WienerAI ($WAI) Koers Verwachting voor 2024, 2025 en 2030

WienerAI koers verwachting

Wat gaat de koers van nieuwe cryptomunt WienerAI doen tussen 2024 en 2030? Lees onze WienerAI koers verwachting om een duidelijk beeld te krijgen van de potentie die deze meme coin bezit. In dit artikel analyseren we de $WAI koers uitgebreid en kijken waar de koers terechtkomt in de komende tien jaar.

WienerAI koers verwachting samengevat

Voordat we kijken naar de WienerAI koers verwachting, hebben we hieronder een korte samenvatting gemaakt van de $WAI koers in 2024, 2025 en 2030:

 • Eind 2024: $WAI wordt op exchanges gelist in een bullish jaar nadat de volgende Bitcoin halving opnieuw een bull markt start. Dit jaar maakt WienerAI dan ook een sterk debuut, waardoor zijn mogelijk hoogste koers op de $0,0057 ligt.
 • Eind 2025: Dit jaar bereikt de Bitcoin bull cycle zijn piek, waardoor meme coins profiteren van de stijgende koersen van Bitcoin en Ethereum. WienerAI weet door zijn sterke fundamentals te profiteren van dit opwaartse momentum en heeft een gemiddelde koers van $0,0025.
 • Eind 2030: Vanwege de ‘upgradeability’ van WienerAI is de meme coin aan het eind van dit decennium nog steeds relevant. $WAI blijft gebruikmaken van modulaire technologie en weet hierdoor een gemiddelde koers van $0,0074 te bereiken.
Jaar Minimale koers verwachting Gemiddelde koers verwachting Maximale koers verwachting
2024 $0,000502 $0,0018 $0,0057
2025 $0,0012 $0,0025 $0,0063
2030 $0,0032 $0,0074 $0,0109

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

WienerAI koers geschiedenis

WienerAI ($WAI) is een gloednieuwe meme coin die onlangs zijn presale heeft gelanceerd. De cryptomunt opereert op het ERC-20 protocol, waardoor het mogelijk is om de token te staken. Het project bestaat uit 69.000.000.000 $WAI tokens die in verschillende presale fases worden verkocht. Elke presale fase duurt twee dagen, en na afloop van elke fase wordt de prijs verhoogd. $WAI tokens kosten op het moment van schrijven slechts $0,000702 per stuk.

WienerAI presale

Omdat WienerAI een AI-gedreven meme coin is, kunnen we het vergelijken met cryptomunten die vergelijkbare utiliteit heeft. Een zo’n cryptomunt is ArbDoge AI. Deze ICO crypto is in mei 2023 gelanceerd en bereikte al snel na zijn listing zijn all-time high. Hierna corrigeerde de cryptomunt echter stevig en was zijn koers een groot deel van het jaar onder zijn listingprijs gedaald.

ArbDoge AI koers
ArbDoge AI koers ($AIDOGE) / Bron: CoinMarketCap

In februari 2024 kreeg ArbDoge AI echter een nieuwe opleving toen Bitcoin zijn nieuwe recordhoogte bereikte. Ondertussen heeft ArbDoge AI NFT’s, een DAO en zelfs een platform waar ontwikkelaars hun AI-gedreven apps kunnen tentoonstellen ontwikkeld. Hoewel ArbDoge AI klein is begonnen, wist het uit te groeien tot een belangrijke speler in de AI meme coin sector.

WienerAI kan een vergelijkbaar pad volgen als dat van ArbDoge AI. Daarnaast presteert de nieuwe cryptomunt, $WAI, een stuk anders op verschillende vlakken. Zo is het mogelijk om $WAI te staken voor een passief inkomen en heeft WienerAI een uitgebreid verhaal gecreëerd, waardoor zijn meme groter is.

WienerAI koers verwachting 2024

In de crypto sector heersen de verwachtingen dat 2024 een groot jaar wordt voor cryptocurrency. De Bitcoin halving van 20 april is het startsignaal van een nieuwe bull markt. Daarnaast heeft Bitcoin in het eerste kwartaal van 2024 een nieuw hoogtepunt bereikt. Bij een bullish crypto markt en stijgende Bitcoin koers vloeit er geld over van bekende cryptomunten naar relatief onbekende altcoins.

