Mastercard en Binance lanceren cryptokaart in Brazilië

520 totale weergaven

Mastercard en Binance gaan gezamenlijk een prepaidkaart lanceren in Brazilië, de grootste economie van Latijns-Amerika. Het is een eerste belangrijke stap voor Binance om een 'brug te slaan tussen de traditionele markt en de cryptomarkt'.

Volgens een verklaring bevindt de zogenaamde Binance Card zich momenteel in de bèta testfase en moet deze binnen enkele weken gelanceerd worden. Brazilië is daarmee het tweede land in Latijns-Amerika na Argentinië waar deze beschikbaar komt.

Brazilië is een van de tien grootste markten van Binance, aldus de grootste spot - en derivatenexchange ter wereld. De prepaidkaart moet alle nieuwe en bestaande Binance-gebruikers in het land helpen om te betalen met cryptocurrency's bij Mastercard point-of-sales.

Lees meer over:
BinanceBraziliëMastercard

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...