Bitcoin Kopen met PayPal – De Beste PayPal Bitcoin Aanbieders

Bitcoin kopen met Paypal

Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende betaalmethoden om aan Bitcoin te komen. Een erg populaire optie daarvan is Bitcoin kopen met PayPal.

Het is daarbij wel belangrijk dat je precies weet hoe dit werkt. In dit artikel leggen wij je uit waar en hoe je gemakkelijk Bitcoin met PayPal kunt kopen.

Direct Bitcoin kopen met PayPal in 4 eenvoudige stappen

 • Stap 1 – Maak een account aan: maak bij de broker naar keuze een account aan door alle stappen te volgen die je te zien krijgt
 • Stap 2 – Account verifiëren: met behulp van een identiteitskaart of rijbewijs kan je je account verifiëren
 • Stap 3 – Geld storten op het account: in dit geval zet je het geld op je account met behulp van PayPal, door deze optie te selecteren
 • Stap 4 – Bitcoin kopen: nadat je het geld op je account hebt gezet, zoek je op Bitcoin en kan je je geld op Paypal omzetten in Bitcoin

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Bitcoin kopen met PayPal in Nederland – Overzicht aanbieders

Je kan met PayPal Bitcoin in Nederland kopen. Met onderstaande aanbieders doe je dat op een betrouwbare manier en tegen lage kosten.

Aanbieder Kosten Bitcoin kopen PayPal betalingskosten
Coinbase vanaf 1,49% 3,99%
YouHodler 0,2 tot 2% 1%
KuCoin Tot 0,1% Geen
OKX Ongeveer 0,1% Geen
eToro 1% Geen

Getest – Hier koop je Bitcoin met PayPal

Bitcoin kopen met PayPal kan op verschillende crypto platforms. Wij hebben de beste mogelijkheden voor je op een rijtje gezet, zodat jij weet wat deze te bieden hebben.

Coinbase – De beste plek om Bitcoin met PayPal te kopen

Coinbase staat bekend om zijn geavanceerde, maar duidelijke interface en grote hoeveelheid crypto’s, iets dat het platform tot een van de grootste van Nederland maakt. Bitcoin kopen met PayPal kan dan uiteraard ook bij deze grote exchange.

Bitcoin kopen met PayPal bij coinbase

Mocht je toch geen Bitcoin met PayPal willen kopen, dan heb je ook nog genoeg andere betalingsmogelijkheden. Zo kun je vaak ook Bitcoin kopen met iDeal of met een creditcard.

Bitcoin kopen met PayPal kan bij Coinbase nadat je een account hebt aangemaakt. Dit account verifieer je met behulp van een identiteitskaart of een rijbewijs. Deze verificatie zorgt voor een extra stuk veiligheid in het systeem.

Vervolgens kun je Bitcoin via PayPal kopen zodra je PayPal als betalingsmethode hebt ingesteld. Nadat je dat hebt gedaan, staat er eigenlijk niets meer in de weg en kan je eenvoudig beginnen met traden, staken of andere coins kopen, zoals die coins die behoren tot de top 10 beste opkomende crypto coins en projecten van 2024.

Aantal crypto Meer dan 250
Kosten Transactiekosten vanaf 1,49% en PayPal kosten van 3,99%
Minimale storting $50
Demo account Niet beschikbaar

Voordelen

 • Stabiele provider
 • Beschikt ook over een goede crypto app
 • Biedt mogelijkheden voor staken
 • Razendsnelle stortingen

Nadelen

 • Heeft maar één grafiektool op de app

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

YouHodler – Eenvoudig Bitcoin kopen met PayPal

Vraag jij je af ‘Hoe koop ik Bitcoin met PayPal’? YouHodler is dan voor jou de juiste exchange, je kunt hier namelijk erg gemakkelijk beginnen met Bitcoin kopen en PayPal is een van de vele beschikbare betaalmethodes.

Hoe koop ik Bitcoin via PayPal bij YouHodler

Hoewel het aanbod aan cryptomunten vrij beperkt is, heb je bij YouHodler genoeg keuzes. Bitcoin kopen met PayPal behoort dan ook ‘gewoon’ tot de mogelijkheden bij deze exchange.

Echter, vooraf zijn de transactiekosten en andere kosten niet bekend. Sommige traders vinden dit een nadeel. De kosten zijn afhankelijk per bedrag, waardoor je wel ongeveer weet waar je aan toe bent.

Bovendien kan je jezelf eerst laten wennen aan het platform en het traden in crypto, door gebruik te maken van het demo account.

