Binance start weer met stortingen via Nederlandse banken

Binance start weer met de ondersteuning van banktransacties in de Eurozone. De cryptobeurs gaat een samenwerking aan met Paysafe om transacties in Europa te verwerken.

In 2021 stopte Binance met de ondersteuning van simpele banktransacties met euro’s. Het handelsplatform liet toen in een email weten dat ze deze maatregel namen door redenen buiten hun macht. Wat het probleem ook was, dat lijkt nu opgelost.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

De beurs geeft aan dat de eerste klanten inmiddels in hun account gebruik kunnen maken van SEPA-stortingen. SEPA staat voor Single Euro Payments Area en is een veel gebruikte transactiemethode in Europa en ook zeker in Nederland. In de praktijk kunnen gebruikers straks gewoon weer euro’s storten vanaf hun bankrekening. iDEAL is voorlopig nog niet beschikbaar.

The Block meldt dat een kleine groep klanten direct aan de slag kan. Zij zijn onderdeel van de testgroep. Volgens een woordvoerder van Binance heeft Safepay een platform gebouwd voor Binance.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...