Top 9 Goedkope Crypto Met Potentie 2024

altcoins

Welke goedkope crypto kun je het best kopen? Dat is de vraag die zich in de hoofden van vele traders dagelijks rondgaat. Het is moeilijk om te weten welke goedkope crypto met potentie zal gaan stijgen. Om precies die reden hebben we besloten dit artikel voor je te schrijven.

Wij hebben verschillende cryptocurrency’s geanalyseerd en de beste goedkope crypto om te kopen voor je in op een rijtje gezet. Zo weet jij precies welke goedkope crypto kopen en welke niet.

Top 9 Goedkope Crypto

De tokens die hieronder in het rijtje staan zijn de 9 beste goedkope crypto om te kopen van het moment. 

 1. Smog tokenGoedkope crypto met grote potentie, grote airdrops en een sterke community
 2. Sponge V2 (SPONGEV2) – Goedkope crypto met potentie die de succesvolle Sponge token vervangt
 3. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Het begin van de Bitcoin mining revolutie met een goedkope crypto
 4. Meme Kombat (MK) – Mortal Kombat maar dan met meme coin karakters voor een goede prijs
 5. eTukTukDuurzaam transport via een betaalbare crypto met groeipotentie tegen een laag tarief
 6. Dogecoin (DOGE) – De meme coin die de gehele crypto industry belachelijk maakte met spotgoedekope coin
 7. TRON (TRX) – Token die vooral wordt gebruikt in de content creation industrie en betaalbare coins
 8. Hedera Hashgraph (HBAR) – Ook wel bekend als ‘de blockhcain-killer’ in de goedekope crypto
 9. VeChain (VET) – Wordt onderstuend door de communistische partij van China en goed betaalbaar

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

De Beste Goedkope Cryptomunten Met Potentie – Analyse

Nu je weet wat de 9 beste goedkope crypto om in te investeren zijn weet je nog niet waarom ze potentie hebben om te stijgen. Daarom hebben wij hieronder een korte uitleg gegeven van alle projecten.

We raden je dan ook aan om de roadmaps en whitepapers van deze projecten te bekijken, zodat je precies weet welke crypto op de lange termijn voor jou het meest voordelig kan zijn.

 

1. Smog token – $SMOG : Goedkope crypto met grote potentie

$SMOG  Coin toont zich als een mooie kans binnen goedkope crypto met potentie. Met een marktkapitalisatie gericht op $2 miljoen en een investeringsdoelstelling van $1 miljoen, presenteert $SMOG  zich als een toegankelijke investering met bijzondere groeimogelijkheden. De focus op het bestrijden van luchtvervuiling verbindt economische kansen met ecologische verantwoordelijkheid.

Het project benadrukt de wens voor een hoge betrokkenheid vanuit de community door 35% van zijn tokens via airdrops te verdelen. Dat zorgt ervoor dat er een deur opent voor breed scala aan deelnemers.

Daarnaast wordt 50% van de tokens besteed aan marketing om de zichtbaarheid en adoptie te vergroten. Maar liefst 15% is gereserveerd om de liquiditeit op exchanges te ondersteunen. Dit model biedt een stevige basis voor zowel toegankelijkheid als lange termijn waarde.

smog token - goedkope crypto met potentie

De ambitieuze roadmap van $SMOG  toont een duidelijke visie voor schaling en impact. Deze strategische inzet voor groei binnen de cryptomarkt benadrukt $SMOG ’S potentie als een goedkope crypto met grote toekomstige waarde.

De waardestijging van $SMOG  bij de lancering met meer dan 900% schetst een beeld van een project met een sterk groeipotentieel. Als een sterke speler onder goedkope crypto met potentie, belooft $SMOG  niet alleen financieel rendement maar ook een positieve bijdrage aan het milieu. Het biedt investeerders een unieke kans op zowel ethisch gebied als op economische groei.

Startdatum Q2 2024
Betaalmethoden  Solana / Sol tokens
Chain Solana
Totale voorraad 1.400.000.000

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

2. Sponge V2 (SPONGEV2) – Goedkope crypto met potentie, als vervanging van de Sponge token 

Er zijn veel goedkope crypto met potentie te vinden op de markt. Een van die tokens is de Sponge V2 token. Deze coin gaat de alom bekende Sponge token vervangen. Sponge had een geweldig jaar in 2023. De coin verzamelde een levendige community van meer dan 30.000 leden. Het project verzamelde daarnaast een indrukwekkende marktkapitalisatie van $100 miljoen waardoor traders een rendement van 100x konden opeisen.

