​​Waarom analisten geloven dat Solana koers dit jaar $270 kan bereiken

12526 totale weergaven
solana koers

Solana heeft de aandacht van analisten. Ze denken dat de Solana koers in 2024 een nieuwe all-time high van $270 kan bereiken. Maar waarom geloven steeds meer analisten in de groei van Solana in de tweede helft van het jaar? Op dit moment handelt Solana onder de $165 en is het de afgelopen week gedaald. Toch geloven velen dat dit een goed moment is om SOL te kopen, met de verwachting dat de zomermaanden een grote stijging kunnen brengen.

Recente prestaties en marktsentiment van Solana koers

De Solana koers presteerde de afgelopen maand goed. De waarde steeg met 30%, maar bereikte niet de grens van $200. Dit teleurstellende sommige investeerders, vooral na de sterke prestaties in maart. Toen was de blockchain populair vanwege de Solana meme coin hype, met nieuwe munten zoals Dogwifhat (WIF) en Book of Meme (BOME).

Ondanks de recente daling blijven veel handelaren optimistisch over Solana’s kans om $270 te bereiken in 2024. “Cold Blooded Shiller” noemde Solana op X “nog steeds goedkoop” met het oog op een nieuwe all-time high. Ze benadrukten dat er weinig betere investeringen zijn vanuit een spot perspectief.

Inzichten van analisten op SOL koers

Analist Ansem kocht onlangs Spot met opties bij $169 en verwacht een flinke stijging van Solana. De markt lijkt dit optimisme te delen, aangezien longposities op Solana de afgelopen twee dagen zijn gestegen van 47% naar 59%.

Er zijn echter ook uitdagingen. Het dalende marktsentiment en de afname van het handelsvolume kunnen de hoop op een stijging in de weg staan. Toch geeft het aanhoudend positieve nieuws rondom Solana hoop op verdere groei in 2024.

Netwerkontwikkelingen op de Solana blockchain

Het Solana netwerk heeft het dit jaar goed gedaan. Belangrijke ontwikkelingen zoals PayPal’s uitbreiding van zijn PYUSD stablecoin op het Solana netwerk hebben aanzienlijk geholpen. Daarnaast zijn er gesprekken over een mogelijke Solana ETF, waarbij de goedkeuring van Ethereum als voorbeeld kan dienen.

Lees meer over:
solana koers

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...