Bitcoin beurs Coinbase wil uitbreiden met 2.000 medewerkers

Coinbase wil dit jaar minstens 2.000 man personeel aannemen. Dat maakt de grootste cryptobeurs van Amerika bekend via deze blogpost.

De firma uit San Francisco wil vooral gaan investeren in productmanagement, engineering en design.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Chief People Officer LJ
Brock zegt onder meer: ‘We geloven dat deze industrie nog in de kinderschoenen staat en dat het bouwen van een laagdrempelig ecosysteem cruciaal is voor het gebruik van cryptovaluta’.

Momenteel werken er ruim 2.700 medewerkers voor het bitcoinbedrijf en ze bedienen naar eigen zeggen 73 miljoen klanten verspreid over ruim honderd landen.

Ze verhandelden naar eigen zeggen het afgelopen kwartaal 327 miljard dollar aan cryptocurrency’s en er staat voor 255 miljard dollar aan assets onder beheer op het platform.

Afgelopen zondag lag een actiepagina van Coinbase plat omdat ze tijdens de Super Bowl 15 dollar aan bitcoin gratis weggaven. In april 2021 ging Coinbase naar de beurs onder de handelsticker COIN.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens
langs in onze Telegram chat, en download
ook vooral onze Android
Nieuws app

of iOS Nieuws
app
!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsCoinbase

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...