Wanneer de nieuwe goedkope crypto met potentie Sponge V2 hetzelfde kan doen, is dit zeker een goede optie voor traders. Het project kan profiteren van de al bestaande community. Sponge V2 heeft interessante bouwstenen en tal van utility. Sponge V2 is een Stake-to-Bridge token. Je kunt aan de token komen door de voorganger Sponge V1 te staken. Je wordt voor het staken beloond met Sponge V2 tokens.

Sponge V2 Token, Goedkope Crypto met Potentie

De bridge gaat in werking doordat de Sponge V1 tokens voorgoed gelocked worden. Na het staken van de V1 token ontvang je Sponge V2 tokens. Deze V2 tokens worden vervolgens omgezet in $SPONGE tokens zodra de token op exchanges gelist wordt. Er staan listings gepland op grote exchanges waaronder Binance en OKX.

Een andere mooie toevoeging van het vervangende Sponge V2 project is de Play-to-Earn game. Je kunt racen als Spongebob en wanneer je wint, word je beloond met Sponge V2 tokens. Wanneer de Sponge V2 tokens het voorbeeld van vele andere meme coins volgt, kan de token zeker een goede optie zijn voor vele traders.

Startdatum Q2 2023
Betaalmethoden  ETH, USDT, BNB of bankpas
Chain Ethereum
Totale voorraad 40.400.000.000

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

3. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Het begin van de Bitcoin mining revolutie

Bitcoin Minetrix is een nieuw crypto project dat als doel heeft om de Bitcoin mining sector te democratiseren. Ze willen iedereen de mogelijkheid geven om te profiteren van Bitcoin mining zonder dat ze er ingewikkelde (en dure) technologie voor nodig hebben, die ook nog eens veel opslag en stroom vereist.

De BTCMTX token kun je staken om zo Bitcoin Minetrix tokens en mining credits te verdienen. Deze mining credits kun je vervolgens gebruiken in het cloud mining systeem van het Bitcoin Minetrix platform om Bitcoins te verdienen. Je kunt ook de BTCMTX tokens verbranden om zo extra credits te verdienen.

Bitcoin Minetrix

In totaal zijn er 4 miljard tokens gemaakt waarvan er 2,8 miljard in de presale worden verkocht. Ze worden in verschillende fasen verkocht met steeds een oplopende prijs waardoor het voordelig is om de munt zo snel mogelijk aan te schaffen.

De Bitcoin Minetrix tokens vliegen door de deuren en het zal volgens onze analisten niet meer lang duren tot de presale is afgelopen. Wanneer je de token nu koopt, kun je alvast profiteren van staking winsten tijdens de presale. Bitcoin Minetrix is op dit moment de goedkoopste crypto in ons lijstje.

Presale startdatum 26 September 2023
Token Prijs $0,011
Totale Aantal Munten 4.000.000.000
Blockchain Ethereum
Betaalmethoden ETH, USDT, BNB, Matic of bankpas

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

4. Meme Kombat (MK) – Mortal Kombat maar dan met meme coin karakters

De Meme Kombat munt is een andere topper uit onze goedkope cryptomunten met potentie. De token brengt namelijk alle verschillende meme coin community’s van Doge tot Milady bij elkaar door middel van een battle arena.

In deze battle arena kun jij inzetten op de winst van jouw favoriete meme coin karakters om zo een leuk inkomen te verdienen. De wedstrijden worden gespeeld met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) om zo eerlijke spellen te creëren.

Meme Kombat

Meme Kombat heeft een uniek staking mechanisme toegevoegd aan het platform. Je kunt namelijk terwijl je een passief inkomen met de MK token verdient, een deel van de gestakede tokens blijven gebruiken voor de inzet op de spellen in de battle arena.

Door de unieke eigenschappen van het Meme Kombat platform is de potentie hoog en verwachten wij dat de token hard gaat stijgen nadat het op de exchanges is beland. Schaf de MK token nu aan voor een zo laag mogelijke prijs voordat de volgende fase weer van start gaat.

