4-jarige peuter maakt 6.500% winst met bitcoin die ze kreeg bij geboorte

Een 4-jarig Braziliaans meisje ontving in 2017 één bitcoin van haar vader. De dochter van João Canhada houdt al vier jaar haar bitcoin vast. Ze zal er zelf nog weinig van meekrijgen, maar die ene bitcoin staat al 4 jaar stil.

Canhada kocht in 2017 voor zo’n $915 aan bitcoin voor zijn dochter. Op het moment van schrijven staat de koers van BTC boven de grens van $60.000.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Dit was, achteraf, een van de laatste kansen om 1 bitcoin te kopen onder de prijs van $1.000.

De interesse van de vader komt niet uit het niets, hij is namelijk de oprichter van de Braziliaanse cryptobeurs Foxbit. Tegenover Cointelegraph legt hij zijn redenering uit: “Toen mijn dochter werd geboren, in 2017, kocht ik 1 Bitcoin voor haar, niet alleen als een cadeau, maar als een manier om te investeren in deze nieuwe economie.”

Wanneer je bitcoin koopt als cadeau en de private keys netjes opslaat, heb je er geen omkijken meer naar. Als je de basics kent kun je relatief makkelijk je geld voor lange tijd laten staan.

Also read
Bitcoin wallet uit 2012 komt tot leven en verstuurt 400 BTC

 

Anonieme koper betaalt ruim 8 bitcoin voor auto van Colin McRae

 

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBrazilië

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...