Dit kan erg voordelig zijn voor WienerAI, aangezien de meme coin tijdens een bull markt de deuren naar zijn presale opent. Investeerders die op zoek zijn naar een kleine crypto met potentie gaan investeren in het project, waardoor de koers in korte tijd kan exploderen. Het project wordt tegen het eind van 2024 ook gelanceerd op verschillende crypto exchanges. Hierdoor vergroot $WAI zijn bereik, wat de stijgingen een extra boost geeft.

Al met al voorspelt onze WienerAI koers verwachting dat de tokendit jaar snel gaat stijgen. Investeerders zullen zich haasten om zo snel mogelijk te profiteren van hoge staking rendementen, waardoor we verwachten dat de $WAI koers een gemiddelde waarde heeft van $0,0018 tegen het einde van 2024.

Jaar Minimale koers verwachting Gemiddelde koers verwachting Maximale koers verwachting
2024 $0,000502 $0,0018 $0,0057

WienerAI koers verwachting 2025

In 2025 vindt naar verwachtingen het toppunt van de huidige bull markt plaats. Hierdoor kan de Bitcoin koers mogelijkerwijs stijgen naar nieuwe hoogtepunten, waardoor de altcoins mee worden gesleurd in de opwaartse potentie. Vooral meme coins reageren positief op deze stijging.

Als WienerAI een stabiele community op heeft gebouwd en verschillende utiliteit heeft ontwikkeld voor zijn token, dan kan de $WAI koers parabolisch (een snelle toename die steeds steiler oploopt) zijn gestegen. We verwachten daarom dat $WAI tegen het einde van 2025 een gemiddelde koers heeft van $0,0025, met hoogte- en dieptepunten bij de $0,0063 en $0,0012, respectievelijk.

Verdere AI-gedreven utiliteit die het project weet te ontwikkelen, gaat onze WienerAI koers verwachting alleen versterken. Meer investeerders willen dan de cryptomunt willen, waardoor er een hogere koopdruk ontstaat. Dit geeft de $WAI koers een opwaartse duw waardoor een koers van $0,0063 erg realistisch is.

Jaar Minimale koers verwachting Gemiddelde koers verwachting Maximale koers verwachting
2025 $0,0012 $0,0025 $0,0063

WienerAI verwachting 2030

Analyses van Fortune Business Insights voorspellen dat de blockchain sector in 2030 ongeveer $470 miljard waard zal zijn. Dit betekent dat de crypto sector jaarlijks met 60% groeit. Daarnaast ligt de adoptie van cryptocurrency in 2030 een stuk hoger. Steeds meer mensen gebruiken cryptocurrency om betalingen te doen vanwege de lage kosten en snelle transacties. Meme coins zoals WienerAI profiteren enorm van deze ontwikkelingen.

Daarnaast zal WienerAI tegen die tijd zijn gelist op een aantal van de beste crypto exchanges van Nederland. De meme coin is erg toegankelijk en heeft een uitgebreide community die erg betrokken is bij het project. Daarnaast krijgen nieuwe gebruikers steeds meer mogelijkheden om $WAI te kopen en te gebruiken voor verschillende doeleinden.

Het team van WienerAI hoopt zijn community geïnteresseerd te houden door verschillende evenementen te organiseren. Daarmee kan $WAI uitgroeien tot één van de beste cryptomunten op lange termijn van 2024. Onze WienerAI koers verwachting voorspelt daarom ook een gemiddelde koers van $0,0074 tegen het einde van 2030.

Jaar Minimale koers verwachting Gemiddelde koers verwachting Maximale koers verwachting
2030 $0,0032 $0,0074 $0,0109

Potentiële hoogte- en dieptepunten van de WienerAI koers

Bekijk alle hoogte- en dieptepunten van onze WienerAI koers verwachting in de tabel hieronder:

Jaar Potentieel hoogtepunt Potentieel dieptepunt
2024 $0,0057 $0,000502
2025 $0,0063 $0,0012
2030 $0,0109 $0,0032

Wat is WienerAI?

