishub al veel investeerders heeft geholpen hun eerste stappen te zetten binnen deze wereld. Met de introductie van een eigen token is nu de volgende fase in de ontwikkeling van dit project gezet. Dankzij het learn-to-earn mechanisme kun je extra tokens verdienen terwijl jij je kennis over blockchain technologie en Web3 bijspijkert. Daarnaast krijg je toegang tot allerlei tools die het handelen makkelijker maken, zoals trading signals en cross-blockchain functionaliteiten.

99Bitcoins kent een groot aantal gebruikers en verwacht met dan aan deze ontwikkelingen snel verder te kunnen groeien. Dit kan wonderen doen voor de koers van de token zodra deze eenmaal op de exchanges verschenen is. Investeerders die nu toeslaan profiteren van een lage presale prijs, stakingmogelijkheden en maximale winst wanneer de token flink gaat stijgen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. 

Veelgestelde vragen

Wat is 99Bitcoins?

Op welke blockchain staat 99Bitcoins?

Kan 99Bitcoins stijgen?

Hoe kun je 99Bitcoins kopen?

Referenties

Bij het samenstellen van dit artikel is gebruik gemaakt van de volgende bronnen:

 1. Whitepaper 99Bitcoins – (99Bitcoins)
 2. Klimaatschade door minen Bitcoins neemt snel toe – (RTL Nieuws)
Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...