Analist Voorspelt: Stagnatie BTC, XRP En ETH – moeten top 10 crypto’s plaatsmaken voor nieuwe crypto orde

De recente crypto crash heeft de nodige slachtoffers met zich mee gebracht en ook de top 10 cryptomunten hebben het moeilijk. De grootste cryptos zoals Bitcoin, Ethereum en XRP hebben moeten kampen met aanzienlijke dalingen maar lijken sindsdien gestagneerd te zijn.

De grootste dalingen lijken voorbij, maar de top 10 cryptos lijken nog niet in staat om zich te herstellen. Veel investeerders vragen zich nu af hoe de toekomst van de bekendste cryptomunten eruit ziet en of er alternatieven zijn met meer potentieel.

Hieronder analyseren we drie van de top 10 cryptomunten en kijken we hoe de toekomst eruit ziet voor deze bekende cryptos.

Bitcoin Koers Verwachting

Bitcoin bevindt zich op het moment van schrijven rond de $25.820, een daling van iets meer dan 0,2% over de afgelopen 24 uur. De koers heeft zich over de afgelopen 7 dagen nauwelijks bewogen met 0,29% en lijkt dus gestagneerd te zijn. Om te zien of de koers op de korte termijn weer kan gaan stijgen zal er naar de technische indicatoren gekeken moeten worden.

Technische indicatoren bitcoin
Samenvatting Technische Indicatoren Bitcoin – Bron: Tradingview

De relative strength index (RSI) van Bitcoin bevindt zich op neutraal terrein met een waarde van 39 terwijl het MACD histogram een duidelijk koopsignaal afgeeft met een waarde van -514.

De moving averages spreken dit koopsignaal echter tegen. De huidige waarde van $25.820 bevindt zich onder alle belangrijke moving averages van BTC. De 10-daagse exponential moving average bevindt zich op $25.990 terwijl de 100-daagse expontenial moving average zich op $27.688 bevindt.

Ondanks het koopsignaal van het MACD histogram lijkt het dus moeilijk te gaan worden voor Bitcoin om op de korte termijn een stijging door te maken. BTC lijkt afhankelijk te zijn van externe factoren zoals de goedkeuring voor een Bitcoin Spot ETF om zich op de korte termijn te herstellen van de crypto crash.

Ethereum en XRP Koers Verwachting

ETH en XRP lijken zich in dezelfde situatie als Bitcoin te bevinden. De koersen hebben zich met een waarde van $1.623 en $0,5002 nauwelijks bewogen over de afgelopen week en lijken op de korte termijn nog geen rally te kunnen beginnen.

Ethereum Koers Grafiek
Ethereum Koers Grafiek – Bron:CoinDesk

De Ethereum koers bevindt zich met $1.623 onder de 10-daagse en 100-daagse moving averages van $1.639 en $1.767,4. Het MACD histogram geeft met een waarde van -33,5 een koopsignaal af en de RSI bevindt zich met 36,8 op neutraal terrein.

De XRP koers bevindt zich met zijn waarde van $0,5002 ook onder zijn 10-daagse exponential moving average van $0,50650 en 100-daagse exponential moving average van $0,55262. Net als bij Ethereum en Bitcoin geeft het MACD histogram van XRP een koopsignaal af terwijl de RSI zich op neutraal terrein bevindt.

Nu de grootste cryptos gestagneerd lijken te zijn en allemaal een verkoopsignaal afgeven lijkt het op de korte termijn onmogelijk voor deze tokens onmogelijk om een significante rally door te maken. Hierdoor lopen ze het gevaar om ingehaald te worden door nieuwere tokens die niet te lijden hebben onder de huidige markt situatie.

Top 10 Crypto’s Moeten Plaatsmaken Voor Nieuwe Crypto Orde

Nu de top 10 cryptos het moeilijk hebben zijn het nieuwe cryptos die in staat zijn om aanzienlijk aan populariteit te winnen. Deze tokens zijn vaak niet vatbaar voor de prestaties van de bredere crypto markt en weten daarom nog altijd goed te presteren. Hieronder bespreken we 3 van de beste nieuwe crypto opties van dit moment.

