Betaalbedrijf Strike haalt $80 miljoen op in investeringsronde

Strike heeft $80 miljoen opgehaald in een nieuwe investeringsronde. Het betaalbedrijf gebruikt bitcoin en met name het Lightning Network.

Ten31 was verantwoordelijk voor deze financieringsronde. Dat is een bedrijf die zich volledig richt op bitcoinbedrijven.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Opmerkelijk is dat ook universiteiten in Amerika investeren. Onderwijsinstellingen in Washington, St. Louis en Wyoming doen mee. Het is gebruikelijk voor universiteiten in de VS om ook te investeren in dit soort bedrijven.

Strike

Strike stelt gebruikers in staat om geld op een andere manier te gebruiken. Het is een bedrijf dat ook afhankelijk is van deals en samenwerkingen met grote winkels. De $80 miljoen is bedoeld om dit verder op gang te brenegn.

"Elk bedrijf dat zich bezighoudt met het versturen van geld is geïnteresseerd in superieure betalingen en we zijn in gesprek met velen van hen," zei Strike-oprichter en CEO Jack Mallers in een verklaring.

Mallers staat er om bekend om alles lekker op te kloppen. Hij is goed in marketing. Tegelijkertijd is hij wel een interessant bedrijf aan het bouwen. Strike richt zich ook (vooral) op betalingen met de dollar, maar gebruikt dan wel het Lightning Network om dat voor elkaar te krijgen.

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsstrike

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...