Presale startdatum 21 September 2023
Token Prijs $0,1667
Totale Aantal Munten 120.000.000
Hard Cap $10.000.000
Blockchain Ethereum
Betaalmethoden ETH, USDT of BNB

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

5. eTukTuk: Duurzaam transport via een betaalbare crypto met groeipotentie

eTukTuk combineert duurzaam transport met blockchain. Dit doen ze door elektrische tuktuks via een goedkope cryptocurrency te financieren. Dit initiatief belooft een betaalbaar en milieuvriendelijk vervoer dat ondersteund wordt door de TUK token.

De TUK token biedt een unieke kans om bij te dragen aan groene mobiliteit en tegelijkertijd te profiteren van potentiële winsten. Het project laat de kracht zien van goedkope crypto met potentie door investeringen te koppelen aan concrete ecologische doelen.

etuktuk goedkope crypto met potentie

eTukTuk introduceert ook een Play-to-Earn game, waardoor gebruikers door virtueel rijden tokens verdienen. Dit bevordert engagement en steun voor het project en laat de samenwerking zien tussen gaming en blockchain.

Het project vertegenwoordigt een innovatieve mix van technologie en duurzaamheid met de TUK token als middel om te investeren in een betere toekomst. Dit initiatief toont aan hoe goedkope crypto met potentie kan leiden tot significante sociale en ecologische impact.

Presale startdatum 2023
Betaalmethoden ETH, BNB, USDT of creditkaart
Chain BNB
Hard Cap $5.693.500
Min Investering $1,-
Max Investering Geen

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

6. Dogecoin (DOGE) – De meme coin die de gehele crypto industry belachelijk maakte

Dogecoin is de populairste meme coin ter wereld en heeft zelfs een plaats in de top 9 van CoinMarketCap weten te bemachtigen. Dogecoin was tevens de eerste meme coin en werd opgericht om te laten zien dat cryptomunten maken niet speciaal was, iedereen kon het doen.

De beste meme coin had al bekendheid maar behaalde pas een mega succes nadat Elon Musk verschillende tweets over de munt deed. De meeste tweets waren vooral als grappen bedoeld, hij vroeg zich bijvoorbeeld af of DOGE de nieuwe wereldmunt zou kunnen worden waar de markt hard op reageerde.

Dogecoin koers

In tegenstelling tot Bitcoin wat een gelimiteerd aanbod heeft en waarbij de munt winnen steeds moeilijker word, heeft Dogecoin een oneindige supply. Er komen iedere minuut maar liefst 10.000 Dogecoins bij wat voor $1.400 aan Doge is.

Dogecoin is misschien dan wel een meme coin maar het is inmiddels uitgegroeid tot veel meer dan maar een simpele grap. Helemaal met de ondersteuning van Elon Musk behoord deze munt zeker in ons lijstje met de beste goedkope crypto om te kopen

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

7. TRON (TRX) – Token die vooral wordt gebruikt in de content creation industrie

De TRON token werd opgericht in de bullmarket run van 2017 door een jonge Chinese ondernemer die net zijn diploma had behaald. In deze crypto ICO werd maar liefst $70 miljoen opgehaald wat TRON een blijvende plaats gaf tussen de top cryptocurrency’s.

Deze token werd opgericht met het doel om grote transactie volumes sneller en efficiënter te laten verlopen dan op de Bitcoin blockchain. Het TRON netwerk zou zelfs 2000 transacties per seconden aan moeten kunnen.

Tron koers

Tegenwoordig wordt TRON voornamelijk gebruik in de wereld van de content creators. Dit komt doordat ze via TRX transacties van volgers kunnen ontvangen zonder gebruik van een derde. Via deze manier spelen ze de derde persoon weg waardoor ze meer inkomsten krijgen.

Doordat TRX al jaren een van de bekendere goedkope cryptocurrency’s is zal hij zijn plaats niet meer gaan verliezen. Helemaal niet aangezien de token nog vollop wordt gebruik op bekende streaming platformen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

8. Hedera Hashgraph (HBAR) – Ook wel bekend als ‘de blockhcain-killer’

Een andere top goedkope crypto met potentie 2024 is de HBAR token van Hedera Hashgraph. Hedera Hashgraph is een derde generatie blockhain die gebruik maakt van hashgraph-technologie.

