Bitcoin Buyer Review 2024 – Is het platform legit?

Bitcoin Buyer startpagina

In deze Bitcoin Buyer review gaan we een kijkje nemen naar het nieuwe trading platform Bitcoin Buyer. Het doel van het platform is om crypto traders te ondersteunen in de cryptomarkt. Ze claimen gemakkelijk hoge winsten te kunnen creëren voor hun gebruikers.

We gaan in dit artikel kijken of Bitcoin Buyer daadwerkelijk doet wat het beloofd. Dit doen wij door een gronding online onderzoek te doen.

Overzicht van Bitcoin Buyer review

Voordat we beginnen met de achtergrond van Bitcoin Buyer en hoe het werkt, zullen we eerst een overzicht geven van het platform.

Type Platform Crypto trading platform
Minimale Storting Onbekend
Beweerd Succespercentage Niet bekend
Ondersteunde Cryptocurrencies Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, DASH, Zcash, Bitcoin Gold, Ethereum Classic, Cardano, IOTA, EOS, NED, Binance Coin, Ripple
Mobiele App Niet beschikbaar
Transactiekosten Geen
Customer Service 24/7 bereikbaar

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat is Bitcoin Buyer?

Bitcoin Buyer is een crypto trading platform dat gebruik maakt van de nieuwste technologie zodat ze traders kunnen ondersteunen. Het platform claimt gemakkelijk te gebruiken zijn voor zowel ervaren als beginnende traders, waardoor iedereen rijk kan worden met crypto.

Bitcoin Buyer maakt gebruik van een trading bot die wordt ondersteund door kunstmatige intelligentie (AI). Het platform belooft een last van je schouders af te halen, zodat je zelf vrij weinig moeite hoeft te doen om geld te verdienen.

Op de website van Bitcoin Buyer staat niets over de eigenschappen van het platform, of wie het hebben ontwikkeld. Dat wil alleen niet per se iets zeggen over de betrouwbaarheid van de trading bot, aangezien ontwikkelaars dit wel vaker doen in de cryptosector.

Hoe werkt het trading platform?

Zoals we net al vertelden is er vrij weinig informatie beschikbaar over Bitcoin Buyer. We weten niet welke eigenschappen het platform heeft en hoe deze werken, maar we zullen zo’n goed mogelijke inschatting geven.

Ervan uitgaande dat het platform inderdaad gebruik maakt van een trading bot die ondersteund wordt door kunstmatige intelligentie, kan het platform automatisch de beste investeringsmogelijkheden vinden en ze namens jou uitvoeren. Waarschijnlijk kun je aangeven met welk budget je dit wilt doen en of je deze trade eerst wil bevestigen.

Hoe werkt Bitcoin Buyer?

Je zult moeten aangeven wat voorkeuren zijn voor het maken van trades en dan zal de bot automatisch de markt scannen en koersen analyseren. Stel ook parameters en risk management, zoals take profits en stop losses, in zodat je niet in een keer te veel geld kunt verdienen.

Helaas kunnen we niet bevestigen dat dit is hoe Bitcoin Buyer werkt. Het platform claimt dat je er kunt traden in Bitcoin, maar ook in andere populaire altcoins als Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, DASH, Zcash, Bitcoin Gold, Ethereum Classic, Cardano, IOTA, EOS, NED, Binance Coin en Ripple.

Voor- en nadelen van Bitcoin Buyer

Je weet nu wat Bitcoin Buyer voor een platform is en welke eigenschappen het claimt te hebben. We zullen de voor- en nadelen even voor je op een rijtje zetten zodat je een duidelijk overzicht krijgt of Bitcoin Buyer bij de beste crypto exchanges hoort.

Voordelen:
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Ondersteunt je tijdens het traden
 • Geautomatiseerd traden
 • Ruim aanbod aan cryptocurrencies
 • Belooft hoge winsten
Nadelen:
 • Gebrek aan informatie over het platform
 • Ontwikkelaars zijn onbekend

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Bitcoin Buyer review – Belangrijkste eigenschappen van het platform

We zullen nu de belangrijkste eigenschappen van Bitcoin Buyer stuk voor stuk doornemen. Zo weet je hoe het platform werkt en waar je er allemaal voor terecht kunt.

Gemakkelijke registratieSimpele user interface (UI)Geautomatiseerd traden

Gemakkelijke registratie

Registreren op Bitcoin Buyer gaat zeer gemakkelijk zodat je meteen kunt beginnen met traden. Er zijn niet veel stappen die je moet doorlopen en er is ook geen KYC verificatie. Hierdoor blijft je identiteit geheim en is je privacy verzekerd.

Simpele user interface (UI)

Bitcoin Buyer claimt zeer gemakkelijk te gebruiken. Hierdoor is het platform toegankelijk voor zowel beginners, als professionele traders met jaren aan ervaring. De tools van Bitcoin Buyer staan iedereen toe een hoog inkomen laten verdienen met populaire cryptomunten.

Geautomatiseerd traden

Het platform heeft een trading bot die snel in te stellen is en de beste investeringsmogelijkheden kan vinden. Bitcoin Buyer zal deze waarschijnlijk automatisch kunnen uitvoeren in jouw naam.

Wie zijn de ontwikkelaars van Bitcoin Buyer?