Aantal crypto 40
Kosten Afhankelijk per storting en opname
Minimale storting $100
Demo account Beschikbaar

Voordelen

 • Transparant
 • Makkelijk wisselen tussen crypto en fiat

Nadelen

 • Erg strikt KYC-procedure
 • Kosten transacties vooraf niet inzichtelijk

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

KuCoin – Dé exchange om snel in crypto te traden

Als het gaat om nieuwe cryptomunten, dan weet KuCoin zich goed te onderscheiden. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de goede interface.

Hoe koop ik bitcoin met PayPal bij Kucoin?

Daarnaast biedt KuCoin ook genoeg opties om een passief inkomen te genereren. Ook kan je bots inschakelen die namens jou zullen gaan traden. Bitcoin kopen met PayPal kan je dus ook aan die bots overlaten.

KuCoin heeft daarnaast ook een eigen token. Als je in het bezit bent van die token, kan je profiteren van extra voordelen. Daarnaast profiteer je ook van de lage transactiekosten.

Deze punten tezamen maakt KuCoin een zeer geschikte crypto exchange. Zowel via de site als de nog vrij nieuwe app, kan je eenvoudig Bitcoin kopen met PayPal en ook nog profiteren van mogelijkheden om een passief inkomen te genereren.

Aantal crypto Meer dan 700
Kosten 0,1% transactiekosten, kosten bij geld storten afhankelijk van hoeveelheid
Minimale storting Niet vereist
Demo account Beschikbaar

Voordelen

 • Goede exchange voor altcoins
 • Mogelijkheden voor passief inkomen
 • Groot aanbod

Nadelen

 • Transactiekosten onduidelijk

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

OKX – De ideale plek voor aankopen met iDEAL

Een zeer geschikte exchange om te gebruiken is OKX. Echter, Bitcoin kopen met PayPal is hier niet mogelijk. Toch zijn er redenen genoeg om deze exchange wel voor te dragen.

pagina om een account aanmaken bij OKX

Bij OKX kan je namelijk wel Bitcoin kopen met iDEAL. Deze betalingsoptie is in Nederland zeer geliefd en wordt ook veelvuldig gebruikt bij het doen van online aankopen. OKX geeft je dus de mogelijkheid dit te gebruiken.

Daarnaast zorgt het grote aanbod van OKX er ook voor dat deze exchange zeker de moeite waard is om te gebruiken. Tel daar de lage transactiekosten bij op en eigenlijk heb je een recept voor een erg sterke exchange.

Ondanks dat OKX geen optie heeft om PayPal te gebruiken, is dat geen reden om deze exchange links te laten liggen. OKX heeft namelijk meer dan genoeg te bieden en waar je prima kunt traden in Bitcoin en vele andere cryptomunten.

Aantal crypto Meer dan 370
Kosten Wisselend
Minimale storting Niet van toepassing
Demo account Beschikbaar

Voordelen

 • Goede optie voor daytraders en ervaren investeerders
 • CEX en DEX
 • Lage transactiekosten

Nadelen

 • Heeft maar één grafiektool op de app

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

eToro – Bitcoin, PayPal, ETF’s en nog veel meer

eToro weet zich als een goed platform te positioneren. Hier kan je niet alleen Bitcoin kopen met PayPal, maar heb je ook nog veel andere investeringsmogelijkheden. Hieronder vallen bijvoorbeeld ETF’s en diverse grondstoffen.

bitcoin kopen met PayPal bij Etoro

Als je nog niet een ervaren investeerder bent, dan kan je hier gebruikmaken van een demo account. Je krijgt dan de beschikking over een fictief kapitaal van $100.000. Hier kan je alle fijne kneepjes leren en kennismaken met het platform om vervolgens daadwerkelijk te beginnen met het investeren in Bitcoin.

Bij eToro krijg je ook te maken met kosten, maar in verhouding met andere brokers zijn dit niet de hoogste kosten. Dit maakt dat het platform op dat gebied een goede score weet te behalen en ook een streepje voor heeft op bepaalde concurrenten.

Bij eToro kun je ook onderweg crypto traden en Bitcoin kopen. Het platform beschikt namelijk over een handige app. Deze is zowel op Android als iOS beschikbaar, waardoor je constant op de hoogte blijft van de ontwikkelingen op de cryptomarkt.

Aantal crypto Meer dan 90
Kosten 1% transactiekosten
Minimale storting Minimaal $50 en minimaal $500 bij bankoverschrijvingen
Demo account Beschikbaar

Voordelen

 • Gereguleerd door meerdere toezichthouders
 • Handige tools
 • Ingebouwde wallet

Nadelen

 • Minder aanbod aan crypto dan veel andere platformen

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Hoe koop ik Bitcoin met PayPal?

