Strike CEO Jack Mallers: "Bitcoin is superieur aan alle andere betaalnetwerken"

Strike CEO Jack Mallers: "Bitcoin is superieur aan alle andere betaalnetwerken"

Jack Mallers, de flamboyante CEO van Bitcoin-bedrijf Strike, heeft zich weer eens positief uitgesproken over de capaciteiten van Bitcoin als betaalnetwerk. Volgens Mallers is Bitcoin als betaalnetwerk superieur aan alle andere betaalsystemen op de wereld.

Verder vergelijkt Mallers Bitcoin met het internet en zegt hij dat allebei de technologieën zorgen voor vrijheid.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin is meer dan een asset

Jack Mallers is een uitgesproken Bitcoin-maximalist die met Strike al veel mooie dingen heeft gebouwd op het netwerk. Tegenover Yahoo Finance spreekt Mallers zich uit over de voordelen van Bitcoin.

Mallers begint zijn verhaal tegenover Yahoo Finance over Bitcoin als betaalnetwerk. Volgens de CEO van Strike is het goedkoper, sneller, meer inclusief en meer innovatief dan alle andere beschikbare bestaalnetwerken.

"Het gebruiken van Bitcoin als betaalnetwerk is superieur aan de netwerken van aanbieders van betaalkaarten, banken of bedrijven die internationale betalingen faciliteren als Western Union." Aldus Mallers in gesprek met Yahoo Finance.

Voor Mallers is het verplaatsen van waarde van punt A naar punt B de belangrijkste eigenschap van een betaalnetwerk en daar is Bitcoin simpelweg beter in dan de rest.

Partnership Strike met Shopify

Tijdens Bitcoin 2022 kondigde Jack Mallers een interessante samenwerking tussen Strike en Shopify aan. Vanaf heden is het voor Shopify-verkopers mogelijk om bitcoin als betaaloptie toe te voegen in hun online winkels.

De samenwerking maakt het voor klanten mogelijk om goedkoper en sneller te betalen met bitcoin en de verkopende partij bespaart hierbij op de transactiekosten van creditcardmaatschappijen.

Normaal gesproken verliezen verkopers een paar procent op iedere order aan de betaalproviders. Met het Strike van Jack Mallers is dit mogelijk verleden tijd of zijn ze minder geld kwijt aan dit proces.

De prijs in euro’s bij Bitvavo:

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency's zijn risicovolle assets.

Lees meer over:
Bitcoin adoptie strike

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties