Binance stopt tijdelijk met stortingen via iDEAL

Binance stopt tijdelijk met stortingen via iDEAL

Binance stopt (tijdelijk) met stortingen via iDEAL. Nederlandse klanten kunnen nog wel hun zuurverdiende euro's richting het handelsplatform sturen via SEPA-transacties en andere betaalkaarten. Dat meldt het bedrijf in een blogpost.

De achterliggende redenen zijn nog niet bekend.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Binance

Volgens Binance gaat het om een tijdelijke stop. Eerder deze maand moest Binance ook grote dollarstortingen opschorten. Zakenpartner Silvergate Bank stopte met de samenwerking met het handelshuis.

Dat is opmerkelijk, want de samenwerking was slechts enkele maanden oud en de bank staat bekend als 'crypto-friendly'.

iDEAL is de Nederlandse standaard voor internetbetalingen. Een gebrek aan ondersteuning van deze dienst is een groot gemis als je wil groeien (of relevant blijven) in Nederland.

In Nederland kun je nog wel terecht met een simpele iDEAL-betaling bij onze partner Bitvavo.

Het is vervelend voor klanten die met iDEAL aan de slag willen, maar voor Binance is het waarschijnlijk geen grote klap. De beurs verwerkte de afgelopen 24 uur ruim $83 miljard aan trades.

Lees meer over:
Nederland Binance

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties