$5 Miljoen opgehaald: Sealana Meme Coin is de hype – Koop nu!

5573 totale weergaven
Sealana bereikt $2 Miljoen in presale: Nieuwe golf in Solana meme coins

Solana’s nieuwste meme coin, Sealana (SEAL), heeft in de tweede maand van zijn ICO al meer dan $ 5 miljoen opgehaald. Deze luie zeehond met een Amerikaanse vlag om zijn middel lijkt een nieuwe golf van Solana meme coins te leiden, en investeerders wereldwijd likken hun vingers af bij het vooruitzicht van explosieve winsten.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Meme Coin manie op Solana

Sealana’s voorgangers, meme coins zoals DogWifHat (WIF), Bonk (BONK), Book of Meme (BOME) en Popcat (POPCAT), bereikten allemaal binnen een jaar na lancering de top 10 van de marktkapitalisatie op Solana. Zelfs de recente Slothana (SLOTH) presale, met zijn 420-vriendelijke luiaard, haalde een verbluffende $ 15 miljoen op in slechts één maand.

https://twitter.com/Sealana_Token/status/1802355599830634985

Maar nu is het de beurt aan Sealana, de meme coin geïnspireerd op South Park’s Gamer Guy. Dit personage, bekend om zijn ongezonde schermtijd, is een symbool geworden van overmatig computergebruik. Het gerucht gaat zelfs dat het team achter Sealana ook verantwoordelijk was voor de virale SLERF meme coin van eerder dit jaar.

Solana: De perfecte zee voor Meme Coins

Solana staat bekend als het beste Layer 1 blockchainplatform voor het lanceren van meme coins met een hoog handelsvolume. Het platform heeft een bloeiende digitale economie met meer dan $ 4,13 miljard aan totale waarde (TVL), 1,6 miljoen dagelijkse actieve gebruikers en meer dan 2500 maandelijks actieve ontwikkelaars.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

En er zijn geruchten over een mogelijk grote gebeurtenis die de markt op zijn kop zou kunnen zetten: spot Solana ETFs. Na de recente goedkeuring van Ethereum ETFs in de VS, zou Solana de volgende kunnen zijn. En als dat gebeurt, zal dat een enorme boost zijn voor meme coins zoals $SEAL.

De presale van sealana: Een kans die je niet wilt missen

Investeerders hebben nog maar zeven dagen de tijd om $SEAL te kopen voor de vaste presale-prijs van $ 0,022. Als de prijs van $SEAL na de notering op exchanges stijgt naar bijvoorbeeld $ 1, zou een investering van $ 100 maar liefst $ 4500 waard zijn. En bij $ 5 per $SEAL, zou diezelfde investering meer dan $ 20.000 waard zijn – typische rendementen voor meme coins die viraal gaan.

De Sealana presale eindigt op 25 juni om 18:00 uur, gevolgd door een AirDrop twee dagen later. Dit is dus misschien wel je laatste kans om vroeg in te stappen voordat de prijs mogelijk de lucht in schiet.

Mis deze kans niet!

Ben je klaar om mee te doen aan de meme coin gekte? Koop dan nu Solana’s luiste zeehond op de officiële website. Wie weet zwem je binnenkort ook in het geld!

xoxo Sophia!

Lees meer over:
memememe coinssealsealana

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd