AVAX koers klaar voor 40% pump na Terra token buyback – wat gaat Avalanche doen?

447 totale weergaven
Avalanche koers klaar voor pump |
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Na een moeizaam begin van de maand, lijkt uptober eindelijk van start te gaan en het is aan de Avalanche koers te zien dat de cryptomunt zich klaarmaakt voor een mogelijke stijging aangestuurd door de Terra token buyback. Wat gaat Avalanche doen?

De Avalanche Foundation, een Avalanche (AVAX) ondersteunende non-profit, heeft onlangs aangekondigd dat ze alle AVAX tokens zullen terugkopen die in 2022 verkocht werden aan de Luna Foundation Guard na de val van de Terra blochchain. Het gaat om 1,97 miljoen tokens ter waarde van momenteel $ 57,72 miljoen.

De Luna Foundation Guard is failliet verklaard en de Avalanche Foundation doet nu dus een poging om de 1,97 tokens te bemachtigen om ze op die manier te kunnen beschermen.

Over de gehele crypto linie zien we stijgingen op dit moment, waaronder de Bitcoin koers die boven de $ 64k klimt, maar de AVAX buyback zou een extra steun in de rug kunnen geven aan de Avalanche koers om verder te gaan stijgen.

Avalanche koers – technische analyse

Avalanche is met een market cap van $ 11,91 miljard momenteel de twaalfde grootste crypto en handelt op $ 29,30. Ten opzichte van 24 uur geleden, steeg de Avalanche koers van 1,01% en ten opzichte van een week geleden en een maand geleden, is de stijging maar liefst 8,92% en 18,55% respectievelijk.

De koersbeweging laat zien dat er vanaf mei een daling is ingezet en als we die daling doortrekken, dan lijkt het erop dat de daling zich sinds begin september heeft omgezet in een stijging. Hiermee is het goed mogelijk dat de crypto genoeg support heeft om het weerstandsniveau van $ 30,43 te overstijgen en richting de volgende weerstand van $ 32,70 te bewegen.

Avalanche koers, TradingView
Avalanche koers, bron TradingView

De RSI die op dit moment op 61,95 staat, laat ook zien de crypto meer gekocht dan verkocht wordt op dit moment, wat duidt op een bullish sentiment voor Avalanche.

De aankondiging van de buyback heeft mogelijk een positieve impact op de Avalanche koers, maar er zal door deze beslissing volgende week ook een groot aantal tokens unlocked worden, waardoor de druk om te verkopen mogelijk op de korte termijn gaat stijgen. Hierdoor kan de koers gaan dalen onder het huidige ondersteuningsniveau van $ 25,76 terechtkomen.

 

Alternatieve coins die net als Avalanche veel investeerder aantrekken

Avalanche lijkt dus te stijgen, maar als de druk om te verkopen volgende week inderdaad sterk wordt, dan is het mogelijk dat het huidige momentum flink wordt uitgedaagd. Sommige investeerders kiezen er daarom voor om hun portfolio te diversifiëren. Op die manier verspreiden ze hun kansen om winsten te vergaren met crypto. We zullen hier twee veelbelovende cryptomunten voor je uiteen zetten die nog niet zo bekend zijn maar wel hard kunnen gaan stijgen als ze eenmaal officieel op de crypto markt komen.

Pepe Unchained – Meme coin ecosysteem opent deuren voor developers

Wie weleens op de website van Pepe Unchained ($PEPU) heeft gekeken, zal het vast weleens meegemaakt hebben: je knippert even met je ogen en je ziet dat de totale opbrengt alweer gestegen is. De teller staat momenteel dan ook op maar liefst $ 19,4 en het zou ons dus niets verbazen als het snel de $ 20 miljoen bereikt.

Investeerders gaan massaal naar deze presale vanwege de potentie van dit project met zijn eigen Layer-2 blockchain. Deze is gebouwd op het Ethereum-netwerk, maar is sneller, goedkoper en efficiënter dan Ethereum. Het biedt daarnaast ook alles wat je van een blockchain kan verwachten, zoals een eigen meme coin launchpad, gedecentraliseerde exchange en block explorer.

Sinds kort is er ook een nieuwe tab beschikbaar op de website, hier kun je alles lezen over de “Pepe Frens With Benefits” dat dit kwartaal gelanceerd gaat worden. Pepe Unchained nodigt hiermee developers uit om te bouwen op het Pepe Unchained L2 ecosysteem. Developers zullen vervolgens uiteraard beloond worden met $PEPU tokens.

Wie denkt te laat te zijn om in deze succesvolle presale te investeren, heeft het mooi mis. De $PEPU tokens zijn nu nog te koop via de officiële website van Pepe Unchained voor $ 0,00998 per stuk. Let wel op, want morgen stijgt de prijs weer naar $ 0,00999.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

 

Flockerz – De coin waar je invloed hebt op de toekomst van het project en daarvoor beloond wordt

Hoe langer een coin in presale is, des te hoger de prijs per token wordt en des te lager de APY voor de staking rewards. Als je liever investeert in een veelbelovende meme coin die nog maar net op de markt komt kijken, dan is Flockerz ($FLOCK) wellicht het project waar je naar op zoek bent.

Met Flockerz vlieg je met de rest van de community, ofwel The Flock, naar Flocktopia. Investeerders bepalen zelf de richting van de vlucht. Hoe? Alle keuzes van het project worden in overleg gedaan met de investeerders via een stembus. Om deze betrokkenheid te belonen, krijgen de investeerders per stem die ze uitbrengen extra $FLOCK tokens met het allereerste Vote-To-Earn systeem.

Het loont dus om te stemmen, maar hiermee heb je natuurlijk ook controle over je investering. Daarnaast kun je verwachten dat Flockerz een sterke community krijgt met leden die het beste willen voor hun investering.

Wie liever passief op de bank blijft zitten en dus graag een passief inkomen genereert, kan profiteren van de 2568% APY staking rewards op dit moment waardoor je met Flockerz dus een interessante staking coin te pakken hebt. Je koopt een $FLOCK token al voor $ 0,0057699, dus als je graag 10.000 tokens bezit, kan dat momenteel nog voor $ 57,70.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

 

Lees meer over:
avalanche koersavax

Door: Christiaan Kopershoek

Christiaan is een crypto journalist met 12 jaar ervaring in de fintech en blockchain sector. Hij schrijft voor Bitcoin Magazine en is bekend om zijn heldere uitleg en scherpe inzichten in de wereld van gedecentraliseerde financiën. Wat Christiaan het meest waardeert aan zijn werk als journalist is ...