Binance maakt additionele burn LUNC tokens bekend – kan Terra Luna herstellen?

18326 totale weergaven
lunc koers

Binance, de grootste crypto exchange van de wereld, burnde onlangs een extra 1,4 miljard Terra Luna Classic (LUNC) tokens. Hiermee brengt Binance zijn totaal aantal geburnde LUNC tokens naar de 59 miljard. Nu het aantal geburnde tokens toeneemt vragen veel investeerders zich af of Terra Luna Classic kan herstellen.

Het totaal aantal geburnde LUNC tokens bevindt zich nu op 113 miljard. Binance speelt hier dus een belangrijke rol in met zijn 59 miljard geburnde tokens. Deze token burning is een van de elementen die de LUNC community heeft geïntroduceerd om de LUNC token nieuw leven in te blazen.

Terra Luna Classic koers verwachting – Kan Terra Luna herstellen?

lunc koers
Terra Luna Classic koers grafiek (7 dagen) – Bron: CoinMarketCap

De koers van Terra Luna Classic wist over de afgelopen 24 uur met 0,90% te stijgen in een fase dat de gehele crypto markt met 1,22% toenam. LUNC is hierdoor met 5,54% toegenomen over de afgelopen week en met 11,68% over de afgelopen maand.

Ondanks deze groene cijfers loopt LUNC nog altijd ver achter op de grote spelers van de crypto markt. LUNC steeg over de afgelopen 12 maanden met 19,40%, terwijl grote spelers zoals Bitcoin al met bijna 60% stegen over dezelfde periode.

Het totaal van 113 miljard geburnde LUNC tokens is slechts 1,66% van de gehele token voorraad, en dat is dan ook de belangrijkste reden dat deze burn pogingen tot nu toe nog vrij weinig effect hebben gehad op de koers van LUNC.

Ondanks het moeizame koersverloop is de LUNC community nog altijd hard aan het werk om nieuwe voorstellen goed te keuren die de toekomst van Terra Luna Classic moeten gaan verbeteren. Een van deze voorstellen is het bevriezen van de LFG reserves op de Terra Classic blockchain.

Met een toegewijde community die nog altijd actie aan het ondernemen is, bestaat er een kans dat LUNC een verdere stijging doormaakt. De huidige koers waarde van LUNC is $0,000109. In de aankomende weken is er een kans dat de koers richting de $0,00015 stijgt en voor het einde van het jaar kan LUNC mogelijk de $0,0003 bereiken.

Alternatieve meme coins met meer potentie

Dit soort waardes vertegenwoordigen stijgingen van maximaal x3 en zorgen ervoor dat de LUNC koers waarde nog altijd nihil is vergeleken met zijn recordhoogte van $116,13. Dit is dan ook een belangrijke reden dat veel investeerders liever voor nieuwere meme coins kiezen die op de korte termijn veel grotere winsten door kunnen maken.

Een aantal goede voorbeelden van dit soort tokens zijn Sealana en Dogeverse. Deze twee meme coins bevinden zich in hun presale fases en zijn allebei in staat om aanzienlijke stijgingen door te maken op het moment dat ze gelist worden op exchanges.

Sealana (SEAL) – Nieuwe Solana Meme Coin Gaat Viraal

Sealana is een nieuwe Solana meme coin die zich optimaal gepositioneerd heeft om te profiteren van het recente succes van de Solana blockchain. Deze blockchain was recentelijk namelijk verantwoordelijk voor de introductie van meme coins zoals BONK en WIF. Deze meme coins wisten al snel een market cap te vergaren van boven de $1 miljard.

Sealana heeft er nu voor gekozen zijn SEAL token ook te ontwikkelen op deze blockchain, in de hoop soortgelijke successen te kunnen boeken. De kans op succes is groot door zijn hilarische mascotte. De mascotte van Sealana is namelijk een mollige zeehond die de hele dag achter zijn computer zit en alleen maar chips en tonijn snacks eet.

De viraliteit van deze mascotte is onbetwist, iets wat duidelijk terug te zien is in de presale van het project. Deze presale wist namelijk in korte tijd al meer dan $1,6 miljoen aan vroege investeringen op te halen. Tijdens deze presale kosten SEAL tokens $0,022 per stuk. Deze tokens zijn te koop middels ETH, SOL, BNB, USDT en creditcard.

 

Dogeverse (DOGEVERSE) – Ontdek het Nieuwste Alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is bezig met de ontwikkeling van een gloednieuw alternatief voor de grootste meme coin van de wereld, Dogecoin. Om zich te onderscheiden van andere Dogecoin alternatieven introduceert Dogeverse multi-chain functionaliteit. Dit betekent dat zijn native DOGEVERSE op meerdere van de grootste blockchains ontwikkeld gaat worden.

DOGEVERSE gaat beschikbaar zijn op minimaal 6 verschillende blockchains waaronder de grootste Ethereum, BNB en Solana. Gebruikers zijn hierdoor in staat om optimaal te profiteren van de beste voordelen van hun favoriete exchanges Ook gaat het mogelijk zijn om de native token feilloos te verplaatsen over deze verschillende blockchains.

https://twitter.com/The_DogeVerse/status/17863802747978142677

Hiernaast kan de DOGEVERSE token ook gestaked worden voor aantrekkelijke beloningen. 20 miljard tokens van de totale token voorraad van 200 miljard tokens zijn gereserveerd voor deze staking beloningen en op dit moment is er sprake van een APY van 53%.

Daarnaast zijn er nog eens 30 miljard tokens beschikbaar gesteld voor de presale. Deze presale wist in korte tijd te voldoen aan zijn doel van $13 miljoen. Hierdoor is de presale zijn afrondende fase ingegaan en hebben investeerders nog maar beperkt de tijd om tokens te kopen tegen de lage prijs van $0,00031.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...