Andrew Tate Verrast de Wereld: Plant Zijn Eigen Crypto te Lanceren met $100 Miljoen!

andrew tate crypto

Andrew Tate, de miljonair en social media icoon, heeft de aandacht getrokken als het gaat om crypto. Ondanks dat hij zich eerder sterk tegen crypto had uitgesproken, met de bewering dat hij zijn fans niet wilde “beroven zoals elke andere influencer”, overweegt Tate nu zijn eigen cryptocurrency te lanceren. Hij heeft voorgesteld de mogelijke coin te ondersteunen met $100 miljoen van zijn eigen geld, met de belofte zijn coins vervolgens niet te verkopen.

De verwijderde tweet van Andrew Tate

In een recente tweet schetste Andrew Tate zijn plan: “Als ik een munt lanceer en die met 100 miljoen van mijn eigen geld ondersteun en nooit verkoop, dan zal ik leden van University.com vroegtijdig toegang geven met korting.” Hij beweert stellig: “Omdat ik de beroemdste man ter wereld ben, zal ik het overal promoten en laat ik jullie allemaal geld verdienen.” Dit initiatief is gekoppeld aan Tate’s University.com, een platform dat mensen financieel succes willen geven.

Tate gaf aan dat hij zal doorgaan als zijn voorstel 50.000 retweets krijgt. Hij kreeg echter redelijk wat haat te verwerken op deze tweet, waarna hij besloot de tweet te verwijderen. Misschien dat het simpelweg een publiciteitsstunt was om University.com te promoten?

Andrew Tate zijn betrokkenheid in crypto

Andrew Tate heeft een gecompliceerde relatie met cryptocurrency, met name bitcoin. Ondanks zijn publiekelijke afwijzing van crypto vorige zomer, waarin hij via een tweet in hoofdletters verklaarde geen banden te hebben met enige vorm van cryptocurrency en zichzelf distantieerde van andere ‘influencers’ door te beweren dat hij zijn fans niet zou beroven, blijkt uit zijn verleden een ander beeld.

Een aanzienlijk deel van Tate’s vermogen werd opgebouwd door investeringen in bitcoin. Zijn bitcoins werden echter in beslag genomen toen hij in Roemenië werd vervolgd voor beschuldigingen van verkrachting en mensenhandel. Tijdens dit proces legden de autoriteiten beslag op miljoenen dollars aan bezittingen, waaronder 21 bitcoins!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwscrypto

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...