Binance roept cryptobeurs op om geld weg te halen

Binance roept het Indische platform WazirX op om hun geld van het platform te halen. WazirX en Binance zijn verwikkeld in een opvallende soap.

Zanmai Labs is de partij achter WazirX. Zij kregen een uitnodiging van Binance om een stappenplan te maken om alle bezittingen weg te halen bij Binance. Beide beurzen zijn verwikkeld in een ruzie.

Binance zegt dat de verantwoordelijkheid ligt bij Zanmai om dit voor elkaar te krijgen. WazirX geeft aan dat zij inmiddels zijn gestart met het opzetten van eigen wallets.

In augustus 2022 begon de publieke ruzie. Changpeng Zhao (CEO van Binance) vertelde dat Binance geen aandelen had in Zanmai Labs. Het was een reactie op een inval bij WazirX. In India werden verschillende mensen opgepakt. Het gaat om een witwaszaak met minstens 16 fintechbedrijven.

Zhao is als gezicht van Binance een belangrijke speler in de industrie. Binance gaf aan dat zij WazirX konden sluiten als ze dat willen. Hij gaf klanten een tip: kom naar Binance. Zhao op Twitter: "Binance biedt wallet services voor WazirX. Het WazirX-domein komt onder ons beheer. We kregen gedeelde toegang tot een AWS-account. We zouden WazirX kunnen afsluiten. Maar dat kunnen we niet, omdat het gebruikers pijn doet."

Vanuit WazirX werd juist gesproken over een verkoop van technologie aan Binance. De verkoopovereenkomst kon echter niet gedeeld worden wegens 'juridische redenen'.

Het probleem lijkt nog steeds niet opgelost. Wel lijkt WazirX dus bezig om hun fondsen weg te halen bij Binance.

Lees meer over:
BinanceIndia

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...