Zoals eerder al is gezegd is WienerAI een gloednieuw meme coin project dat onlangs zijn presale heeft gelanceerd. De cryptomunt opereert op de Ethereum blockchain waardoor staking mogelijk is. Het staking mechanisme is ook een onderscheidend kenmerk van WienerAI. Op het moment beweert de website van 68% van alle $WAI tokens is gestaked. Gebruikers verdienen hiermee een jaarlijks rendement van 1406%. Dit percentage neemt naarmate er meer $WAI wordt gestaked uiteraard af.

WienerAI koers verwachting

WienerAI noemt zichzelf “’s werelds meest geavanceerde consumenten AI trading bot.” Het is de eerste sausage/dog/artificial intelligence die ooit is gemaakt en is het krachtigste cybernetische wezen in het universum. Deze weenie wil zich dan ook positioneren als de “top dog” in de ranglijsten.

WienerAI breit verder op de Doge meme met zijn eigen unieke twist. Hierdoor spreekt de cryptomunt al een groot deel van de meme community aan. Daarmee wil het project zijn eigen “sausage army” opbouwen die de $WAI koers naar een nieuw niveau tillen. Al met al biedt de presale van WienerAI een unieke mogelijkheid om vroeg in te stappen bij een kleine crypto met 100x potentie.

Het project biedt naast staking ook een eigen trading bot aan waarmee je automatisch kan traden in cryptocurrency. Hiermee heeft het team de functies van de token verder uitgebreid en zal er vanuit een grotere groep investeerders interesse kunnen ontstaan.

Meer informatie is in de WienerAI whitepaper te lezen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

WienerAI $WAI tokenomics

In totaal beschikt WienerAI over 69.000.000.000 $WAI tokens. Deze tokens zijn verdeeld over de presale (30%), staking (20%), communitybeloningen (20%), DEX/CEX liquiditeit (10%) en marketing (20%). Deze tokenomics zijn ontworpen om de betrokkenheid van de community zo groot mogelijk te maken.

In totaal komt 70% van de $WAI tokens direct in handen van de community. Hierdoor is de token erg gedecentraliseerd en hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over een potentiële rug pull. Verder zorgt het staking mechanisme voor verdere stabiliteit binnen de tokenomics van $WAI.

Gebruikers willen namelijk eerder staking beloningen verdienen, waardoor tokens uit het circulerend aanbod worden gehaald en de verkoopdruk daalt. Bij een gelijke koopdruk stijgt de $WAI koers. Op het moment hebben de tokens van WienerAI nog geen utiliteit buiten staking, maar in de toekomst wordt deze zeker toegevoegd.

Welke factoren beïnvloeden de $WAI koers?

Verschillende factoren beïnvloeden mogelijk de $WAI koers verwachting. Uiteraard hebben we rekening gehouden met deze factoren. Toch delen we deze punten zodat jij ook de opwaartse potentie van WienerAI kunt inschatten. Houdt daarbij rekening met de onderstaande factoren:

 • Algemeen marktsentiment: Bij een stijgende Bitcoin koers en bullish marktsentiment zijn investeerders bereid om meer risico te nemen op kleine meme coins zoals WienerAI. Een positief marktsentiment is daarom erg belangrijk voor de WienerAI koers verwachtingen. Mocht dit sentiment namelijk omslaan, dan kan de $WAI koers significant dalen.
 • Adoptie en utiliteit: Bij een stijgende adoptie en een groter aantal $WAI holders, is de kans groter dat de tokenomics stabiel blijven en dat het project kan bloeien. Een hogere utiliteit zorgt verder voor een stijgende vraag, wat opnieuw de koers stabiliseert en mogelijk laat stijgen.
 • Partnerschappen: Het is belangrijk dat WienerAI samenwerkt met toonaangevende AI projecten in de blockchain sector. Hiermee verstevigt het zijn imago van het krachtigste cybernetische wezen en blijft de meme coin langer relevant.
 • Technologische ontwikkelingen: Als de technologie van WienerAI up-to-date blijft met de laatste ontwikkelingen van Kunstmatige Intelligentie, dan kan de vraag naar $WAI stijgen. De WienerAI koers verwachtingen stijgt hierdoor ook.
 • Wetgeving en regulaties: Aanpassingen in de wetgeving rondom cryptocurrency en meme coins kunnen de WienerAI koers helpen of schaden. Dit hangt natuurlijk af van de specifieke ontwikkelingen die worden gemaakt.

