Analist voorspelt parabolische stijging voor Ethereum

5731 totale weergaven
Ethereum prijs onder druk: Wat betekent dit voor investeerders?

Het gaat de laatste tijd niet goed met Ethereum, maar volgens de populaire analist Inmortal komt daar binnenkort een einde aan. Hij verwacht dat Ethereum de komende maanden consolideert tussen de 2.800 en 4.000 dollar, om vervolgens aan een parabolische stijging te beginnen.

Parabolische stijging voor Ethereum

De pseudonieme handelaar deelt op Twitter een grafiek, waarin te zien is dat Ethereum volgens hem een parabolische stijging begint in oktober. Die stijging moet de Ethereum koers uiteindelijk optillen naar een nieuwe all-time high van ongeveer 8.000 dollar.

Image

Op het moment van schrijven lijkt Ethereum voor de korte termijn in ieder geval weer groen te kleuren. Over de afgelopen 24 uur staat er een stijging van 5,38% op de borden voor de munt van Vitalik Buterin.

Daarmee komt Ethereum over de afgelopen week gemeten nog steeds uit op een daling van 10,56% en een koers van 3.080 dollar. Met die koers kent het project een market cap van 370 miljard dollar.

Als de voorspelling van Inmortal uitkomt, gaat Ethereum dit jaar dus nog meer dan verdubbelen en met ongeveer 133% stijgen vanaf het huidige koersniveau.

Zorgen over Solana

Wat Ethereum-rivaal Solana betreft is Inmortal wat minder optimistisch. Solana deed het gedurende deze cyclus fantastisch, vanwege de enorme hype rondom memecoins op de blockchain.

Nu is die rally al een tijdje ten einde gekomen en zijn de Solana bulls aan een ware oorlog begonnen tegen de bears.

Volgens Inmortal moet Solana boven de 160 dollar komen om weer een bullish structuur in de grafiek op te bouwen.

“De bulls verdedigen het niveau van 120 dollar. Ik wil geen bouncing ball structuur zien ontwikkelen. Een hogere high is hier cruciaal”, aldus Inmortal.

Met een bouncing ball bedoelt de analist natuurlijk dat de oplevingen steeds kleiner worden, als een bal die steeds meer snelheid verliest na iedere stuiter.

Op het moment van schrijven staat Solana op een riante plus van 7,24% over de afgelopen 24 uur. Daarmee komt de koers binnen op 142,95 dollar. Dat is nog niet voldoende om de 160 dollar die Inmortal wil zien op de kaart te brengen.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....