AI-voorspellingsmarkt van PancakeSwap nu live op Arbitrum

1617 totale weergaven

PancakeSwap heeft een AI-gestuurde voorspellingsmarkt op het Arbitrum-netwerk onthuld, waarmee gebruikers cryptocurrency prijsbewegingen kunnen voorspellen en beloningen kunnen verdienen.

PancakeSwap onthult nieuwe voorspellingsmarkt

De gedecentraliseerd multichain handelsprotocol, PancakeSwap, heeft een nieuwe AI-gedreven voorspellingsmarkt gelanceerd op het Ethereum Layer 2 netwerk, Arbitrum. De markt maakt gebruik van Allora’s gedecentraliseerde AI-netwerk om een prijsfeed te bieden, waardoor gebruikers elke 10 minuten prijsbewegingen van cryptocurrencies zoals Ether (ETH) kunnen voorspellen.

Verdien beloningen met nauwkeurige voorspellingen

In deze nieuwe functie kunnen gebruikers inzetten plaatsen op basis van AI-voorspellingen, waarbij ze ervoor kunnen kiezen om de voorspelling van de AI te volgen of ertegenin te gaan. Beloningen worden aan het einde van elke ronde uitgekeerd uit een prijzenpot aan de deelnemers, afhankelijk van de nauwkeurigheid van hun voorspellingen.

Promotie en incentives

Om de lancering te vieren heeft PancakeSwap een 9 weken durende campagne aangekondigd met een beloningspool van 60.000 ARB tokens. Deze tokens maken deel uit van een subsidie van 450.000 ARB van het Arbitrum Long-Term Incentive Pilot Program.

Een vergoeding van 3% geldt voor de totale pool; een deel gaat naar buyback-burn-programma, de rest naar marketing.

AI-integratie

De integratie van AI in de voorspellingenmarkt betekent een belangrijke stap voor PancakeSwap. “Na het succes van onze functies Swap, Yield Farming, Syrup Pools, Perpetuals en Options Trading, betekent deze uitbreiding onze toewijding aan het leveren van een breed scala aan functionaliteiten aan onze gevarieerde gebruikersbasis op Arbitrum,” aldus het protocol in een blogpost.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd