BeInCrypto: Dogwifhat is klaar voor een comeback

2357 totale weergaven
Floki Inu en Shiba Shootout zullen andere meme coins overtreffen

De analisten van BeInCrypto voorzien een comeback voor Dogwifhat (WIF), een memecoin die het vooral aan het begin van deze cyclus goed deed. Na een daling van 60% over de afgelopen maand, dreigt WIF de steun op 1 dollar te verliezen. Nu zien de analisten van BeInCrypto echter hoop in de grafieken en lijkt de munt zich klaar te maken voor een herstel.

Herstel voor Dogwifhat?

In de grafiek is de Relative Strength Index (RSI) van Dogwifhat voor de eerste keer ooit in de “oververkocht” zone terechtgekomen. Dat suggereert volgens de analisten van het populaire BeInCrypto dat de munt zich klaarmaakt voor een potentieel herstel.

We moeten echter niet vergeten dat het met Dogwifhat om een memecoin gaat. Daarvan is het altijd nog maar de vraag of ze kunnen herstellen. Een memecoin kent immers geen fundamentele waarde.

De waarde van Dogwifhat is puur en alleen gebaseerd op speculatie en hype rondom een specifieke meme. Als het enthousiasme voor een meme verdwijnt, dan is de kans ook aanwezig dat de koers nooit meer hersteld.

Wat dat betreft is het gevaarlijk om te roepen dat een memecoin zich opmaakt voor een comeback. Waarom? Omdat het lastig te voorspellen is wanneer en of de hype weer terugkeert.

Dogwifhat gaat stijgen?

De WIF koers is over de afgelopen maand dus met 60% gedaald van 3,62 naar 1,67 dollar. Inmiddels is de koers echter weer opgeleefd tot 1,82 dollar. Over de afgelopen 24 uur wist de munt zelfs met 14,45% te stijgen.

Dat is op zich bijzonder, omdat de bitcoin koers over diezelfde tijdsperiode met 3,06% daalde. Meestal heeft de rest van de markt het enorm moeilijk als bitcoin in de problemen zit.

Nu lijken sommige kleinere munten juist te herstellen, terwijl de grootste munt van de markt nog altijd enorm in de problemen zit. Komt er nu dan een periode aan dat de kleinere muntjes van de markt bitcoin gaan overklassen?

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....