‘Breekt Bitcoin (BTC) koers uit symmetrische driehoek naar recordprijs van $19.888?’

In Koerskijken vervangt Thijs van CryptoCoinTalk Benelux van Bitcoin (BTC) met je door. John is vandaag een dagje vrij, maar de koers staat niet stil. In de technische analyse geeft Thijs inzichten in de prijs en de mogelijke scenario's. Aan de hand van de grafieken bespreken we de huidige stand van de koers, maar kijken we ook vooruit.

De video updates kunnen je helpen bij het maken van beslissingen, maar het zijn geen keiharde voorspellingen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Je blijft op de hoogte van de video analyses via ons YouTube kanaal.

Disclaimer: deze video bevat geen financieel advies en is bedoeld voor educatieve doeleinden.

Bitcoin (BTC) Analyse

In de bovenstaande video bespreekt Thijs in Koerskijken een aantal timeframes van de bitcoin koers. Hij concludeert:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]De Bitcoin (BTC) prijs aan het consolideren in een symmetrical triangle op op de all-time high op Binance van $19.888. Een uitbraak lijkt dus onvermijdelijk, maar de vraag is welke kant deze op zal zijn.[/penci_blockquote]

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent!

Meepraten? Kom tot slot eens gezellig langs in onze Telegram-groep. Join ook het nieuwskanaal om ieder nieuwtje automatisch in je Telegram feed te krijgen.

De huidige bitcoin koers: