Shiba Shootout kopen 2024 – Dit is hoe je makkelijk $SHIBASHOOT koopt

Shiba Shootout koers verwachting nieuwe presale token

Jij wilt investeren in Shiba Shootout! Lees hier alles over deze nieuwe crypto die nu in een presale verkrijgbaar is. Volg ook ons stappenplan om snel en gemakkelijk Shiba Shootout te kopen.

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) – Overzicht van het project

 • Nieuwe play-to-earn game: De nieuwe meme coin wordt de native token van een play-to-earn game. De game is gesitueerd in het crypto Wilde Westen met het stadje Shiba Gulch als centrale hub. Hier kunnen gebruikers spelen met een hoge inzet om zoveel mogelijk crypto prijzen te winnen.
 • Hoge staking rewards voor vroege investeerders: Op het moment van schrijven adverteren de ontwikkelaars van Shiba Shootout met een APY van 2218% voor vroege investeerders. Daarnaast zijn er twee verschillende manieren om tokens te staken met het cactus staking mechanisme en ”savings saddlebags”.
 • Extra bonus structuur: Het doorverwijzen van een vriend kan bijzonder lucratief worden bij Shiba Shootout. Dit komt doordat alle doorverwezen vrienden een groep vormen. Als je vriendengroep groter is, zijn je bonussen ook hoger.
 • Win grote crypto prijzen: Met de Lucky Lasso Loterij kunnen gebruikers grote crypto prijzen winnen. Loten kunnen gekocht worden met Shiba Shootout tokens. Een deel van de winsten van de loterij gaat ook naar het goede doel.
 • Beslis mee aan het project: Vroeger, in het Wilde Westen, kreeg iedereen in het dorp een stem bij belangrijke beslissingen. Het team van Shiba Shootout wil hetzelfde systeem hanteren voor keuzes rondom dit project. Alle token houders mogen meestemmen.

 

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

 • Hoge beloningen via 'Cactus staking'
 • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
 • Stem als holder mee over de toekomst van het project
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Hoe kan ik Shiba Shootout kopen – in 4 stappen

Het is heel makkelijk om $SHIBSHOOT te kopen. Het project bevindt zich momenteel nog in de presale fase. Daarom is het aanschaffen van de token nog niet vergelijkbaar met andere crypto’s. Je kan hem namelijk nog niet kopen via een dan de exchanges. Wij leggen hier uit hoe het wel gaat:

 1. Stap 1: Verbind je wallet

  Voordat je tokens kunt kopen, moet je eerst een crypto wallet verbinden. Op de officiele website van Shiba Shootout staat een ”connect wallet” knop. Als je op deze knopt klikt kun je een wallet verbinden met de website. Daarna krijg je de keuze om een blockchain netwerk en wallet te kiezen.

 2. Stap 2: Vul je wallet

  Het is mogelijk om Shiba Shootout te kopen met behulp van andere cryptocurrency’s. Het is dan wel van belang dat er crypto op je wallet staat. $SHIBSHOOT kan gekocht worden met Ethereum of USDT, zorg er dus voor dat een van deze twee op je wallet staat.

 3. Stap 3: Wissel je crypto voor $SHIBSHOOT

  Als je een gevulde wallet hebt verbonden, kun je gemakkelijk crypto inwisselen voor $SHIBSHOOT. Je kan zelf kiezen hoeveel je wilt inwisselen. Check altijd even dubbel of alles goed is ingevuld om verlies te voorkomen.

 4. Stap 4: Wacht tot de presale afgelopen is

  Je hebt nu al wel tokens gekocht, maar ze zijn nog niet in je bezit. De presale van Shiba Shootout moet namelijk eerst aflopen. Als de presale is afgelopen kun je de tokens claimen door wederom je wallet te verbinden op de website. De datum van afronding wordt vaak bekend gemaakt op de socialmediakanalen van het project.

 

Wat is Shiba Shootout?

Shiba Shootout is een nieuwe meme coin, het is gebaseerd op de bekende Shiba Inu coin. Maar Shiba Shootout is niet zomaar een meme coin project. Het is een project dat creativiteit, competitie en broederschap combineert met een nieuwe play-to-earn game. De game heeft een wild westen thema en het wordt voornamelijk een community gedreven ervaring.

Het verhaal van Shiba Shootout begint in een stoffige kroeg. Hier kwam een mysterieuze vreemdeling met het plan om de wildste meme coin te creëren die de crypto wereld ooit heeft gezien.

