Bitcoin (BTC) blijft boven $5.200, Lil Pump accepteert betalingen via Lightning Network

De prijs per bitcoin (BTC) ligt op dit moment rond $5.229. De koers is met ruim 1% gedaald sinds gisteren. De grootste daler in de top 10 is bitcoin cash (BCH). De markt is relatief rustig, maar kleurt wel rood.

Lil Pump en bitcoin

Het is geen wereldnieuws, maar de Amerikaanse rapper Lil Pump accepteert betalingen via het lightning network van bitcoin. Zijn webwinkel, Unhappy.com, toont bij het uitchecken de optie om met BTC te betalen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Zijn doorgaans jongere fans komen zo misschien voor het eerst in contact met cryptocurrency, dat is positief. Verder is het vooral afwachten hoeveel de functie gebruikt gaat worden.

Als je wat merchandise van de Amerikaanse artiest 'Lil Pump' wil kopen dan kan dat tegenwoordig met bitcoin.

Bitcoin (BTC) blijft boven $5.200, Lil Pump accepteert betalingen via Lightning Network

Nieuws van gisteren

Na onderstaande korte video ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste cryptonieuws.

Prijs van bitcoin

De prijs van bitcoin is dus relatief stabiel, niet alleen vandaag maar al een paar dagen. Na een daling op 26 april hangen we nu al dagen rond hetzelfde prijspunt.

De bitcoin koers afgelopen zeven dagen

Bitcoin (BTC) blijft boven $5.200, Lil Pump accepteert betalingen via Lightning Network

Altcoins

De altcoinmarkt bloedt langzaam. In de top 10 laat alleen Tether (USDT) groene cijfers zien. De stablecoin moest na de ophef rondom de cryptomunt weer op $1 uitkomen. Bitcoin cash, Cardano (ADA) en Binance Coin (BNB) verliezen allemaal meer dan 5%.

Cryptotwitter

Social media zijn belangrijk. Dat geldt zeker ook voor de wereld van cryptocurrency. Wat denkt cryptotwitter van de huidige situatie?

Volgens Chonis Trading zien we nog steeds 'bullish' patronen. Maar dat kan volgens deze analist snel veranderen.

Josh Rager ziet de dominantie van bitcoin toenemen. Een logische verklaring voor de rode cijfers van altcoins.

Deze tweet houdt nog steeds stand. Breekt BTC de $5.600? Dan is het feest. Duiken we verder naar beneden? Dan wordt het pijnlijk. Aldus deze monnik.

Meepraten?

Bitcoin Magazine is natuurlijk ook actief op de populaire platformen. Volg ons om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het land van bitcoin en andere cryptovaluta.

https://www.instagram.com/p/Bw2DxTtif-O/

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsBTC

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...