Bitcoin (BTC) prijs bereikt all time high rond $20.000! Wat nu?

363 totale weergaven

In Koerskijken neemt John van Meer de koers van Bitcoin (BTC) met je door. In de technische analyse geeft hij inzichten in de prijs en de mogelijke scenario's. Aan de hand van de grafieken bespreken we de huidige stand van de koers, maar kijken we ook vooruit.

De video updates kunnen je helpen bij het maken van beslissingen, maar het zijn geen keiharde voorspellingen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Je blijft op de hoogte van de video analyses via ons YouTube kanaal.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) prijs

In de bovenstaande video bespreekt John in Koerskijken een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]"Na 3 jaar was het gisteren eindelijk zo ver, een all time high werd bereikt op de meeste exchanges. Wat nu? Een aantal punten wijzen erop dat er een gezonde pullback moet komen voordat we verder kunnen gaan. Support zit op $18.849 - $19.000."[/penci_blockquote]

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

De huidige bitcoin koers:

Meer nieuws?

Bitcoin Twitter reageert op recordprijs: ‘Op naar $20.000!’

De koers tikte op verschillende beurzen een nieuw prijsrecord aan. Bij Bitstamp brak bitcoin het vorige record van $19.738. Op dit nieuws wordt uiteraard heugelijk gereageerd op Twitter. We hebben er een aantal voor je verzameld.

‘Babyboomers verkopen hun goud, terwijl momentum van Bitcoin groeit’

Bitcoin raakt steeds populairder bij de achterban van goud. Waar Bitcoin altijd een speeltje was voor cypherpunks en later voor millennials, staat goud bekend als babyboomer geld. Toch is het momentum tussen beide assets op dit moment verre van identiek.

Het lijkt het erop dat de recente prijsstijging van Bitcoin te maken heeft met een toenemende interesse in de asset vanuit institutioneel geld.