5 Pepe Alternatieven – Veelbelovende Crypto Memes die de Volgende Shiba of Dogecoin Kunnen Worden

Meme coins doen het al goed sinds tokens zoals DOGE en Shiba Inu op de markt verschenen. En met nieuwe spelers zoals Pepe Coin, die in korte tijd een market cap van $1 miljard wist te bereiken, zien investeerders deze markt nog altijd een manier voor aanzienlijke winsten op de korte termijn.

5 Pepe Alternatieven - Veelbelovende Crypto Memes die de Volgende Shiba of Dogecoin Kunnen Worden
Bron: CoinMarketCap

De meme coin markt heeft bijna 2% van de totale crypto markt in handen met een totale market cap van bijna $15 miljard. Toch hebben de meme cryptos het zwaar tijdens de huidige crypto crash en daalde Dogecoin al met meer dan 16% over de afgelopen 30 daalde Shiba Inu zelfs meer dan 21%.

Het lijkt er dus op nieuwe meme coins het stokje moeten gaan overnemen van meme coins zoals PEPE. Om deze reden hebben we hieronder de een aantal van de meest trending cryptos in het meme genre en de crypto markt op een rij gezet die een goed alternatief zijn voor PEPE.

Wall Street Memes (WSM)

De lijst van de meest trending cryptos van dit moment moet wel begonnen worden met Wall Street Memes. Deze token wist in korte tijd al meer dan $25 miljoen ophalen tijdens zijn presale en is daarmee een groot succes geworden. De $WSM token is een meme coin die speciaal is ontwikkeld voor de particuliere investeerders van de Wall Street Memes Community.

5 Pepe Alternatieven - Veelbelovende Crypto Memes die de Volgende Shiba of Dogecoin Kunnen Worden

Deze community bestaat al uit meer dan 1 miljoen leden en kwam voort uit de aandelen gekte rondom GameStop en AMC. Door de introductie van de $WSM token is deze community nu ook relevant geworden voor de crypto markt. Maar het is geen verrassing dat de presale van de $WSM token al zo snel een succes werd, het ontwikkelingsteam heeft namelijk al de nodige ervaring in de wereld van cryptocurrencies.

Het team was eerder namelijk verantwoordelijk voor de lancering van de Wall Street Bulls NFT collectie die op de Ethereum blockchain werd gelanceerd en binnen 32 minuten uitverkocht raakte voor een bedrag van $2,5 miljoen. Het team heeft onlangs ook een Wall Street Ordinals collectie gelanceerd op de Bitcoin blockchain.

Experts verwachten dat deze combinatie van een ervaren team en een grote community die het project ondersteunt een sleutel is voor succes. Het project kan snel op een tier-1 exchange gelist worden en op dat moment zou niets een verdere stijging van de $WSM koers in de weg staan.

Geïnteresseerde investeerders zullen er snel bij moeten zijn want de presale is zijn laatste fase in gegaan. Tokens zijn nog voor beperkte tijd te koop voor $0,0337 per stuk. Investeerders kunnen gemakkelijk tokens kopen als ze naar de presale website van Wall Street Memes gaan en hier hun wallet verbinden. Tokens zijn te koop via ETH, USDT en creditcard.

Bezoek Wall Street Memes Hier

Shiba V Pepe ($SHEPE)

Shiba V Pepe is een voorbeeld van een meme coin die op de korte termijn gigantische winsten op kan leveren aan zijn vroege investeerders. De token wist met meer dan 6.000% te stijgen en heeft nu een handelsvolume van meer dan $5 miljoen.

5 Pepe Alternatieven - Veelbelovende Crypto Memes die de Volgende Shiba of Dogecoin Kunnen Worden
Bron: CoinMarketCap

Shiba V Pepe bouwt zich voort op het populaire ‘V’ (versus) genre dat recentelijk steeds meer aandacht heeft ontvangen. Het genre is voortgekomen uit het voorgestelde gevecht tussen Elon Musk en Mark Zuckerberg. In het geval van SHEPE brengt het de werelden van Shiba Inu en Pepe samen.

De $SHEPE token is al wel 59% gezakt sinds zijn piek in de laatste dagen, maar de verwachting is dat er binnenkort weer een stijging aan gaat komen. De technische analyse laat zien dat de koers zich in het buurt van zijn ondersteuning bevindt, wat betekent dat zelfs de kleinste katalysator de koers omhoog kan gaan helpen.

Daarnaast heeft $SHEPE nog steeds een market cap van slechts $1,4 miljoen, wat betekent dat de populaire meme coin nog meer dan genoeg ruimte heeft om te stijgen.

Bitcoin BSC (BTCBSC)

Bitcoin BSC is geen meme coin, maar als gloednieuw alternatief voor Bitcoin is het een coin die veel investeerders niet zullen willen missen. Bitcoin BSC kan weleens een van de grote hits worden in de crypto markt.

5 Pepe Alternatieven - Veelbelovende Crypto Memes die de Volgende Shiba of Dogecoin Kunnen Worden

Het project baseert zich op Bitcoin, maar is gebouwd op de BNB Smart Chain en biedt daarmee meerdere voordelen over de grootste crypto van de wereld. Bitcoin BSC is compatibel met alle BEP-20 wallets en biedt daarnaast snellere en veel goedkopere transacties aan dan Bitcoin en gebruikt daarnaast slechts 0,01% van de energie.

Gebruikers van Bitcoin BSC zijn ook in staat om tokens te staken en hoeven dus geen tokens te minen om in aanmerking te komen voor beloningen. In totaal zijn er net als bij Bitcoin 21 miljoen tokens beschikbaar en 14,456 miljoen hiervan zijn gereserveerd voor staking beloningen. Daarnaast is 6,125 miljoen hiervan geserveerd voor de presale.

Tijdens deze presale kosten $BTCBSC tokens $0,99 en dit betekent dat het project gelanceerd gaat worden met een initiële market cap van $6,063 miljoen. Ondanks dat de presale nog bezig is kunnen gebruikers nu al hun tokens vastzetten, op het dashboard van BTCBSC wordt alle staking info live verschaft.

Bezoek Bitcoin BSC Presale Hier

Dork Lord ($DORKL)

Dork Lord is een onlangs gelanceerde meme coin die het nieuwste kunstwerk van de maker van Pepe, Matt Furie, eert. Furie tweette een tekening van Pepe als een Sith Loard (karakter van Star Wars) met de caption ‘Dork Lord’.

$DORKL wist bijna meteen al met 680.000% te stijgen en het is waarschijnlijk dat er miljonairs zijn voortgekomen uit de winsten van dit project. Experts verwachten zelfs dat er nog meer ruimte is om te stijgen.

DORKL koers grafiek
Bron: Dextools

Ondanks een terugval bevindt de koers van DORKL zich nog rond de $0,0050. Met een handelsvolume van over de $20 miljoen lijkt er nog genoeg interesse in de token te zijn. De token was gisteren zelfs de #3 trending token op Dextool.

De koers van $DORKL zal volatiel blijven omdat het ontworpen is in reactie op een tweet en omdat de token geen utility heet. Traders zullen daarom de piek in de gaten moeten houden en gereed moeten zijn om winsten op te nemen zodra het momentum van deze coin afkoelt.

Launchpad XYZ (LPX)

Launchpad XYZ is een nieuw crypto platform dat de brug wilt gaan vormen tussen Web2 en Web3. Web3 wordt steeds groter, maar voor veel investeerders is het ingewikkeld om door deze wereld te navigeren. Launchpad XYZ wilt daarom een portaal ontwerpen die alle belangrijke servies en functies van Web3 bevat. Hierbij kan gedacht worden aan Trading signalen, een Play 2 Earn bibliotheek, een eigen Web3 wallet een een gedecentraliseerd exchange.

5 Pepe Alternatieven - Veelbelovende Crypto Memes die de Volgende Shiba of Dogecoin Kunnen Worden

De ontwikkelaars van dit project hebben een duidelijk doel, verantwoordelijk zijn voor de toestroom van 10 miljoen nieuwe gebruikers naar Web3. En de LPX token gaat hier een belangrijke rol in spelen. De LPX token is namelijk verantwoordelijk voor alle transacties die op dit platform uitgevoerd worden. Op het moment dat 10 miljoen nieuwe gebruikers Launchpad XYZ gaan gebruik zal ook de vraag naar de LPX token aanzienlijk gaan toenemen.

LPX tokens kunnen ook worden vastgezet in ruil voor premium beloningen zoals korting op abonnementen en vroege toegang tot presales en bèta Play 2 Earn games. De LPX token bevindt zich op dit moment in de presale voor een prijs van $0,0445. Tokens zijn gemakkelijk te koop op de officiële website van het platform via ETH, USDT of creditcard.

Bezoek Launchpad XYZ Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
DOGEWall Street

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...