Dit staat het netwerk toe om transacties vele malen efficiënter te voltooien, sneller dan op elke blockchain die er bestaat. Alle transacties worden opgeslagen in een grootboek waardoor het volledig transparant is.

Hedera Hashgraph koers

De HBAR token is de token die wordt gebruikt op dit hashgraph-netwerk van Hedera Hashgraph waardoor de token een blijver is tussen de beste crypto’s ter wereld. Helemaal omdat deze manier van transacties ook nog eens milieubewuster is.

Omdat het Hedera Hashgraph netwerk veiligheid garandeert, iets wat geen een blockchain kan doen, verwachten wij dat de HBAR token de komende jaren nog flink gaat groeien. Profiteer nu van de lage prijs van deze goedkope crypto!

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

9. VeChain (VET) – Wordt ondersteunt door de communistische partij van China

De laatste token van ons lijstje met goedkope crypto om in te investeren is de VeChain token. Deze token werd in 2015 opgericht, stortte in de bearmarket hard in, maar wist stabiel terug te klimmen en een plaats tussen de top crypto’s te bemachtigen.

Je kunt met het VeChain netwerk de volledige levensloop van een product zien om zo de echtheid van het product te verifiëren. Bij dit netwerk moet je dan ook aantonen wie je bent, wat ingaat tegen de kernprincipes van Bitcoin, maar daarom is het ook een van de beste altcoins.

VeChain koers

De VeChain technologie wordt vooral gebruikt voor producten met een hoge prijs zoals die van Auto’s, en tassen van $3.000. Het bedrijf werkt dan ook voor een aantal bedrijven zoals LVMH, maar ook Renault en BMW.

Door de slimme eigenschappen van het netwerk en de ondersteuning van de Chinese staat verwachten wij dat de VET token een goede toekomst te wachten staat. Aangezien de token nu nog een goedkope crypto is raden we je aan om hem nu te kopen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Wat Zijn Goedkope Cryptomunten?

De term ‘goedkope crypto’ wordt vaak gebruikt voor cryptocurrency’s die maar een fractie van een USD kosten. Dit is is niets in vergelijking met de top crypto Bitcoin die het afgelopen jaar een laagte punt van maar maar liefst $16.500 had, en nu weer boven de $30.000 is gestegen. 

Aangezien je geen investering van meerdere duizenden euro’s hoeft te doen om een token te bezitten, maar met een kleine investering ook al de eigenaar kunt zijn van een groot aantal tokens, is investeren aantrekkelijk gemaakt voor de gemiddelde mens.

Maar om te profiteren van de top 9 goedkope crypto met potentie 2024 moet je wel eerst weten wat de beste goedkope crypto om te kopen is. Om precies die reden hebben we deze lijst voor jou samen gesteld.

Deze lijst wordt wekelijks geüpdatet zodat jij precies weet welke crypto te kopen zonder dat je een godsvermogen hoeft uit te geven. We raden je daarom dan ook aan om deze lijst geregeld in de gaten te houden, zodat jij precies weet welke goedkope cryptomunten met potentie nu relevant zijn.

Waarom Zijn Goedkope Crypto Een Slimme Investering

Zoals ik hierboven al zei, zijn goedkope cryptomunten vaak maar een fractie van een dollar waardoor je er een heel aantal kunt kopen. Op de lange termijn is er dan ook veel ruimte voor de goedkope crypto om te groeien.

Deze aspecten zijn belangrijk bij het selecteren van welke goedkope crypto met potentie 2024:

Hoog Aantal Tokens

Wanneer je kijkt naar welke crypto kopen is het belangrijk dat je veel tokens kunt krijgen voor een lage prijs. Het is namelijk vaak niet aantrekkelijk om maar een klein deel van een munt te bezitten. Vaak kijken beleggers liever naar munten waar ze een leuk aantal tokens kunnen bezitten.

Wanneer je bijvoorbeeld nu $1.000 zou investeren in Bitcoin zou je maar 0,033 BTC hebben terwijl je met een investering van $100 in Smok al 3.000 tokens zou bezitten.

Crypto Is Ondergewaardeerd

Omdat de meeste aandacht gaat naar crypto’s als Bitcoin en Ethereum kijken de meeste mensen over deze goedkope crypto’s heen. Dit zorgt ervoor dat deze nieuwe cryptomunten ondergewaardeerd zijn.

Dat wil zeggen dat de absolute waarde van de munt lager is dat de relatieve waarde van de munt waardoor de potentie om te stijgen hoog is. Dit maakt nu juist dat het zo’n goede goedkope crypto om in te investeren kunnen zijn.

Crypto Is Nog Niet Op De Markt

Vaak zijn deze goedkope crypto met potentie verstopt in crypto ICO projecten. Deze projecten zijn nog niet op de markt beland waardoor het nog geen mainstream aandacht krijgt.

Er komen elke dag honderden projecten uit en vele van deze zijn binnen een jaar alweer verdwenen, maar een enkeling blijft voor lange tijd bestaan. Het is moeilijk om precies te weten welke crypto projecten zullen blijven bestaan en hiervoor moeten we kijken naar welke projecten een goed doel op de lange termijn hebben.

Wanneer je dan investeert in de presale word je een extra goedkope prijs aangeboden als beloning voor het vertrouwen in het project. Op deze manier kun je profiteren van extra lage prijzen van goedkope crypto met potentie, maar dan zul je eerst moeten weten welke goedkope crypto kopen.

Breidt Je Portfolio Uit

Ook is het altijd verstandig om naar investeringen te zoeken om je portfolio mee uit te breiden. Wanneer je dit op de juiste manier doet, maak je meer winst en is de kans op verlies minder.

Dit komt doordat wanneer je maar één token in je portfolio hebt je volledig afhankelijk bent van de koers van deze ene crypto. Maar wanneer er verschillende crypto in je portfolio staan spreidt je de kans op verlies terwijl je (als je het goed doet) de kans op winst groter maakt.

Dat is nog een reden dat goedkope crypto met potentie een goede investering kunnen zijn.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Hoe Goedkope Crypto Met Potentie 2024 Kopen – Stappenplan Smog kopen

Er zijn verschillende manieren om goedkope crypto met potentie 2024 te kopen. Wanneer een crypto al gelanceerd is staat hij gelist op exchanges. Je kunt hem dan gemakkelijk via brokers als eToro aanschaffen door daar een account op te maken.

Wanneer een crypto nog in de presale is kan het moeilijker zijn om deze aan te schaffen. Je moet ze dan kopen via de officiële websites van deze projecten. We zullen hieronder in een stappenplan uitleggen hoe dat gaat.

Stap 1 – Zet Een Crypto Wallet Op

Voor het kopen $SMOG zul je eerst een crypto wallet moeten downloaden. Hiervoor raden wij Phantom Wallet aan omdat het een gemakkelijk te gebruiken wallet is voor beginnend en ervaren traders.

Stap 2 – Voeg Crypto Toe Aan Je Wallet

Vervolgens zul je crypto moeten toevoegen aan je wallet. Verschillende presale’s accepteren verschillende crypto. De Smog token draait op een Solana blockchain. Hier kun je betalen met SOL of USDC. Wij raden je aan om iets meer coins in je wallet te stoppen dan dat je nodig hebt. Dit heeft te maken met extra kosten zoals gas fees. 

Smog stappenplan - goedkope crypto met potentie

Stap 3 – Verbind Je Crypto Wallet

Vervolgens ga je naar de website van Jupiter DEX en verbind je je crypto wallet met de website. Dit doe je door op de ‘verbind wallet’ of ‘connect wallet’ knop te drukken.

Nu kun je crypto gaan kopen op de website.

Stap 4 – Koop De Crypto

Nu kun je gaan invoeren hoeveel SOL of USDC je wilt inleveren, of welk aantal tokens je wilt ontvangen. Vervolgens klik je op koop nu en kun je de crypto kopen.

Phantom zal je een melding geven van je transactie en deze zal hetzelfde moeten zijn als de transactie die je op de website hebt ingevuld. Nu zal de crypto succesvol gekocht zijn.

In het geval van een presale ga je nadat de presale is afgelopen terug naar de presale website om de tokens te claimen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Waar Kun Je Andere Goedkope Crypto Kopen?