Voor zover ons online onderzoekt lijkt zijn er geen aanwijzingen wie de ontwikkelaars van Bitcoin Buyer zijn. We weten ook niet van wie het platform is of wie het gefinancierd hebben.

Dit is in principe niet merkwaardig voor trading bots als deze, ontwikkelaars uit de crypto sector kiezen er wel vaker voor om hun identiteit geheim te houden. Kijk bijvoorbeeld maar naar Satoshi Nakamoto, het pseudoniem voor de ontwikkelaar van Bitcoin.

Bitcoin Buyer review – Wat zijn de kosten van Bitcoin Buyer?

Gezien het gebrek aan informatie over Bitcoin Buyer is het niet verrassend dat ze ook niets laten weten over de kosten van het platform. We zullen daarom ons best doen om een goede inschatting te geven door te kijken naar soortgelijke platformen.

Als minimale storting geldt €250,- en de kosten hiervan zullen afhangen van de betaalmethode die je gebruikt. Het gaat hier in alle gevallen om een fractie van de storting.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Hoe maak je gebruik van Bitcoin Buyer – Stappenplan

Als je na al onze waarschuwingen toch hebt besloten gebruik te willen maken van Bitcoin Buyer zul je wel moeten weten hoe dit in zijn gang gaat. We zullen nu stap voor stap uitleggen hoe dit in zijn gang gaat.

Aangezien er zo weinig over het platform bekend is, kunnen we alleen maar uitgaan van speculaties. We raden je aan om eerst contact op te nemen met de klantenservice van Bitcoin Buyer voordat je gebruik gaat maken van de trading dienst.

 1. Stap 1: Meld je aan bij Bitcoin Buyer

  Om te beginnen met traden bij Bitcoin Buyer moet je je eerst aanmelden. Dit doe je door naar de officiële website van Bitcoin Buyer te gaan en wat persoonlijke informatie in te vullen.

 2. Stap 2: Maak je eerste storting

  Nadat je een account hebt aangemaakt kun je inloggen op je account om een eerste storting te maken. Stort het minimale bedrag en je account zal geactiveerd worden.

 3. Stap 3: Begin met traden

  Als je hebt voldaan aan de minimale storting kun je kennis gaan maken met het platform. Bekijk de verschillende trading tools, stel de bot in, ga op zoek naar een van de veelbelovende crypto en begin met traden.

Bitcoin Buyer app review

Bitcoin Buyer heeft geen eigen app beschikbaar gesteld voor het platform, maar ze maken gebruik van de Meta Trader 4 trading software zodat je het nog steeds via je mobiel kunt gebruiken. Je gaat gewoon naar de website en logt in om al je crypto investeringen te beheren.

Bitcoin Buyer review – Is het legititiem of niet?

Na onderzoek te hebben gedaan voor deze Bitcoin Buyer review kunnen we niet vaststellen of het platform legit is. Er is niet veel informatie beschikbaar, waardoor we het niet met zekerheid kunnen stellen.

Het platform laat eigenlijk niets weten over wat het precies is, behalve dat je er kan traden in cryptocurrency. Verder vertelt de trading bot ook niet welke eigenschappen het heeft en hoe deze zouden werken. Bitcoin Buyer vertelt alleen welke verschillende cryptomunten je op het platform kunt traden. De nadruk ligt voornamelijk op het kopen van Bitcoin omdat het een van de beste cryptomunten op lange termijn is.

Ze laten bijvoorbeeld historische data zien over de munt en vertellen dat Bitcoin waarschijnlijk de komende jaren nog verder zal stijgen. Bitcoin Buyer gebruikt bijvoorbeeld een artikel van Forbes als bron waarin wordt voorspeld dat Bitcoin $318.000 waard wordt, maar ze laten niet weten dat het artikel al 3 jaar oud is en deze voorspelling van 2021 was.

Het platform laat niets weten over wie het ontwikkeld heeft, of wie de eigenaren van de trading bot zijn. Het enige wat bekend is, is dat Bitcoin Buyer gebruik maakt van de Meta Trader 4 (MT4) trading software voor zijn diensten.

Bitcoin Buyer Klantenservice

Bitcoin Buyer claimt dat ze een goede klantenservice hebben voor zijn gebruikers met een 24/7 chat. Ook zouden ze een e-mailadres en telefoonnummer moeten hebben, maar deze kregen we niet gevonden.

Voor niet geregistreerde gebruikers is er dus geen enkele manier om contact op te nemen met Bitcoin Buyer. Er is niet eens een contactformulier beschikbaar op de website.

Conclusie van Bitcoin Buyer review

In deze Bitcoin Buyer review hebben we het gehad over de eigenschappen van Bitcoin Buyer. Het claimt een gemakkelijk te gebruiken trading platform te zijn waarmee iedereen hoge winsten kan verdienen.

Helaas is er een gebrek aan informatie beschikbaar over het platform, maar waarschijnlijk maakt het gebruik van een trading bot met AI ondersteuning. Ze claimen de Meta Trader 4 trading software te implementeren en er zijn 14 verschillende cryptocurrencies beschikbaar.

Het platform laat alleen niet weten hoe het werkt en welke eigenschappen het nog meer heeft en hoe deze zouden werken. Ook is er niet bekend wie het hebben ontworpen of wie de eigenaren zijn.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt Bitcoin Buyer?

Is Bitcoin Buyer een scam?

Wat is de minimale storting bij Bitcoin Buyer?

Referenties

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...