Wil jij Bitcoin kopen met PayPal? Dat doe je met de onderstaande stappen eenvoudig bij Coinbase, de beste exchange van Nederland.

Snel en gemakkelijk Bitcoin kopen met PayPal

 1. Stap 1: Bezoek de website van Coinbase

  De eerste stap die gezet moet worden om Bitcoin met PayPal te kopen, is het aanmaken van een account bij Coinbase. Dit doe je door naar de officiële website te gaan en daar alle stappen te doorlopen die nodig zijn voor het creëren van een account.
 2. Stap 2: Je account verifiëren

  Tegenwoordig is het bij exchanges nodig om een KYC proces af te leggen. Hierdoor is het nodig om je account te verifiëren. Bij Coinbase kan je dat doen door je ID-kaart te koppelen aan het account dat je bij de eerste stap hebt aangemaakt.
 3. Stap 3: Een betaalmethode selecteren

  Vervolgens wordt gevraagd om een betaalmethode te selecteren. In dit geval gaat het om Bitcoin kopen met PayPal, dus is het bij deze stap nodig om PayPal te selecteren als betaalmethode.
 4. Stap 4: PayPal koppelen aan je account

  Nadat je PayPal als betaalmethode gekozen hebt, is het nodig om je PayPal te koppelen aan je account.
 5. Stap 5: Geld storten op je account

  Zonder geld kan er natuurlijk niets gekocht worden. Daarom is het nodig om geld toe te voegen aan het account dat je hebt aangemaakt bij Coinbase. Dit kan je doen door op de website van Coinbase naar de optie ‘Middelen storten’ te gaan.
 6. Stap 6: het kopen van Bitcoins

  Na alle voorbereidende stappen is het nu tijd om te beginnen met de daadwerkelijke aankoop. Bij Coinbase kan je eenvoudig aangeven hoeveel Bitcoin je wilt kopen of aangeven hoeveel je wilt investeren in Bitcoin. Zodra je de aankoop hebt afgerond, ben je de trotse eigenaar van Bitcoin!

Let hier op wanneer je BTC wil kopen met PayPal

Bij het kopen van Bitcoin gaat het om veel geld. Het is dan natuurlijk belangrijk dat het gehele aankoopproces en alles wat daarmee samenhangt op een veilige manier verloopt. Let daarom op de volgende punten als je Bitcoin met PayPal gaat kopen.

Veiligheid
Het investeren in crypto kan ervoor zorgen dat je te maken krijgt met enorme bedragen. Met geld wil je geen risico lopen en dus is het belangrijk dat er veel aandacht is voor de veiligheid bij een exchange. Controleer vooraf goed welke maatregelen er door de door jou gekozen exchange genomen zijn.
PayPal als betalingsmogelijkheid
Als je jezelf afvraagt ‘Hoe koop ik Bitcoin via PayPal’, dan is het natuurlijk ook handig om een exchange uit te zoeken die de mogelijkheid geeft om met PayPal te betalen. Dit is niet bij iedere exchange mogelijk, dus let hier extra op.
Overig aanbod
Investeren in Bitcoin kan leuk zijn, maar er zijn ook nog veel andere crypto. Om je risico wat meer te spreiden, kan je er ook voor kiezen om andere crypto aan te schaffen. Het kan dan ook handig zijn om op zoek te gaan naar een exchange waar je de keuze hebt uit meerdere crypto.

5 redenen om Bitcoin te kopen met PayPal

Met PayPal Bitcoin in Nederland kopen geeft een goede mogelijkheid om ook toe te treden tot de cryptowereld. PayPal zorgt namelijk voor veel gebruiksgemak en het betaalplatform zelf is ook erg veilig. Hieronder zie je 5 reden om PayPal te gebruiken bij het kopen van Bitcoin.

 • Gecodeerde aankopen: PayPal maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waardoor er een veilige uitwisseling plaats kan vinden tussen jouw apparaten en de servers van PayPal.
 • Tweefactorauthenticatie (2FA): met behulp van deze maatregel wordt er voor nog meer veiligheid gezorgd. Je hebt niet alleen je wachtwoord nodig, maar moet jezelf ook verifiëren. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een code op je mobiel.
 • Bescherming van de koper: het vertrouwen in PayPal wordt vergroot door de bescherming die het betaalplatform biedt. Komen de gekochte Bitcoins niet in je wallet zoals gepland? Dan zorgt deze bescherming ervoor dat je terugbetaald wordt.
 • Controle en fraudedetectie: door de modernste technologieën te gebruiken, kan PayPal alle aankopen van Bitcoin controleren om op die manier verdachte activiteiten te identificeren en te voorkomen. Als er afwijkingen zijn, dan schort PayPal de transacties tijdelijk op en word je hierover geïnformeerd.
 • Waarschuwingen per mail: via de mail zal je door PayPal op de hoogte gehouden worden van alle Bitcoin transacties en activiteiten. Mocht er iets verdachts gebeuren, dan word je hiervan op de hoogte gesteld en heb je de kans om op tijd maatregelen te nemen.