Hoe kun je $WAI tokens kopen?

Ben je na het lezen van onze WienerAI koers verwachting van plan om $WAI tokens te kopen? Lees dan onderstaand stappenplan om binnen enkele minuten tokens te kopen.

 1. Stap 1: Zorg voor een crypto wallet

  Als eerste moeten gebruikers beschikken over een compatibele crypto wallet. Doordat $WAI een ERC-20 token is, moet je een crypto wallet hebben die met dit protocol compatibel is. Hiervoor raden we Best Wallet aan, een handige wallet die te downloaden is als app voor Android en iOS.

 2. Stap 2: Stort crypto op je wallet

  Uiteraard moet deze crypto wallet ook voldoende crypto hebben om tokens te kunnen kopen. Stort Ethereum, Tether of Binance Coin op je wallet om deel te nemen aan de WienerAI presale. Daarnaast kun je ook direct $WAI kopen met je creditcard.

 3. Stap 3: Koppel je wallet met de presale

  Vervolgens moet je naar de officiële website van WienerAI gaan. Op de startpagina kun je rechtsonder gelijk op “Connect Wallet” klikken om het proces te beginnen. Selecteer het type wallet waarover jij beschikt en voltooi de koppeling.

 4. Stap 4: Koop $WAI tokens

  Nu je wallet is gekoppeld, kun je de tokens selecteren die je in wilt wisselen voor $WAI tokens. Selecteer bijvoorbeeld Ethereum en vul in hoeveel $ETH je in wilt ruilen of hoeveel $WAI je wilt kopen. Bevestig vervolgens de transactie en controleer of je alle informatie correct hebt ingevuld.

 5. Stap 5: Stake, Claim en Trade

  $WAI tokens zijn pas beschikbaar na het einde van de presale. Ondertussen kun je op de WienerAI website ervoor kiezen om je tokens al te staken. Hiermee krijg je vroegtijdig toegang tot de hoge staking rendementen. Zodra de presale is geëindigd, kun je je tokens claimen op de website. Vervolgens kun je deze tokens traden op verschillende exchanges.

Conclusie

WienerAI is een gloednieuwe crypto meme coin die zijn meme combineert met zijn virale potentie. Het project biedt inmiddels staking en een eigen trading bot als functies en investeerders dan ook niet wachten om de token te kopen. Op lange termijn kan dit project uitgroeien tot het toonaangevende AI project binnen de crypto sector.

Tokens zijn op dit moment beschikbaar tijdens de presale. Hier krijgen investeerders een unieke kans om vroeg in te stappen in het project. Vind meer informatie over de presale op de officiële website van het project. De presale werkt wel met een oplopende prijs, dus wees snel om tokens zo goedkoop mogelijk aan te schaffen.

Daarnaast hebben we in deze WienerAI koers verwachting de potentie van de $WAI tokens besproken. Uit onze analyses kwam naar voren dat de token een gemiddelde koers kan hebben van $0,0018 in 2024, $0,0025 in 2025 en $0,0074 in 2030.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Veelgestelde vragen

Wat is WienerAI?

Wat is de $WAI token?

Wat is de WienerAI koers verwachting?

Is WienerAI een goede investering?

Referenties

 1. Blockchain Technology Market Size, Share & Industry Analysis – (Fortune Business Insights)
 2. WienerAI The Future of Crypto Trading – (WienerAI)
Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...