Shiba Shootout speelt zich af binnen het Wilde Westen van de crypto wereld waar houders van de token spelen tegen een hoge inzet. Het stadje Shiba Gulch ligt centraal. Hier komen Shiba-enthousiastelingen samen om zich onder te dompelen in alle activiteiten die beschikbaar zijn binnen de wereld van Shiba Shootout. Dit zijn bijvoorbeeld shoot-outs of poker toernooien met een crypto twist. Het spel wordt gespeeld met verschillende karakters zoals Marshal Shiba en de Shiba Sharpshooters.

wat is shiba shootout?

Vanuit de tokenomics van het project kan gelezen worden dat 35% van de totale voorraad beschikbaar wordt gesteld tijdens de presale. Dit maakt de presale een perfecte kans om veel $SHIBASHOOT aan te schaffen voordat het platform live gaat. We kunnen uit de roadmap namelijk lezen dat in de eerste fase de presale live gaat.

Vervolgens wordt in fase 2 de game openbaar gemaakt voor het publiek met een beta release. In de derde fase is het de bedoeling om $SHIBSHOOT te noteren op verschillende CEX/DEX-exchanges. Dat is het moment dat vroege investeerders waarschijnlijk de grootste winsten kunnen maken.

shiba shootout tokenomics

 

Wat maakt Shiba Shootout extra interessant?

Zoals eerder vernoemd is Shiba Shootout niet zomaar een meme coin. Naast de play-to-earn game, zit het project ook bomvol met extra utility. Dit zijn bijvoorbeeld interessante bonussen of staking mogelijkheden. Wij hebben hier alle manieren van utility op een rijtje gezet:

 • Vriendengroep beloningen: Dit is het verwijzingsprogramma van Shiba Shootout. Gebruikers kunnen hun vrienden uitnodigen voor de community. Voor elk nieuw lid krijgen beide partijen bonus Shiba Shootout tokens. Als je vriendengroep groter is, krijg je ook grotere beloningen.
 • Kampvuurverhalen: Tijdens deze sessies kunnen leden van de community hun ervaringen met nieuwe crypto’s en meme coins delen. De beste verhalen verdienen ook nog bonus Shiba Shootout tokens.
 • Token beheer meetings: Tijdens dit soort gebeurtenissen kunnen de houders van Shiba Shootout tokens stemmen op belangrijke beslissingen voor het project. Net zoals het vroeger in dorpen in het Wilde Westen ging.
 • De Lucky Lasso Loterij: Gebruikers kunnen een lot kopen met Shiba Shootout tokens. Ze hebben dan kans op grote crypto prijzen. Een deel van de winsten van elke loterij gaat ook naar goede doelen.
 • Saving Saddlebags: Dit is een unieke spaar functie. Gebruikers kunnen een deel van hun Shiba Shootout tokens naar een speciale wallet verplaatsen. Je kan de tokens dan voor een bepaalde periode vastzetten om extra tokens te verdienen.
 • Cactus Staking: Dit is een staking mechanisme waar gebruikers hun tokens staken op een cactus plant in het digitale landschap. Als je voor een langere periode staked, verdien je ook meer tokens. De cactusplant is een speelvolle weergave van jouw groeiende fondsen.

 

$SHIBASHOOT, veelbelovend en mogelijk 10x, 100x!

Shiba Shootout ziet er uit als een veelbelovend nieuw crypto project. Binnen het nieuwe play-to-earn platform zijn er meerdere mogelijkheden om tokens te verdienen. Ook is het plan dat de ontwikkelaars hebben uitgestippeld realistisch en mogelijk omdat ze goed spreiden binnen de fases van het project.

Momenteen is het erg voordelig om Shiba Shootout tokens aan te schaffen. De presale is nog niet lang van start en er zijn nog geen grotere verhogingen toegepast aan de koers van de token. Wij hebben in dit artikel een stappenplan opgezet voor het kopen van Shiba Shootout. Het zou maar zo kunnen zijn dat $SHIBSHOOT veel kan gaan stijgen, zodra de token op exchanges verkrijgbaar is. Wie weet wordt dit de nieuwe 10x of zelfs 100x token!

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Shiba meme token uit het Wilde Westen

 • Hoge beloningen via 'Cactus staking'
 • Lucky Lasso loterij met grote crypto prijzen
 • Stem als holder mee over de toekomst van het project
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Veelgestelde vragen

Wat is Shiba Shootout?

Hoe kun je Shiba Shootout kopen

Is Shiba Shootout winstgevend?

Wordt Shiba Shootout gelist bij exchanges?

 

Referenties

 1. Shiba Shootout Whitepaper – (Shiba Shootout)
Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...