Is nu een goed moment om Bitcoin te kopen met PayPal?

Het is bij crypto altijd lastig om te voorspellen wat de toekomst gaat brengen. Bij Bitcoin is dat niet anders. Ook de koers van Bitcoin kan namelijk anders uitpakken dan voorspeld is.

Je kan het risico wel spreiden. Zo kan je bijvoorbeeld geleidelijk gaan inleggen en heb je ook de mogelijkheid om te investeren in andere veelbelovende crypto. Hierdoor zorg je voor wat meer diversiteit in je wallet.

Goed onderzoek doenDiversiteitOp de hoogte blijven van het nieuws
Bitcoin kopen met PayPal kan goed werken, maar dan moet je wel op het juiste moment instappen. Het is dan ook belangrijk om goed onderzoek te doen voordat je begint met investeren. Hierdoor kan je de kansen op succes vergroten.
Je kan er ook voor kiezen om naast Bitcoin in andere tokens te investeren. Hierdoor verminder je het risico op grote verliezen. Bovendien kan je eventueel verlies met Bitcoin herstellen door de winst die je mogelijk maakt bij andere investeringen.
Meestal blijft het niet alleen bij het kopen van Bitcoin. Je wilt goed op de hoogte blijven van het nieuws dat invloed heeft op de cryptomarkt, of de koersen gaan stijgen al dan niet en welke crypto überhaupt de grootste stijgers van 2024 zijn.

Is Bitcoin met PayPal legaal in Nederland?

Omdat het bij crypto om grote bedragen kan gaan, is het ook belangrijk om je aan de regels te houden. Gelukkig is het zo dat je met PayPal Bitcoin in Nederland mag kopen. Dit is namelijk volledig legaal en zal je geen problemen opleveren.

PayPal is een veel geaccepteerde betaalmethode en deze wordt dus ook door de nodige exchanges aangeboden. Hiervan mag je dus gewoon gebruikmaken wanneer je crypto’s koopt.

Conclusie

Investeren in de meest populaire crypto Bitcoin kan op veel verschillende manieren. Zo kan je ook Bitcoin kopen met PayPal bij de nodige exchanges.

Zo kan je met PayPal Bitcoin in Nederland kopen zonder dat je je zorgen hoeft te maken. Het is namelijk volledig legaal. Het enige wat je hoeft te doen, is het zoeken van een exchange waar dit mogelijk is.

Het beste kan je Bitcoin kopen bij Coinbase. Door een account bij deze exchange aan te maken, kun jij snel en eenvoudig Bitcoin kopen met PayPal.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Hoe koop ik Bitcoin met PayPal?

Waar kan ik Bitcoin met PayPal kopen?

Wat is de beste Bitcoin PayPal optie?

Kan ik een PayPal rekening financieren met Bitcoin?

Hoe hoog zijn de kosten bij het kopen van Bitcoin met PayPal?

Referenties

Lees meer over:

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

solana koers verwachtign Nieuws
Waarom Zakt Solana? What’s Next: Kan Solana €200 Worden Of €88?

In tegenstelling tot de rest van de crypto markt moest Solana over de afgelopen dagen...

Nieuws
Bitcoiners delen vroege emails met Satoshi

Recent zijn belangrijke inzichten in de begindagen van Bitcoin aan het licht gekomen door de...

scorpion casino online gambling platform Persberichten
Geïnteresseerd In Online Casino’s? Zoek Niet Verder Dan Het Op Crypto Gerichte Scorpion Casino, Dat Meer Dan 200 Spellen Heeft

Met een gevarieerde selectie van meer dan 200 spellen binnen een crypto gericht platform, onderscheidt...

Nieuws
Binance moet $4,3 miljard betalen, ex-CEO moet paspoorten inleveren van aanklager

Binance heeft een schikking van $4,3 miljard bereikt met de Amerikaanse autoriteiten. Dit komt na...

XRP koers Nieuws
Insider Verwacht Mogelijke XRP ETF 2024, Kan Ripple 1 Euro Worden

In de altijd spannende crypto wereld, wekt de recente voorspelling van voormalig Ripple-directeur Sean McBride,...

Lees meer