Bitcoin (BTC) jaaroverzicht 2019

Bitcoin (BTC) jaaroverzicht 2019

Bitcoin (BTC) kende in 2019 een bewogen jaar. De prijs van BTC begon het jaar onder de $4.000, terwijl de koers op sommige beurzen in juli richting $4.000 schoot. Aan het einde van dit jaar staat de prijs van één BTC rond de $7.200.

Niet alleen op prijsgebied gebeurde er veel in 2019. De industrie werd globaal geraakt door nieuwe regels. Ook in Nederland vielen slachtoffers. Vanaf volgend jaar, wanneer de nieuwe regels in gaan, wordt het toezicht op bitcoin bedrijven verder uitgebreid.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ondanks de aanstaande nieuwe regels in de wereld groeit het ecosysteem van bitcoin gestaag door. Games die gebruik maken van het Lightning Network zijn nu een ding en de mining industrie groeide ongekend hard.

Het nieuws van 2019 in vogelvlucht

2019 in cijfers en records

Bedankt voor jouw bezoek aan bitcoinmagazine.nl dit jaar. Ook in 2020 houden we je weer op de hoogte van de laatste gebeurtenissen in de wereld van bitcoin en alles daar omheen.

Je kunt ons volgen via:

Volgend jaar lekker meepraten met duizenden andere bitcoiners? Kom gezellig langs op Telegram.

Happy Hodling!

Lees meer over:
Bitcoin

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties