Dogecoin20 Kopen – Zo Investeer je in DOGE20

Dogecoin20 kopen

Dogecoin20 is een alternatieve Dogecoin op het netwerk van Ethereum, die investeerders beloont wanneer ze hun tokens staken, waardoor je passief extra DOGE20 tokens verdient. Deze nieuwe meme coin is nog niet gelanceerd, zo kun je Dogecoin20 kopen voor een lage prijs in de presale.

Korte samenvatting van Dogecoin20

Voordat we meer in de details gaan, kijken we in het kort na de belangrijkste aspecten van Dogecoin20:

  • Alternatieve Dogecoin: Dogecoin20 is een ERC-20 token en een alternatief voor Dogecoin. Deze nieuwe meme coin zou mee kunnen liften op de populariteit van de originele DOGE.
  • Presale: Je kunt Dogecoin20 kopen in de presale, hierbij profiteer je van een lagere prijs voordat de token gelanceerd wordt. Tijdens de presale kun je DOGE20 vervroegd staken om passieve beloningen te verdienen voordat de token wordt gelanceerd.
  • Staking: Ook na de presale zal het mogelijk zijn om DOGE20 te staken, zo profiteer je van een passief inkomen en verdien je nog meer zodra de waarde van de token stijgt.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Hoe kun je Dogecoin20 kopen? – DOGE20 kopen in 4 stappen

Je kunt Dogecoin20 kopen in de presale en in deze korte gids laten we zien hoe eenvoudig het is om DOGE20 te kopen. We leggen in 4 stappen uit hoe je een crypto wallet aanmaakt, hoe je Dogecoin20 kunt kopen en hoe je de token kunt claimen.

Stap 1: Maak een crypto wallet aan

Om cryptocurrency te kopen heb je een wallet nodig waarmee je crypto kunt opslaan, versturen en ontvangen. Deze wallet kun je ook gebruiken om verbinding te maken met de presale, zodat het systeem weet hoeveel DOGE20 tokens je hebt gereserveerd om te claimen.

Een van de beste crypto wallets om te gebruiken voor Ethereum is Best Wallet, een erg gebruiksvriendelijke wallet die Dogecoin20 kopen nog eenvoudiger maakt.

best wallet non-custodial wallet voor crypto

Deze wallet kun je installeren op je mobiele apparaat. Wil je liever een wallet voor je desktop, dan is Metamask een uitstekend alternatief die veel gebruikt wordt op Ethereum.

Stel een wachtwoord in voor je wallet en sla je back-up zin veilig op, naar voorkeur op een stuk papier. Deel deze zin met niemand, want iedereen met deze zin kan toegang krijgen tot jouw wallet.

Stap 2: Koop ETH of USDT

Je kunt Dogecoin20 kopen met ETH, USDT of creditcard. Koop je direct met een creditcard? Sla deze stap dan over.

Om Dogecoin20 te kopen in de presale, heb je ETH of USDT nodig, wij raden aan om ETH aan te schaffen, omdat je dit ook kunt gebruiken voor transactiekosten op het netwerk van Ethereum.

Je kunt ETH en USDT kopen via grote exchanges, zoals eToro, deze kun je dan vervolgens naar je eigen wallet versturen. Je kunt je wallet adres opvragen via je wallet app en via een exchange crypto sturen naar dit adres.

Als dit gelukt is, zul je nu ETH of USDT in je wallet zien staan en kun je doorgaan naar de volgende stap.

Stap 3: Ga naar de Dogecoin20 presale pagina

Om DOGE20 te kopen, ga je naar de officiële website van Dogecoin20 en klik je op ‘BUY NOW’. Vervolgens krijg je de mogelijkheid om je wallet te verbinden. Kies voor Metamask of WalletConnect als je een andere wallet gebruikt. Keur tot slot de opdracht goed in je wallet of scan via WalletConnect de QR code die op het scherm verschijnt.

Vervolgens kun je kiezen of je met USDT, ETH of creditcard wil betalen. Selecteer jouw keuze en vul in hoeveel tokens je wilt kopen en bevestig je aankoop via de website, je kunt kiezen om je tokens direct na de presale te claimen of tijdelijk te staken voor extra beloningen.

Dogecoin20 kopen in presale

Als je genoeg saldo hebt om de transactie te voltooien, zul je een bevestiging krijgen via je wallet app, keur de opdracht goed en wacht tot de transactie is voltooid. Als dit gelukt is, heb je met succes DOGE20 gekocht in de presale.

