Binance opent 24/7 klantenservice in Turkije

Binance start met 27/7 klantenservice in Turkije. De grootste cryptobeurs van de wereld kiest het land uit om hun nieuwe dienst op te zetten.

Turkse handelaren zijn verantwoordelijk voor meer dan 7% van de desktop bezoeken voor Binance. Dat meldt Cointelegraph.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Turkije en Binance

Binance is dus populair in Turkije. Ook heeft de beurs een dochteronderneming in het land.

De wereld van bitcoin is complex. Naast een bijna oneindig aanbod aan tokens en ander spul op Binance zijn er ook veel regels en dingen om rekening mee te houden. Een klantenservice kan klanten op de goede weg helpen.

Binance wordt gebruikt door tientallen miljoenen handelaren. Het bedrijf verwerkt voor miljarden aan waarde elke dag. Een klantenservice die iedereen 24/7 kan bereiken zal geen gemakkelijke opgave worden.

Service

De service wordt beschikbaar gemaakt via de Binance app. Als Binance tevreden is dan moet de klantenservice wereldwijd worden uitgerold.

Binance-directeur Changpeng Zhao legt tijdens de Paris Blockchain Week Summit uit dat het bedrijf van plan is zijn klantenserviceopties verder uit te breiden: “We bieden klantenondersteuning alleen via tekst en in de komende periode streven we ernaar om deze service ook via de telefoon in alle landen uit te rollen.”

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...