Analist is bullish over Bitcoin en Solana-rivaal

807 totale weergaven

De populaire analist Ali Martinez is momenteel bullish over Bitcoin en één specifieke Solana-rivaal. In een nieuwe strategie-sessie op Twitter deelt Martinez dat hij momenteel een koopsignaal ziet voor SUI, de token die leeft op de layer-1 blockchain en smart contract platform Sui Network.

Bullish over SUI

Volgens de analist is er momenteel sprake van een koopsignaal op de weekgrafiek van SUI. Dat koopsignaal komt van de zogenaamde TD Sequential, een indicator die een opwaartse swing voor de koers van SUI voorspelt.

 

GVl0uXZW0AAVmww

“Als SUI duurzaam boven het 50-weekse gemiddelde weet te sluiten, dan zou dat een stijging van 30% kunnen veroorzaken naar 1,20 dollar”, zo is het verhaal van Ali Martinez over deze altcoin.

De TD Sequential indicator is een metriek die handelaren gebruiken om omkeerpunten te voorspellen voor financiële assets. In dit geval dus om de omkering van de SUI-koers te voorspellen. Op het moment van schrijven handelt deze token namelijk op 0,843 dollar.

Wat dat betreft, voorspelt Ali Martinez een hele behoorlijke stijging op basis van deze indicator.

Ook bullish over bitcoin

Hoewel de bitcoin koers op het niveau van 60.900 dollar niet voor iedereen bullish is, ziet Ali Martinez op dit moment wel potentie. Daarmee gaat hij redelijk tegen de markt in, want de welbekende Fear & Greed Index geeft vandaag een score van 34/100 af voor bitcoin.

Daarmee zit er volgens deze indicator angst in de markt en dat lijkt realistisch voor hetgeen we op dit moment zien.

Ali Martinez blijft echter optimistisch en concludeert op basis van de koersgeschiedenis van bitcoin dat we nog altijd in de vroege fase van de bullmarkt zitten.

Op 19 augustus schreef hij dat bitcoin pas 119 dagen van de halving verwijderd is. “In de laatste twee cycli bereikte bitcoin zijn markttop ongeveer 530 dagen na de halving. Als de geschiedenis zich herhaalt, dan zitten we nog steeds in de vroege fase van deze cyclus”, aldus Martinez.

Afbeelding

Verder merkt hij op dat het stijgen van de market cap van Tether meestal een goed signaal is voor de bitcoin koers. Op dit moment zien we dat de market cap van Tether stijgt, waardoor er mogelijk nieuwe stijgingen in het verschiet liggen voor bitcoin.

Geloof je dat we de bullmarkt nog een vervolg kunnen geven in 2024 of 2025?

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....