Altcoin Sherpa is bullish over één specifieke AI-altcoin

4601 totale weergaven
Altcoinmarkt herstelt - paniek of herhaling van historie?

De pseudonieme analist Altcoin Sherpa is op dit moment bullish over Render (RNDR). Render is een project dat een soort decentrale marktplaats voor GPU-rendering heeft opgezet (vandaar de naam). Voor de komende weken verwacht Altcoin Sherpa goede prestaties van deze altcoin, die binnen het AI-mandje valt.

Bullish over Render

“Render ziet er nog steeds goed uit voor een ‘kopen en vasthouden’ strategie naar mijn mening. Ik denk dat dit een sterke is voor de komende weken. Geen volatiliteit ook, waardoor dit geen handige munt is voor actieve traders”, aldus Altcoin Sherpa.

Image

Op basis van zijn grafiek lijkt het alsof Render zich momenteel staande houdt binnen een specifieke range, die het volgens hem aan de bovenkant zou moeten breken de komende weken.

Render handelt momenteel op een koers van $10,09 waarmee er een market cap van bijna $4 miljard staat voor de altcoin. Daarmee staat het op plek 27 op CoinMarketCap.

Over de afgelopen 24 uur is RNDR met 2,39% gedaald, maar over het afgelopen uur is er wat momentum teruggekeerd met een stijging van 0,93%.

Niet bullish over Lido DAO

Altcoin Sherpa is bullish over Render, maar ziet juist gevaren voor Lido DAO (LDO), een project dat het mogelijk maakt om heel eenvoudig en decentraal Ethereum te staken.

Volgens de analist kan LDO binnenkort lagere Fibonacci-niveaus hertesten.

“LDO: bieden rond de koersen van $2,10 – $2,30.”

Image

Daarmee lijkt hij wel aan te geven deze niveaus te beschouwen als koopmomenten voor Lido DAO.

Op het moment van schrijven staat LDO op een plus van 5,10% over de afgelopen 24 uur. Het laatste uur is de munt met 1,02% gedaald en komt het dus wat weerstand tegen.

Met die koersschommelingen staat het project op de koers van $2,35 en heeft het een market cap van $2,1 miljard. Veel zal afhangen van de reactie van Ethereum op de uiteindelijke lancering van de Spot ETFs in de Verenigde Staten van Amerika.

Als die reactie positief is, dan kan Lido DAO daar ook weleens van profiteren.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....