Stap 4: Claim je tokens

Als je gekozen hebt om te kopen zonder te staken, kun je kort na het einde van de presale direct je tokens claimen. Als je hebt gekozen om de tokens te staken, kun je een week na de presale je tokens claimen.

Kort na de presale zal er een claim pagina live gaan, waarmee je jouw gekochte tokens naar je wallet kunt versturen, zorg er hierbij voor dat je genoeg ETH hebt voor de transactiekosten van het netwerk.

Na de presale zal deze staking cryptomunt ook gelanceerd worden op zijn eerste exchange en kun je kiezen om de token te verkopen met als je winst hebt of vast te houden voor mogelijke verdere stijgingen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Hoe kun je Dogecoin20 verkopen?

Nadat de crypto presale is afgelopen en je jouw tokens het geclaimd, kun je via de gedecentraliseerde exchange (DEX) Uniswap Dogecoin20 verkopen. Je wisselt dan je DOGE20 tokens in voor ETH of USDT.

Als je dit geld wilt laten uitbetalen, dan stuur je de ETH of USDT terug naar een gecentraliseerde crypto exchange (CEX), waar je deze tokens kunt omzetten in euro’s of andere valuta’s.

Wat is Dogecoin20?

Dogecoin20 is een meme coin, gebaseerd op de originele Dogecoin, die gelanceerd is als grap, maar vroege investeerders schatrijk heeft gemaakt. Het verschil met Dogecoin20 is echter dat je deze token kunt gebruiken om extra tokens te verdienen, waarmee je dus een bron van passief inkomen hebt.

Door DOGE20 te staken, vergrendel je de tokens tijdelijk in een smart contract, waardoor je ze voor een bepaalde tijd niet kunt verhandelen, maar in deze tijd wel extra tokens verdient. Als de prijs van de token stijgt in deze tijd, verdien je extra tokens, die je ook nog eens voor meer geld kunt verkopen.

Dogecoin20, een ERC-20 token, zal gelanceerd worden op een gedecentraliseerde exchange op Ethereum, hierdoor is het mogelijk om DOGE20 te kopen of verkopen voor ETH, USDT en andere ERC-20 tokens. Een exchange als Uniswap beschikt over alle beste cryptomunten op Ethereum waardoor je veel trade-mogelijkheden hebt.

Deze grappige meme coin kan mogelijk meeliften op de waarde van de originele Dogecoin, waardoor je tijdens het staken meer zou kunnen verdienen dan je verwacht.

Dogecoin20 kopen en staken

Met de extra toegevoegde waarde van een mogelijkheid om geld te verdienen, kan Dogecoin20 een sterke community opbouwen, waardoor de vraag naar DOGE20 toe kan nemen. Je kunt de laatste updates van het project volgen op X (Twitter) of deelnemen aan de community via de Telegram.

De tokenomics van Dogecoin20

Dogecoin20 heeft in totaal 140 miljard DOGE20 tokens, waarvan 25% verkocht zal worden in de presale, 25% gebruikt wordt voor marketing, 25% wordt opgeslagen in de treasury, 15% gereserveerd is voor staking beloningen en 10% aan de liquidity pool zal worden toegevoegd tijdens de lancering.

Dogecoin20 kopen tokenomics

Als je tijdens de presale 750.000 tokens koopt (ongeveer $105) en de prijs van DOGE20 stijgt naar $0,001, zal je investering $750 waard zijn. Hiervoor heeft de token slechts een market cap van $140 miljoen nodig, wat prima haalbaar is gezien 25% van de supply gebruikt wordt voor marketing.

Als je in deze tijd kiest om de token te staken, zou je investering nog meer dan $750 waard zijn als de token de $0,001 bereikt.

Dogecoin20 Roadmap

Dogecoin20 heeft als doel om een community op te bouwen van Dogecoin fanaten die behoefte hebben aan een manier om geld te verdienen met crypto. Het is een project dat doelt om op lange termijn relevant te blijven en investeerders te voorzien van een bron van passief inkomen.

Aan de hand van de roadmap, kunnen investeerders meekijken naar de plannen van Dogecoin20 en een beeld krijgen van waar ze nu staan.