Bitcoin BSC (BTCBSC)

Met Bitcoin BSC hebben investeerders nu de beschikking over een gloednieuw alternatief voor de originele Bitcoin. Bitcoin BSC is ontwikkeld op de BNB Smart Chain en brengt daardoor een aantal voordelen met zich mee.

Allereerst zijn transacties op de BNB Smart Chain goedkoper en sneller dan op de Bitcoin blockchain. Daarnaast is het netwerk ook nog eens een stuk beter beveiligd en zijn $BTCBSC tokens goed toepasbaar bij smart contracts.

Bitcoin BSC Presale

Het belangrijkste voordeel van Bitcoin BSC is echter zijn staking mechanisme. Met dit innovatieve staking mechanisme kunnen gebruikers een passief inkomen verdienen met de $BTCBSC token. Wat dit mechanisme nog unieker maakt, is dat het nu al live staat ondanks dat de presale nog niet eens is afgelopen. Op het staking dashboard van Bitcoin BSC kan je live zien hoeveel tokens er vastgezet zijn en tegen welke rente.

$BTCBSC tokens bevinden zich in een succesvolle presale die al meer dan $700.000 heeft weten op te halen in enkele dagen. Tokens zijn te koop voor $0,99 per stuk en het platform zal hierdoor gelist worden met een initiële market cap van $6,063 miljoen en heeft hierdoor meer dan genoeg ruimte om te stijgen op het moment dat het gelist wordt op exchanges.

Bezoek Bitcoin BSC Presale Hier

Wall Street Memes (WSM)

Een ander uitstekend alternatief is de presale van Wall Street Memes. Deze presale wist al meer dan $25 miljoen op te halen en kan rekenen op een community die bestaat uit meer dan 1 miljoen leden.

De $WSM token is een meme coin die ontwikkeld is om particuliere investeerders een kans te geven om winsten te realiseren in de crypto markt. Doordat de token kan rekenen op een community van meer dan 1 miljoen leden verwachten experts dat het snel kan gaan stijgen in waarde op het moment dat de token gelist wordt.

Wall Street Memes

Wat hierbij ook helpt is dat de $WSM token gelist gaat worden op een tier-1 exchange, iets wat vrijwel altijd samengaat met een stijging in waarde doordat de token toegankelijker wordt voor veel nieuwe investeerders.

WSM tokens zijn nog maar beperkte tijd te koop tegen $0,0337 per stuk. Er zijn nog maar 16 dagen te gaan totdat de token gelist wordt op exchanges en mogelijk stijgt in waarde.

Bezoek Wall Street memes Hier

Launchpad XYZ (LPX)

Waar meme coins zoals $WSM vaak hard kunnen stijgen door hun viraliteit en grote community kunnen utility tokens stijgen door hun echte wereld gebruikstoepassingen. En nu de Web3 markt steeds belangrijker wordt binnen de crypto markt kan dat ook weleens het geval zijn voor Launchpad XYZ.

Launchpad XYZ is bezig met de ontwikkeling van een portaal, waarop elke functie en service van de Web3 wereld op beschikbaar moet zijn. Hierbij kan gedacht worden aan een eigen Web3 wallet, toegang tot Play 2 Earn games en NFTs, trading signalen, een gedecentraliseerde exchange en nog veel meer.

Launchpad XYZ Presale

Launchpad XYZ wil de ‘one-stop-shop’ zijn voor de wereld van Web3 en uiteindelijk verantwoordelijk worden voor de toestroom van 10 miljoen nieuwe leden naar deze wereld.

De LPX token gaat hier een belangrijke rol in spelen aangezien het verantwoordelijk gaat zijn voor alle transacties op het Launchpad XYZ ecosysteem. Deze LPX token bevindt zich op dit moment in zijn presale fase en is te koop tegen $0,0445 per stuk.

Bezoek LPX Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
bitcoin prijsEthereumXRP

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...