Als je een goedkope crypto wilt kopen die zijn ICO al heeft gehad zul je dit op een van de beste crypto exchanges moeten doen. Veel goedkope tokens worden alleen op decentralised exchanges (DEX’s) verkocht en wij vinden eToro hier een van de beste van.

eToro – De Beste Crypto Exchange Van 2024

Het eToro platform is in 2007 gelanceerd en heeft op dit moment al meer dan 30 miljoen gebruikers. Het platform heeft lage transactie kosten en veel goedkope cryptomunten met potentie. eToro heeft licenties bij het ASIC, FINRA, FCA en CySEC.

Dit zorgt ervoor dat eToro een van de weinige veilige en betrouwbare gedecentraliseerde crypto exchanges is. Het platform bezit over veel DeFi tokens.

eToro Platform

Op het eToro platform staan wel meer dan 100 cryptocurrency’s en kun je zelf traden in stocks, indexen en ETF’s. Dit is allemaal gewoon te koop met fiat geld (euro’s, dollar’s, etc.) via bankoverschrijvingen of betaalpassen.

Het platform biedt 0,5% stortingskosten en je moet een minimaal bedrag van $10 storten. $10 is ook het minimumbedrag wanneer je een investering wilt doen op het platform. Je kunt het platform gebruiken via de desktop of via je telefoon met de eToro app voor iOS en Android.

eToro Goedkope Crypto

Ook heeft eToro een copy trading tool waarmee jij de beste traders van gecertificeerde professionals kunt overnemen. Hiervoor moet je een minimale investering van $200 doen waarbij geen extra transactie kostten aan te pas komen.

Pluspunten:

 • Goedkope manier om crypto te kopen
 • Directe transacties via betaalpassen en wallets
 • Heeft ook stocks, indexen en ETF’s
 • Kleine minimale investering
 • Eigen ingebouwde wallet
 • Kunt gemakkelijk via je telefoon traden

Minpunten:

 • Sommige crypto’s zijn niet in elk land beschikbaar om te kopen
 • Copy trading tool is pas te gebruiken vanaf $200

Crypto is een investering met een hoog risico, je kunt je inleg verliezen. Dit artikel is bedoeld om te informeren, niet adviseren

Conclusie – Beste Goedkope Crypto Om Te Kopen

De aanschaf van goedkope crypto met potentie kan zeker een goede beslissing zijn. Het is een goede optie om je portfolio mee uit te breiden en zo meer winst te maken. Het is dan wel belangrijk om te weten welke goedkope crypto kopen.

Er zijn verschillende goedkope crypto om in te investeren, maar de beste crypto naar onze mening is $SMOG. De Smog token is een mooi project waardoor wij denken dat hij hard zal gaan stijgen in de toekomst. 

Dus, Smog token is onze favoriete project voor het kopen van de beste goedkope crypto. 

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde Vragen over Goedkope Cryptomunten

Wat is de beste goedkope crypto om in te investeren?

Wat is de goedkoopste crypto?

Is investeren in goedkope cryptomunten de moeite waard?

Lees meer over:
Bitcoin ETFmeme coins

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Lees meer

Net binnen

solana koers verwachtign Nieuws
Waarom Zakt Solana? What’s Next: Kan Solana €200 Worden Of €88?

In tegenstelling tot de rest van de crypto markt moest Solana over de afgelopen dagen...

Nieuws
Bitcoiners delen vroege emails met Satoshi

Recent zijn belangrijke inzichten in de begindagen van Bitcoin aan het licht gekomen door de...

scorpion casino online gambling platform Persberichten
Geïnteresseerd In Online Casino’s? Zoek Niet Verder Dan Het Op Crypto Gerichte Scorpion Casino, Dat Meer Dan 200 Spellen Heeft

Met een gevarieerde selectie van meer dan 200 spellen binnen een crypto gericht platform, onderscheidt...

Nieuws
Binance moet $4,3 miljard betalen, ex-CEO moet paspoorten inleveren van aanklager

Binance heeft een schikking van $4,3 miljard bereikt met de Amerikaanse autoriteiten. Dit komt na...

XRP koers Nieuws
Insider Verwacht Mogelijke XRP ETF 2024, Kan Ripple 1 Euro Worden

In de altijd spannende crypto wereld, wekt de recente voorspelling van voormalig Ripple-directeur Sean McBride,...

Lees meer