Dogecoin20 kopen - roadmap

  • In de eerste fase zal de presale lanceren en zal het project zich bekendmaken aan de wereld.
  • Tijdens deze fase is het mogelijk om je tokens te staken om tijdens de presale passieve beloningen te verdienen.
  • Na de presale zal de claim pagina live gaan en de token gelanceerd worden op zijn eerste gedecentraliseerde exchange met 10% van de token supply als liquidity pool.
  • Na lancering zal het voor iedereen mogelijk zijn om DOGE20 te staken om op lange termijn passief inkomen te verdienen.

Waarom zou je Dogecoin20 kopen?

Er zijn een aantal voordelen die het kopen van Dogecoin20 met zich meebrengt:

De token is scherp afgeprijsd

Tijdens de presale is het mogelijk om DOGE20 tokens voor een extra lage prijs aan te schaffen voordat ze gelanceerd worden op exchanges. Afhankelijk van de FOMO (Fear of Missing Out) onder investeerders, kunnen sommige meme coins in een korte tijd x10 of hoger gaan.

Terwijl de presale loopt, zal de marketing van start gaan en zullen meer investeerders over Dogecoin20 te horen krijgen. Maar wanneer de presale is uitverkocht, is het voor sommige investeerders te laat en zullen deze na lancering moeten kopen, waarschijnlijk voor een hogere prijs.

Meme coins zijn momenteel erg populair

Meme coins krijgen aan het begin van 2024 veel aandacht, waardoor zowel grote als kleine meme coins explosieve stijgingen meemaken. Wanneer DOGE20 lanceert op zijn eerste exchange, zou dit ook het geval kunnen zijn.

Tegen de tijd dat de presale is afgelopen, zullen nog meer mensen weten wat Dogecoin20 is en kan er veel FOMO ontstaan dankzij de aantrekkelijke staking rewards in de vorm van een alternatieve Dogecoin.

Bron van passief inkomen

Je kunt vóór en na de presale kiezen om DOGE20 te staken om passief inkomen te verdienen. Zo verdien je extra tokens zonder hier iets voor te doen, terwijl de waarde van de token zelf naar verwachting nog hoger kan worden met de tijd.

Zo kun je door deze token tijdens de presale te kopen een erg hoge ROI (Return on Investment) krijgen. Op dit moment heb je voor $105 al zo’n 750.000 tokens, die naar verwachting $0,001 of meer waard kunnen worden.

Dogecoin20 koers 

Dogecoin20 is in de vroege fase van zijn presale te koop voor ongeveer $0,00014 per token, gebaseerd op deze prijs en een totale supply van 140 miljard tokens, heeft DOGE20 een market cap van minder dan $20 miljoen. Dit is erg weinig voor een grote meme coin en kan betekenen dat Dogecoin20 x10 of hoger zou kunnen gaan na lancering.

De originele Dogecoin koers is sinds zijn lancering met mer dan 20.000% gestegen en heeft een market cap van meer dan $15 miljard. Voor een stijging van x10, moet Dogecoin20 1% van deze market cap behalen, wat gezien de staking beloningen niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Dogecoin20 zou na lancering binnen een week kunnen stijgen naar $0,00070, dat zou een stijging van +400% zijn. Later dit jaar zou DOGE20 boven de $0,0014 uit kunnen stijgen voor een 10x.

Afhankelijk van hoe hard Bitcoin en Dogecoin (DOGE) dit jaar zullen groeien, zou Dogecoin zelfs x100 kunnen gaan met een market cap rond de $2 miljard. Als je in deze periode ook nog eens staking rewards verdient, kan een vroege investering tijdens de presale behoorlijk veel waard worden.

Om die reden hoef je geen groot bedrag te investeren om kans te maken op enorme winsten.

Conclusie

Dogecoin20 is een alternatief voor Dogecoin met de extra mogelijkheid om passief inkomen te verdienen. De token is tijdens de presale voor een lagere prijs te koop en kan gelanceerd worden in een bull markt waarin meme coins erg populair zijn.

Je kunt Dogecoin20 kopen door een crypto wallet aan te maken, deze te voorzien van ETH of USDT en te navigeren naar de presale om je crypto in te wisselen voor DOGE20 tokens.

Dogecoin20 heeft dankzij zijn leuke design potentie om veel waard te worden en zou op lange termijn een goede bron van passief inkomen kunnen worden.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Veelgestelde vragen

Wat is Dogecoin20?

Hoe kun je Dogecoin20 kopen?

Hoeveel kan DOGE20 waard worden?

Wat kun je met DOGE20?

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...